exista cazuri similare???

exista cazuri similare??? | Autor: renataozana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,in 2006 am nascut o fetita cu malformatie cardiaca foarte grava,din pacate nu a supravietuit.Toata perioada sarcinii a decurs ok ,am fost la toate analizele si echografiile si nimeni nu a vazut nimic.Eram sigura ca toate sunt ok si nu banuiam ca in burtica mea crestea un ingeras pe care il voi cunoaste doar 8 luni.Toti doctorii mi-au spus ca ar trebui sa incerc din nou si ca nu ar mai fi posibil sa nasc un copil cu probleme.Acum dupa 2 ani incerc din nou,sper ca de data asta toate sa fie ok.

exista pe forum cineva care a trecut prin asa ceva si totusi sa hotarat sa incerce din nou?
daca este cineva haide-ti sa povestim sa incercam sa ne incurajam una pe alta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Initial creeata de renataozana

Buna fetelor,in 2006 am nascut o fetita cu malformatie cardiaca foarte grava,din pacate nu a supravietuit.Toata perioada sarcinii a decurs ok ,am fost la toate analizele si echografiile si nimeni nu a vazut nimic.Eram sigura ca toate sunt ok si nu banuiam ca in burtica mea crestea un ingeras pe care il voi cunoaste doar 8 luni.Toti doctorii mi-au spus ca ar trebui sa incerc din nou si ca nu ar mai fi posibil sa nasc un copil cu probleme.Acum dupa 2 ani incerc din nou,sper ca de data asta toate sa fie ok.

exista pe forum cineva care a trecut prin asa ceva si totusi sa hotarat sa incerce din nou?
daca este cineva haide-ti sa povestim sa incercam sa ne incurajam una pe alta

Offf,imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva.Nu cred ca exista durere mai mare.Din fericire eu nu am trecut prin asa ceva,dar sunt fete care sunt in situatia ta,care au pierdut ingerasii inca din burtica,sau dupa.
Aici,la acest subiect,Durerea unei pierderi de sarcini.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120043

Doamne ajuta sa fie totul bine,si sa ai un copil sanatos!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Draga Renata, am avut in familie un caz la fel de dureros, singura diferenta fiind ca a fost vorba de o problema la rinichi. Cel de al doilea copil este, slava Domnului, sanatos, frumos si destept. Asa ca eu cred ca merita sa incerci, mai ales ca si medicii te incurajeaza!

Jackie 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu te sfatuiesc sa incerci sa mai faci un bebe si cu credinta totul va fi bine!

Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Tecky,Jackie,Ramonela,va multumesc din suflet pentru incurajari,si eu cred ca vor fi toate in regula ,deocamdata toate analizele sunt bune.
Sambata merg cu sotul meu la Cluj sa facem Triplu Test,am niste emotii de innebunesc mai ales de cand am citit pe net ca aceste teste mai dau si erori.

Sa dea D-zeu sa fie toate bunesi sa am un bebe sanatos

Sa dea D-zeu sa avem toate bebelusi sanatosi ,pentru ca orce mama isi doreste asta.

despre copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

renata buna
eu nu am trecut prin asa ceva dar cumnata mea a patit la fel ,primul copil cu malf de cord , amurit la 7 zile iar dupa 2 ani a nascut 1 fetit sanatoasa ,are 7 luni deja
intre timp si-a facut analize mai amanuntite printre care si toxoplasma care nu i-a iesit tocmai ok dar pana la urma a fost bine , iti urez succes n-are rost sa te stresezi

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

renata, incearca sa postezi si aici cred ca e mai potrivit pentru ceea ce cauti :)
sanatate multa, curaj si putere iti doresc

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,

sambata am fost la medic ,deocamdata sarcina merge bine iar bebele meu este sanatos si este baietel.
Iaura ,nu am cum sa nu ma stresez chiar daca stiu ca nu e bine dar durerea prin care am trecut si inca mai este e mult prea mare.Desi se spune ca D-zeu nu-ti da mai mult decat poti duce cred ca nu as mai fi capabila sa indur asa ceva.Noi ar trebui sa fim cele care se duc inaintea copilasilor nu ei inaintea noastra.
Ma bucur foarte mult pentru cumnata ta,si pentru curajul ei de a face inca un bebic,si iti multumesc ca mi-ai scris chiar am nevoie de incurajari.

Renata..Mami de Alex

Mergi la inceput