Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

mamiCamelia, super sfaturile tale si la momentul oportun. Eu i-am luat pana acum numai incaltari cu talpa moale. Afara il tin sa mearga dar nu foarte mult pt.ca prefer sa ne plimbam prin tot orasul.Incaltamintea pe care am gasit-o aici cu talpa tare mi se pare cam grea si am stat pe ganduri daca sa-i iau sau nu.Se numeste "Melania" A auzit cineva de aceasta marca? Or fi bune de ceva?
Cristina26,am vazut filmuletul la care ai lucrat si m-a impresionat foarte mult . Eu iti stiu povestea de la "Durerea unei pierderi de sarcina" si de la "Aspirante". Te admir pentru curajul si puterea de a merge mai departe. Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre. Sa stii ca nici Mihai nu doarme in pat sau patut, ci in caruciorul de casa, care are forma concava. De cand am acest carucior doarme si cate 2 ore legat, lucru care nu se mai intamplase de cand avea o luna. Cred ca ia corpul forma apropiata de pozitia fetala, alta explicatie nu am
Timi, Vivela, Luna1 multumim de complimente!
Ioanaiub, si noi avem leganus ca al vostru. Asa cum ti-am mai scris, taredraguti sint copilasii tai!
Cafera, ce castel frumos au printesele !
Mada, ce expresiva e Emily in toate pozele si tu ce draguta esti!
AndreeaC nici eu nu ma descurc prea bine cu taiatul unghiilor de vreo lunadoua pt. ca nu mai sta nici un fel. Daca incerc sa i le tai in somn se trezeste si mai bine lipsa, iar cand e treaz trebuie sa il prind intr-un moment cand nu e prea agitat sau prea activ( lucru f. rar)

Editez ca sa-i urez sanatate Lunei, felicitari prietenei lui ioanaiub si La multi ani lui Victor
Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

'na seara si de la noi. am bagat si eu la cap sfaturile cameliei. oricum pana acu nu i-am luat de incaltat , doar papucei de material. de taiat unghii nici nu vreau sa-mi amintesc. andrei e si acu cu unghiile netaiate la o mana pt ca e super greu sa fac operatiunea asta. asa cate o unghie doua si mai tarziu reluam. in somn nu ma risc ca se trezeste si la cat de greu il adorm(inca la san) nu imi "permit luxul" sa il trezesc. in ultimile 3 zile mi-a facut diaree, si cate 4 scaune pe zi si ca urmare mancam doar orez si morcov. cred ca ii iese un dinte de sus. ma gandesc ca asta e cauza. in rest suntem ok. am vazut poze de la Luna,Cafera, super frumoase. ieri am iesit la parc si am avut prima gagicareala!!!!
editez k sa va arat cum "hartzuieste" Andrei fetitzele cu role!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Luna multa multa sanatate iti doresc. Pai ce fel de exemplu esti tu pt bebei asa trohnita? Cand mai tuseste Luca eu ii spun " interzis copilului"... deci..."interzis Alinei boala"
Cristina, daca are leaganul mai multe pozitii fixeaza-l la cea mai aproape de orizontala. Noaptea unde doarme, tot in leagan?
Am noroc ca Luca prefera patutul, la cat de obsedata sunt cu sanatatea si corectitudinea dezvoltarii fizice imi mai luam o obsesie pe cap. Cand despre sfat, parerea mea e sa stai linistita deocamdata ca acusica va descoperi alte "pozitii" de somn, pe burtica, intr-o parte si va adormi si in pat. Cartea zice, sa doarma pe pat cu saltea relativ dura, care nu i-a usor forma corpului si fara perna. Eu l-am invatat totusi cu o perna f subtire. Oricum o incaleca. Unele voci specializate spun ca nici hiperextensia gatului in timpul somnului nu e indicata ( asta se intampla daca doarme pe spate fara perna). M-am chinuit ce-i drept sa gasesc perna ideala... am gasit-o la soacra-mea ca in comert erau numai dintr-alea cam inalte si din materiale sintetice.
Unghiile i le mai tai eu cum pot la prima manuta dar la a 2a e jale mare ca ne plictisim, asa ca incep mereu cu mana neterminata. ...
Luca fara paturica de la botez nu doarme decat daca e ceva ce seamana cu aia( matase pe o parte). Cand o uitam acasa cerem la gazde o camasa, un halatel de matase sa i-l punem pe el... ca la nebuni... Nici nu i-am luat sac de dormit inca, din acelasi motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mihaela, ti-am admirat baiatul. Un frumos! Dar mi-am bagat ochiul si am vazut si un pepene- ananas. Felicitarile mele! Mare gospodareasa mai esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Camelia, iti multumesc mult pentru raspuns. In ceea ce priveste leaganul lui Ingrid, acesta are doua poziti si este fixat pe pozitia cea mai aproape de orizontala. De dormit, doarme in toate pozitiile in leagan: pe o parte, pe burta, pe spate. Dormitul noaptea este in patul "meu" de obicei (in camera de oaspeti), exceptie facand seara aceasta. A adormit dupa o ora de plans in patul ei. Patutul ei este ideal pentru ea pentru ca are saltea relativ dura si nu are perina. Nu am luat in cosideratie perina uriasa fara care nu poate dormi, poate si pentru faptul ca nu o foloseste pe post de perina. De obicei is baga nasul sub un colt de la perina si cu o manuta se joaca cu franjurii ei. Ma simt atat de vinovata cand o las sa planga...
mychydutza frumusel foc printisorul tau. Dar ce merge , dupa gagici.
Luna1 multumim .
mi_a se pare ca Ingrid este ca frumosul de Mihai, lor le place sa doarma doar leganati

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=oihgj7og0N8" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna dimineata si o cafeluta fierbinte

l-am trimis pe David la gradinita, tuseste si ii curge putin nasul dar la gradinita toti tusesc ... mai am putin pana se trezeste si Mara, parca o aud "cantand" in patut
Mihaela ce mergaret este Andrei . mara se tine bine pe picioare dar inca nu paseste, parca i-ar fi frica ... acum a invatat sa se lase jos

Lavinia sotul meu tocmai si-a achizitionat un Canon EOS DIGITAL REBEL XSi si acum e in probe

voi ce mai bucatariti pentru strumfi? azi vreau sa-i dau Marei spanac cu galbenus de ou, o sa-i pun si putin usturoi ... ieri a mancat supa de taitei, i-a placut tare mult

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Salutam fete frumoase si copiluti destepti.

Pandaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am dat ieri un examen si l-am picat. Mai am azi unul si sper sa fie mai bine, ca asta e exact pentru meseria ce o profesez.
Puiul meu a descoperit ieri consoana "D" si turuie in continuu DA-DA-DI-DA-DI.
E asa un scump si eu sunt topita dupa el, mai ales ca zilele astea am invatat si a stat cu taica-sau, cu bunica si nu l-am dragalit suficient. Si-a revenit bine dupa "rosu in gat" si are iarasi pofta de mancare si energie debordanta.
Si e asa atasat de tzatzuca, nu stiu cum o sa facem cand va trebui sa il intarc.
Pupici copiilor dragalasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

xerxe2005 bafta la examen

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc, Ioana.
Am examenul la ora 14.00 si pana atunci fierb in suc propriu.

http://community.webshots.com/album/563399852yMIlTW?vhost=community

Mergi la inceput