Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Nonna, succes cu brigada, tin pumnii sa iesi bine si fara prea mult frecus.
xerxe, bafta la examen!
andicu, mamii, succes la dentist.

Smaranda merge destul de mult, traverseaza camera fara sa se tina de nimic, e foarte curajoasa, imi place de ea. Dinti are tot 4, si ma simt amenintata cu nopti nedormite, nu inteleg de ce nu-i mai ies si alti dinti.

Cu greutatea stau bine, ieri aveam 65.3, sper sa imi amintesc sa ma cintaresc si miine dimineata.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ioana, mi-a fost dor de tine.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oau, IOana, felicitari pt Smaranada cea harnicuta!! si noi stagnam la 2 dinti de aproape 2 luni. Poate de-aia se trezeste des in ultima vreme, s-or pregati aia de sus...

Am revenit de la dentist. Naspa rau, ca sa va incurajez, dar am rezistat eroic fara anestezie! trebuie sa mai merg de vreo 2 ori, ca aveam o masea facuta praf si aia de langa si ea cariata, deci era santier la mine, plus ca am 3 plombe de inclocuit! deh, un an intreg n-am fost la dentist, ca eram cu burtica si mi-a fost teama, si acum trag ponoasele.
Mamii, eu stau acum cu plomba provizorie, sa vad daca ma mai doare zilele urmatoare si daca da, am imbulinat-o si eu, trebuie sa-mi scoata si mie nervu' si numai cand ma gandesc la racaiala aia..

Ioanaiub, da, cred ca de lotiunea aia era vorba. Am vazut-o si eu in farmacie, si nu e asa scumpa precum Vichy, de ex.
Cat despre cartofii dulci, eu gasesc mereu la Kaufland si la Carrefour.
Cafera, pai daca o sa faceti vizite dese la malul marii, sigur ne vedem!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ioana, felicitari pentru Smaranda. Speram sa vad poze noi.

Mergi la inceput

Nu mai vorbiti de dentist ca eu saptamanal am fost toata sarcina sa-mi schimbe un pansament pt a-mi mentine sapaturile arheologice intr-o stare care sa nu ne afecteze pe mine si p bebe. Stiti ca atunci cand e marti e Belgia, pentru mine mai bine de 9 luni a insemnat: cane e marti e stoma. Va urez sa nu va mai doara.
La bebei si dinti mi-e si teama sa ma gandesc. Ce or suporta ei saracii nu mai sa ajunga oameni mari...

Mergi la inceput

Andicu, ne punem de acord. Iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andicu la mine nu mai are ce sa imi faca trebuie sa imi scoata nervu sigur.Am suportat sa imi scoata in sarcina un nerv pe viu si sa imi puna pivot si acum ash suporta dar aici nu vor sa faca ei pe viu...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitolul

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou

P.S. M-am sters de pe lista pt ca sunt multumita de mine ...habar n-am de kg, dar am revenit la corpul de dinainte de sarcina+

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput