Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

louiza ce grasuna frumoasa ai tu acolo. imi place tare poza aia cu .. "semne obscene" si cele in care rade!! e super pustoaica ta!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CESKA ce mare s-a facut Benji si ce par lung si des are!E un baietel tare dulce si seamana foarte bine cu tati.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MITSU nici eu nu reusesc sa vad pozele.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mersi fetelor

Alina, din pacate bentita mi-a luato mama anul trecut cand a fost in Algeria, mi-a luat doua una roz una blue, exact ce va spuneam de cand am fost gravida numa bebe a primit cadouri

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multumim inca o data de aprecieri zuzici!!
Dana nu numai ca nu zici ca-i prematura...da i-a uitati-va aici http://good-times.webshots.com/photo/2549649310102239560ufCgvS...e haioasa rau!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ginete...ml de apa sau lapte reprodus?ca sunt tare curioasa cat mananca alti bebei ca pe mine ma sperie doar cu 4 mese(foarte rar 5)/24 h

Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!
Bibi se face mare

Mergi la inceput

lala ahaa .. superrr!! si a mea e disperata dupa tv, desktop sau laptop .. mai stau cu ea la calculator, pe forum .. cand o intorc cu fata catre monitor, face ochii cat cepele, da din maini si se intinde catre monitor!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lala super e tare bibim si sa stii ca si a mea face la fel la tv sau laptop sta nemiscata e inebunita dupa ecrane cred

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

Ginete...ml de apa sau lapte reprodus?ca sunt tare curioasa cat mananca alti bebei ca pe mine ma sperie doar cu 4 mese(foarte rar 5)/24 h

Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!

Bibi se face mare

Cum ai zis si tu: 150 ml de apa + 5 masuri de lapte praf (si ies cam 175 ml de lichid).

E demetiala poza la calculator - si-a mea e ahtiata dupa tv si monitor si neon/bec; ceva de speriat!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

zuzici ..

ptiu sa nu-i fie de deochi .. doarme bitzi de la 8.30 .. acum da semne de trezire pitika .. Doamne ajuta s-o tina asa!!

azi iar am program de alergat .. 13.30 - ma duc la coafor sa ma vopsesc si sa ma tund, la manechiura / pedichura, 16 - sa-mi iau boleroul de la croitoreasa, apoi as vrea sa trag o fuga la cora sa iau un fierbator ca nu pot sa-i dau lui bitzi ceiut rece ca si asa tuseste .. gasesc in cora cana din aia care fierbe apa sau fierbator din ala simplu?????? poate ma agat si de o gecuta mov pentru nasha mica ca vad ca e vremea nashpa!

maine ma duc iar la coafor la defrisat, sa iau turta de la cofetarie, rochia de la curatat (desi e noua nu puteam s-o imbrac asha). chiar radeam si ziceam ca poate imi fac aia ceva la rochie si ma duc disperata sa caut .. DOAMNE FERESTE!

sa nu ma dati disparuta zilele astea .. sa stiti ca-s cu treaba!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput