Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Roxx, Luca e voinic de-acum.
Roxana, Ionut e super in poza Puiu. :)) Cred ca ti-am mai zis, dar si poza e de-asa natura. Maria tot smechera, vrea numai in brate prin parc, mai putin cand doarme. Te-asteptam pe-o banca, cei mai galagiosi noi suntem... :((
Nu mai stiu cine intreba de piureul de cartofior, l-am facut cam solid. data viitoare o sa incerc sa-l fac EU, nu-l mai las pe sot sa se bage si o sa-l fac mai fluid cumva, sa semene cu hipp la consistenta.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
KARINA multumesc din suflet!..o sa lupt in continuare!!
ADINA se intampla din ce in ce mai rar...de vreo luna si ceva am inceput sa ne revenim cat de cat nu e ca inainte dar probabil trebuie sa avem rabdare....am avut o discutie duminica cu el si m-au apucat dracii si i-am spus ca e inconstient..el de baut acasa bea dar nu-si pune in cap..bea ca un om normal...ce am observat..in ultimele luni sta ziua cat mai putin la servici..tot isi gaseste drumuri si treaba si dupa program se duce si isi face actele probabil ca ii este greu cand o vede pe aia acolo si isi aduce aminte..si dupa program isi ia de baut si se apuca de lucru ..eu il miros cand vine acasa..mi-a recunoscut faptul ca s-a apucat urat rau de bautura , e constient..dar mi-a spus ca daca nu se apuca de bautura isi punea strangul de gat..astea sunt vorbele lui..dupa care mi-a spus ca nu poate sterge cu buretele ce a facut si ca se afunda tot mai mult in munca ca sa nu aibe timp sa-si aduca aminte.
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ALINA, multumim frumos...sigur ne vedem in parc...am tot avut treaba si nu prea l-am scos la plimbare decat l-am tarat saracul dupa mine peste tot...de saptamana viitoare intram la programul de parc.
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
sanduta spune:
RGE Eu zic ca el e cel mai vinovat. Persoana care face asa ceva o face cu buna stiinta si stie ce are de pierdut si ce are de castigat. Eu asa gandesc. Daca regreta si stie ca te iubeste, iarta-l. Daca regreta dar nu mai stie daca te iubeste, uita-l. Se spune ca timpul vindeca toate ranile inimii. Eu cred ca va trebuie timp sa vedeti daca familia mai are viitor. Eu sper sa aiba. Eu cred ca Dumnezeu iubeste familia si va v-a ajuta cu putere sa depasiti orice probleme.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
karina1976 spune:
Roxana, imi place la nebunie semnatura ta!
Corina - de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by roxx
asa incercam noi sa stam in funduletz
Roxanade
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
asa sta si iasmi!! eu o las sa stea asa. in carucior sta doar in fundulet si cand doarme o las pe spate. incepem sa facem si pasi!!! aaa si dansam...
![](icon_smile_big.gif)
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
![](vampa.gif)
![](copilas.gif)
![](zana.gif)
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
gata ies si eu cu buburuza mea la o terasa la un mic ...
inca nu mi-a raspuns nimeni....
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
adinag spune:
Draga BB, pai io-s verde de invidie, ca ai mei nu-s somnorosi din astia! Ce n-as da daca nu ar fi macar o zi asa!
Dar serios, daca ea ar fi una cam molcuta, deloc activa, mi-as face griji cu atata somn. Dar la Iasmi e ok, zic eu... Si ora cand dai ce masa, asta hotarasti doar tu! :-)
karina1976 spune:
Mie una nu imi vine sa cred ca picea a renuntat la masa de noapte!
De 4 zile se scoala doar la 5.30 dupa laptic.
Eu ma scol sa o mai verific, asa de paranoica ce sunt, insa ea doarme de la 10 seara.
Imi scot parleala de la Paul cand am avut prima noapte dormita la 2 ani si jumatate.
Corina - de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Victo spune:
daca tot veni vorba,
iaca-ta-l aci pe al meu mosmondind..
http://good-times.webshots.com/photo/2419763510102838148zmvMNu
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)