Strumfi de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
'na ziua.
Am citit si eu sfaturile Cameliei , mai citisem si in alte parti aceste pareri, asa ca eu il las pe D descult si cand merge, si cand nu. Oricum el are o problema cu orice e pus in picioare, parca are spini, asa ca zboara instantaneu orice soseta sau pantof
. Nu-mi fac atatea probleme, de mic a stat cu picioarele goale (in casa, bineinteles) si mai nou si afara
. N-a racit pana acum si sper sa nu o faca.
Ce nedumerire am eu vizavi de mers la D: calca pe partea interna a talpilor, parca se straduieste sa-si tina ridicata partea externa. O fi o problema?
Luna, La multi ani! cu intarziere si sanatate multa .
Oana, am salivat si eu abundent la bunatatile tale si m-am dus sa mananc un iaurt
. I le-am aratat si lui D, doar doar i-o veni si lui pofta de mancare...no chance
.
lui Victoras.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Tot eu si tot pe duca.
Andreea prenumele meu e...Alina. Revin mai tarziu cu linkul pe flickr.
Unghiutele noi le taiem asa cu povesti eu ii zic de ex roata morii se'nvarteste tac tac tac, si cand zic tac am si taiat si ea se uita la mine cu ochii mari. Nu uscam parul cu feonul ca oricum nu prea avem. Referitor la retete eu in general ii dau fie-mii cam ce imi suna mie bine, kiwi nu i-am dat inca(,) ca nu mi-a sunat ok. Insa i-am dat banana, portocala care stiu ca in Romania nu se dau pana la o varsta si gluten de la 6 luni pt ca asa e aici. In general aleg cam ce cred eu ca e bine si de colo si de dincolo. Pentru ca in final asta facem toata viata referitor la copii, ne informam alegem o cale si apoi suportam consecintele si bune si rele. Din fericire se pare ca alegerile mele au fost pana acum destul de bune nu am vazut vreo reactie rea.
Eu pantofi i-am luat fie-mii pentru cazul in care mergem la leagan si vrea pe jos pe langa leagane. Sincer i-am laut de o sapt si tot noi nouti sunt ca aici a fost vara si mi s-a parut sadic sa ii pun in picioare.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Camelia ma intrebam daca este ok ca Ingrid sa doarma doar in leagan. Nu reusesc sa o fac sa doarma in patutul ei. In ultimul timp doarme de 2 ori pe zi in leagan. Imi place sa o pun in leagan ca doarme cate 2 ore dimineata si 2 ore dupa masa. Este ok? Multumesc anticipat. Am pus-o in patutul ei dupa ce a adormit, dar s-a trezit si acum urla de rasuna casa..
Cafera Frumos castel au printesele tale
Radu este tare frumos, are un nasuc perfect. Dar ce leagan dragut aveti voi.
Ma duc la fata.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=oihgj7og0N8" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Luna1 spune:
Andreea uite linkul www.flickr.com/photos/25855660@N05/2473702631/in/photostream/" target="_blank">aici cu ultimile poze cu noi.
Ma duc in urma sa vad pozici.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Asa deci...
Am vazut poze cu Ingrid care e superba si mamica ei o frumoasa. Am vazut pozici si cu Elisa care e o printesa de copil imi place cel mai mult cea care plange in leagan. Am vazut pozici cu printesele Caferei care sunt adevarate printese in castelul lor, cu Mihai care e frumos ca o floare si cu Raducu de care sunt indragostita de mai demult. Am mai vazut pozici si cu Alex in Roma abia astept sa ne vedem. Cred ca n-am uitat pe nimeni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Luna1 foatre frumoase pozele. Sunteti o familie perfecta.
Am pus-o pe Ingrid in legan, nu a putut sa adoarma in patut.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=oihgj7og0N8" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Andreeac, incearca sa-i tai unghiutele in timpul somnului. Eu asa procedez cand nu am sorti de izbanda in alte imprejurari. Tie iti sta foarte bine blond-saten, vroiam sa-ti spun demulttttttttttt, iar Raducu e un frumos.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Hola!
N-am mai intrat de o mie de ani! Sunt pana peste cap cu una cu alta si imi astept cu nerabdare socrii..
Emily e bine, am pus poze noi la semnatura, maine se duce cu tati la controlul de 9 luni si o sa vedem cat mai masuram..
N-am avut timp sa citesc tot, Luna la multi ani sa fi sanatoasa, iubita si fericita sa te bucuri de strumfisori..si de Dl. Moon!Iti trimi un Pm azi sau maine ca sunt cam in pom cu weekendul cand vii in Franta!
Va pup pe toate si promit ca revin maine dupa ce citesc tot!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
Maria1111 spune:
Multumesc mult pentru retetele cu ficatel.
Dana, e excelent filmuletul cu Daria la 9 luni; stie sa faca o gramada de lucruri pentru varsta ei.