Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
roxule doamne cum sa ne superi!!?? suntem alaturi de tine!!
fetele intrebam mai devreme ceva in leg cu programul de somn al iasminei.....si inca ceva daca se trezeste la 10-11 atunci va fi prima masa de laptic sau piureul de frcute pe care il primea inainte la 11???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
ellis spune:
ma bag si eu...poate aiurea, dar in situatia spusa de ROXANA eu cred ca cea de-a treia persoana poarta cea mai mare vina, cu siguranta ca s-a prins ca el are un moment slab si a actionat; atunci cand cunosti ca acel barbat e insurat, e fericit si asteapta un copil, daca il vezi ca are un moment de slabiciune, de ce sa ii strici familia; nici eu nu as face asta NICIODATA.
parerea mea...nu dati cu nimic si sa nu se supere nimeni!
Dupa ce am nascut, o tipa care ne-a vazut fata, i-a spus sotului meu ca si ea ar vrea sa faca un copil asa frumos...intelegeti...si atunci, cine e vinovat?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
bb_yasmi spune:
hai mai ellis ca doar nu l-a luat cu forta....!!! iar o persoana fericita si implinita nu cauta in alta parte.....beep...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
...ce rost are sa cautam vinovatii..cel mai important e sa o sustinem pe roxana!!! roxule nu mai conteaza care e motivul, cine e vinovat...daca tu esti hotarata salveaza-ti casnicia!!! acorda-i inca o sansa, orice om merita a doua sansa si luati totul de la inceput ac doi indragostiti ce sunteti!!!!
roxx spune:
...am incercat sa scriu n'spe mesaje pt roxana dar sincer nu-mi gasesc cuvintele...iar de pareri de rau cred ca esti satula...ce sa zic...multa rabdare, totul va fi bine, ai sa vezi...
mamica si ursuletzul
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
adinag spune:
Na, ca-mi merge si mie ca Stefaniei si nu ma mai pot abtine :-))
Sincer, eu zic sa nu vorbim de vina... Insa raspunderea o are fiecare pentru el. Eu personal vad lucrurile cam ca Lavinia: de tras la raspundere mi-as trage sotul, nu terta persoana. Ca eu cu ea am intrat intr-i legatura, cu ea am un copil sau cu sotul??? Aici se spune: in dragoste si in razboi totul este permis. Ea isi vrea fericirea ei, in definitiv nu se stie ce-i spune barbatul, ca e vai de capul lui, numeni nu-i da atentie, bla, bla, bla.... Sau nu. Nu conteaza! EL trebuie sa stie ce face... EL are o familie. Ea poate sa stea in k...ul gol in mijlocul terenului la un meci Italia - Franta, ce ma intereseaza ce face ea? Dar ce-mi face consortul, da, ma intereseaza. Nu inseamna ca o iubesc, nici pe departe :-))) Dar nu am cu ea nimic de impartit!
In rest, sunt iarasi pe fuga :-)))
Pe mine trebuie sa ma vedeti ca pe cineva cu o valiza mereu pe uga! In usa, ori plecand, ori venind... pe fuga...
Roxana, dar cu sanatatea cum iti merge acum? Ai reusit sa pui ceva kg pe tine?
RGE spune:
ELLIS..sa sti ca in una din scrisori ea ii spunea ceva de genul ca a profitat de el...ea ii tot vorbeste de sentimente in schimb ii spune ca el nu zice nimic si tace..deci clar tipa a fost disperata...
LAVINIA..mei ce sa zic..sotul meu nu a avut multe femei la viata lui si cand m-a cunoscut pe mine a ramas stupefiat ca mai exista si asa ceva ce el credea ca nu mai gaseste..sau exista posibiliatea ca neavand multe femei, eu gravida, el din dorinta lui de a m,a proteja si de a nu-i face rau copilului din burta sa fi cazut ca musca-n sti tu ce..dar cum ai spus si tu motive si vinovati daca cautam gasim..nu asta conteaza..insa ce ma fac cu "prostul satului" care si-a dat seama ce a facut si s-a apucat de alcool sa nu-si puna streangul de gat si nu poate trece peste..tot timpul imi spune chestia asta"nu pot sterge cu buretele ce am facut"...nu pot sa-mi inchipui ca m-ai iertat ...
ELLIS...uite o avfem pe LAVI care e de partea cealalta care a inselat si stie cum sta treaba
..mei fetelor eu va multumesc oricum..ma mai descarcai si eu putintel..acum sunt mai refacuta ..cateodata chiar zambesc cand imi aduc aminte si vb cu voi.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Cu prostu' satului( ) faci urmatorul lucru: ii zici ca acuma ai clar ca a gresit etc. si asta e ceva intre voi doi. DAR daca el continua asa, isi va lasa copilul fara tata si daca asta chiar este ceea ce-si doreste pentru ursuletz!!! Si sa nu vina cu nu crede, ca asa a murit unchiul meu!
RGE spune:
ADINA CHIAR M-AI FACUT SA RAD CU LACRIMI..multumesc!!..cat despre ea o invinui pt ca si eu am fost in situatia ei si nu am cazut chiar daca mi-ar fi placut ca tipul respectiv sa fie al meu pt ca saracul imi spunea atatea si eu il credeam dar nu m-am lasat asa usor si i-am spus ca daca intradevar are probleme acasa si vrea pe altcineva sa divorteze si apoi iesim la un suc sa ne cunoastem..in fine nu mai conteaza...cat despre "prostul satului"..am incercat multe cu el..chiar sa-l recucesresc si mia-m pus tot farmecul in aplicare dar constiinta nu-i da pace..nu pot sa zic ca ma supar
..cat despre kg mele..am 47..nu se lipeste nimic de fier..probabil cand o sa mai inceapa toate astea sa se rezolve usor usor o sa ma pun pe picioare.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
roxx spune:
asa incercam noi sa stam in funduletz
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia