Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
..dureros sa aflu chestii de genul asta si ca nu sunt singura in situatia asta..imi pare rau..dar sincer SANDUTA eu o condamn mai mult pe ea decat pe el..oare ea s-a gandit vreodata ca i se poate intampla ce mi s-a intamplat mie?..din cauza ca s-a bagat intre noi?..pt ca ea putea sa zica NU indiferent de ce a facut si a zis sotul meu..eu asta ma intreb...
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
roxu, dar o cunosti??? mie sincer nu mi se pare ea vinovata...
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
RGE spune:
LAVINIA scuze dar sa sti ca nu am spus nimanui nimic...mi-a fost oarecum frica sa va spun si voua..sa nu va stricati impresia despre mine sau sa va fac sa suferiti..dar ma bucur ca am gasit compasiune si ca si fetele care au patit-o au avut si ele curaj sa-si impartaseasca durerea..acum ma simt mult mai bine ca am luat aceasta decizie cand vad ca si tu si altor fete le-a fost foarte bine dupa.Doamne ajuta sa ne fie bine la toate, sa fim iubite, respectate si implinite!!
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
roxule pai tocmai de aia ti-am povestit, sa te incurazej...ai vazut la noi a fost TOT RAUL SPRE BINE!!! desi se spune ca e mai greu sa ierti o femeie care greseste decat un barbat... daca totusi te (te-ai) hotarat sa treci peste priveste inainte si nu inapoi adica nu ii "scoate ochii" cu fiecare ocazie...daca e asa atunci inseamna ca nu esti pregatita sa treci peste.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
pet.cost2005 spune:
roxana - sa stii ca daca nu am spus nimic pana acum e pt. ca nu stiu ce sa spun. Nu pt. ca nu mi-ar fi ajuns la suflet suferinta ta ... nu sunt asa de insensibila. De pareri de rau si copmpatimiri nu cred ca mai ai nevoie ... ai demonstrat ca esti tare si ca ai un suflet mare. Eu iti doresc doar atat, sa primesti inapoi inmiit dragostea pe care o daruiesti familiei tale. Stiu ca nu se poate uita, dar poate ai sa reusesti sa gasesti un echilibru cu fam. ta ... si sa rasara soarele si pe strada voastra. Numai bine !
adra - LA ce te referi ca se aseamana fetitele noastre? La sosetute sau in general? Da' oricum ar fi ... tot nu-i carliontata Silviuta mea, sac!
************************* Petronela si
Silvia
RGE spune:
LAVINIA..e o colega de-a lui care stia de mine si de faptul ca astept un copil dar tot s-a bagat pe sub pielea lui...de ce ti se pare ca nu e vinovata atata timp cat stia adevarul?...daca nu stia ca e casatorit ziceam ca nu e vinovata..dar asa, el automat a fost mai vulnerabil pt ca astepta un copil..toata dragostea mea era numai a lui apoi eu am devenit dependenta de sarcina, de DC si ea a fost aproape de el , i-a vazut schimbarile si probabil ca din invidie pt ce aveam noi a ajuns sa tina la el...pt asta nu o condamn pt ca este un om usor de iubit dar daca ea spunea mei omule baga-ti mintile-n cap el nu avea unde sa cada....ea a fost omul potrivit la timpul si locul potrivit...chestia e ca am citit niste scrisori de-ale ei si din cauza asta o condamn enorm...cum poti sa te bagi in familia altcuiva,,eu una daca vreodata Doamne fereste m-as indragosti de un barbat insurat inainte sa-l ating mi-as taia singura mainile
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
roxana, acuma sincer, poate o fi in contradictoriu cu ce am scris mai devreme dar cel mai vinovat e sotzul tau, pt ca el treiua sa se gandeasca ca e insurat, ca are o familie, nu ea. pt ca ea nu avea nimik de pierdut!!
mami si bubulina
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Fetelor, acum chiar trebuie sa plec, ca ma cert deja cu omul meu, l-am rugat 10 minute sa stea cu ala micul. Ori s epune in fata celuilalt calculator cu el (asta as fi putut si eu), ori il pune pe jos si face treaba prin casa, copilul plangand. Asta puteam si eu. Chiar nu se poate sa se ocupe NUMAI de el timpul asta??? Si pana la urma tot io-s vinovata! Hai ca deja fac ca trenul!!!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
tu povesteti scene care le vad in fiecare zi la mine..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](neanderthal.gif)
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
roxx spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Cum mai este vremea prin Coreea de Sud? Cum merge diversificarea printre migdalati?
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
...pai, e bine..soare, cald
![](icon_smile_big.gif)
cu diversificarea...inca n-am inceput, mai stam cateva sapt...deocamdata ma documentez, am inceput sa iau notite...as vrea sa incepem cu legumele, sa vedem ce o iesi....
![](pupic.gif)
Roxana
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
cum creste
![](copilas.gif)
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
RGE spune:
..LAVINIA din pct asta de vedere ai dreptate nu a avut nimic de pierdut dar acum sunt sigura ca are remuscari ..Dumnezeu nu doarme si o sa aibe grija de ea....intr-o buna zi o sa-si doreasca si ea o familie sau un copil si nu imi doresc sa fiu in locul ei.
PET COST stai linistita am inteles ideea..numai ca noi ne-am aprins aici in discutii.
SPER CA nu am suparat alte fete cu discutiile noastre.
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"