Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA, acum daca tu l-ai iertat, spune-i asta si sustine-l; este greu si pentru tine, ca rana e proaspata, dar daca vrei sa-l ai langa tine trebuie sa-i oferi increderea si dragostea ta; poate il ajuta daca merge si el la biserica; el este un familist daca si-a realizat greseala si spine-i ca il vrei sanatos pentru voi.
pupici

EDIT: KILOGRAME ITI DAU EU CATE VREI!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

salutare la toate mamicile si la toti bebelasii. NOi intram mai greu de abia am venit acasa din plimbarisi vedem ca mamicile au trecut la piure de fructe...
Andrei(5 luni) pana acum a papat doar de la mine dar laptele e mai putin acum, si am incercat sa ii dau suc de mar, sau para dar nu as putea spune ca inlocuieste o masa. Si in plus nu face kk in fiecare zi ca un bebelus normal, medicul nostru pediatru spune ca daca nu a facut dupa 36 ore, neaparat bagat supozitorul ca se asimileaza toxinele in organism...
e bine sa-i dau si putina supica de legume?

Tare rau e sa fii o mamica fara experienta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ELLIS...asta incerc sa fac..este greu dar ma chinui...ma lupt cu el ca sa zic asa...pe Dumnezeu l-a gasit si el insa nu Il vede inca ca facand parte din ecutia noastra vorbind despre greseala...eu i-am spus ca poate a fost un test, o incercare si ca DD vrea sa invatam ceva..usor usor sunt sigura ca prin mine il va regasi si el pe Dumnezeu pt ca era credincios.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

ROXX super poza..si ce frumos e imbracat imi place mult.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXX, asa incearca si Alessia, dar nu prea o las eu; frumoooooos!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

ROXX inca ceva..mie mi-a aratat dr cum sa-l pun in fundulet..un pic cu picioarele cracanate si al meu sta cateva minute bune singur in popo..ia sa incerci.

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxx, super!!!

Anca, eu stiu alte pareri decat pediatrul tau, fiind un copil in mare alaptat poate sa aiba scaun si o data la o saptamana...

Roxana, dar cat de des se mai intampla cu bautura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Suntem si noi pe aici.
Mai greu cu scrisul ziua ca mami e la servici, insa seara mai tragem o ocheada si citim tot ce s-a scris.

tutror sarbatoritilor: sa ne cresteti mari si sanatosi.

Pupici mamicilor curajoase si puilor dragalasi!

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

multumim !

roxana, o sa incerc si cum zici tu, sa vedem daca sta...el o ia intr-o parte...oricum, mai e timp, e inca mic

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Roxana, lupta in continuare pentru iubirea voastra.
Si eu am fost la un pas de a renunta candva, insa m-am incapatanat sa raman si bine am facut. S-a intamplat acum 5 ani si ceva, insa am trecut cu bine peste acele momente.
Nu a fost ceva atat de grav ca si la tine insa a durut la fel de mult.

Cand simti nevoia sa vorbesti, suntem aici, si nu ne vom supara.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput