Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Vanessa a gasit absorbantele mele si acum le lipeste pe pereti.A lipit vreo 5 si e foarte mandra de realizare.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

ROLI v-am vazut pozele din vacanta.Aveti doi baietei tare frumosi si care seamana foarte bine unul cu celalalt.Si intre copilasii mei diferenta e mica si stiu ca nu e usor.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata Dana

foarte tare Vanessa ta!! fetita nasilor mei gasise intr-o zi absorbantele lui ma-sa .. si incerca sa le lipeasca pe niste zgarieturi .. zicea ca-s band aid ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ANGI imi pare rau pentru astmul care nu te lasa in pace.Multa sanatate!MIKI sper sa va simtiti bine in prima vacanta.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by danonique

Vanessa a gasit absorbantele mele si acum le lipeste pe pereti.A lipit vreo 5 si e foarte mandra de realizare.

poze albert

Super tare...manca-o-ar mama

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

ALINA am vazut pozele de la botez.Sunteti o familie tare frumoasa.Cred ca ati fost foarte emotionati.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gata s-a facut pozele sunt de la pagina 6 incolo sper sa va placa

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

LALA ai un tata tare tanar.Nici nu s-ar spune ca e deja bunic.Bianca e foarte frumoasa.Nimeni nu poate spune ca s-a nascut prematur ca a recuperat foarte bine si asta datorita tie.Felicitari.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Dana, multumim...am fost intr-adevar ffoooarte emotionati...

Louiza..ce mare s-a facut printzi...si ce par are..vreau si eu bentita din aia, de unde ai luat-o?

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Acum am reusit sa intru - ca m-am certat cu aia de IT, ca vrioau sa baneze si site-ul asta - niste cretini!

Acum:

Lala_20. Bianca arata fantastic - ti-am mai spus ca e un model de luptatoare si de curaj; eu o urmaresc, c-a fost prematur ca a mea (bine, Bianca a fost mult mai mica), si sunt tare incantata de schimbarile de la luna la luna

Lavinia (mishu), nu pot sa vad pozele - inghesuiala mare la visionat si s-a blocat site-ul; mai incerc sa vreau sa ma delectez.

Angi o ca treaca mai usor "supararea" ca nu te-am "vazut".

Ereena , bravo ! trebuia sa lasi caruciorul de-o parte si sa te-nfigi in parul aleia; eu (tot in Billa) mi-au spus ca "n-ai loc cu caruciorul - era un stativ de reviste pe care n-au vrut sa-l mute - lasa-l afara". Si am luat buburuza in brate si am impins caruciorul in stativ si mi-am facut loc. Atat le trebuia sa vina paza la mine!
Bine, eu mai am antecedente din Cora, cand era gravida si era sa bat o casierita cand mi-a zis " nu vedeti unde e coada, stati la rand".
Ce mai, criminal!

Luiza pe Yasmine; o dulcinee.

Buburuza mea, s-a trezit la 7, azi, ea care se trezea la 8, si isi sugea buzele; asa ca m-a pacalit si i-am facut laptele. Eu ii dau 5 mese pe zi (la 7:30 - 11:00 - 14:30 - 18:00 - 21:00), doua mese de 150 ml si trei de 140 ml. Abia astept maine, s-o cantaresc si s-o masor (ca implineste 5 luni).

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput