Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Ioana spune:
Virgo pai de ce nu te bucuri de kg scapat?
Elenuta cand am vazut filmuletul cu Eva delicioasa, care rade de-ti vine sa o papi, mi-am dat seama ca si Thea rade asa, dar eu asteptam hohote din alea cum radem noi si ma plangeam ca Thea nu stie sa rada in hohote, mititica ce mama nebuna are!
Doamne, mey Mitshule, prin ce ai trecut! Cred ca te-ai speriat de numa! Bine ca esti ok
acum am citit si faza cu telefonul Ereenei! super tareeee! SI cel de la capatul celalalt al firului a fost de belea Toate ti se intampla numai tie
Irlandeza la socri in Piatra Neamt?! Si nu ne-am vazut un pic? Eu credeam ca la Baia Mare ati fost! A fost si Creata in oras si nici cu ea nu am apucat sa ma vad!
LauraD uite ca tot nush de la ce-I temperatura asta mai maricica, ca dupa ce i-am dat antibiotic i-a scazut pt cateva zile, apoi e la aceleasi valori maricele. Am inceput sa nu-mi mai fac griji.
Mitsule ai un copil atat de frumos, cu trasaturi atat de bine conturate, de-ti vine numai sa-l pupi
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
emabucuresti spune:
LauraDimitris multumim frumos pentru urari, la fel si Racai ii multumim!Ati fost printre primele persoane care l-au felicitat azi pe baby, inaintea lui taica-su,care dormea la ora aia!
La multe lunite si la multi ani din parte mea Sarei si lui Daniel!
Pupici!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
LauraIoana multumim frumos si tie pentru urari!
Ereena spune:
am gasit un site cu greutatea si lungimea bebeilor,usor de folosit. mie cel dat de ellenuta nu imi merge
http://www.doctorndtv.com/Children/p.asp
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
emabucuresti spune:
Am aflat si eu cum este wrap-ul,interesant mod de a-l purta pe bebe, poate o sa incerc si eu, ca ma deseleaza deja.
Ereena succes azi la aventura cu carucior-autobuz, sa calatoriti confortabil fara aventuri!
Lavi felicitari inca o data pentru crestinarea micutului si asteptam poze!Ce scary faza cu scoala in flacari(in fine-fum).Doamne, ce sperietura, sa stii ca esti departe de copil si ti se poate intampla ceva!
Irinuka iti tin pumnii sa treaca cat mai repede timpul pana o sa iasa totul bine si o sa va linistiti.
La fel si pentru Ramona, sa va intoarceti repede repede si cu vesti bune!
Noi mergem sa cumparam tort, de data asta chiar serbam cele 3 lunite implinite de baby!
LaLa_20 spune:
hello!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!
am pus si noi pozici noi daca vreti sa vedeti....
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Laura Ioana spune:
Honey ce tarife au astia, mama! Si ce nasoala treaba cu umflatura aia! Sper sa scapi cat mai repede de ea.
Aoleo Ereena, pai nu poti lasa copilul unui dinamovist sa poarte body de stelist! E jale mare[:-))]
Fetelor dar in wrapul ala nu va incalziti amandoi? Imi imaginez ca-i f comod )pt cine stie sa-l si puna, ca mi se pare asa de complicaaat), dar e contactul corp pe corp si vine caldura acusica, nu se transpira mai tare?
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Honey ce tarife au astia, mama! Si ce nasoala treaba cu umflatura aia! Sper sa scapi cat mai repede de ea.
Aoleo Ereena, pai nu poti lasa copilul unui dinamovist sa poarte body de stelist! E jale mare[:-))]
Fetelor dar in wrapul ala nu va incalziti amandoi? Imi imaginez ca-i f comod )pt cine stie sa-l si puna, ca mi se pare asa de complicaaat), dar e contactul corp pe corp si vine caldura acusica, nu se transpira mai tare?
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
eu mi-am facut un wrap din bumbac subtire dar nu l-am folosit acum de cand s-a maai incalzit. si daca l-ai duce in brate cred ca ar fi cam acelasilucru ,sau in marsupiu. oricum e ffff usor de infasurat si extrem de comod. mie marsupiul imi taie umerii la cat e matei de greu, dar in wrap nici nu il simt
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
emiliapop spune:
Danonique, Anca_b, Laura_Ioana, Ellenutza,Ramonab,Madalina,Shose, multumim ptr. urarile de ziua noastra!
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
raca spune:
Lala, Bibi e asa frumoasa, mai ales in poza de la masaj (preferata mea). Si ce bunici tineri are!!!!
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii