Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ereena... mah fata, io ma sparg de ras! lesa zici? si comanda asteapta... sau sezi, ca e mai scurta:)) s-o fi gandind aia ca te-ai dus pe captusheala, magaritsa naibii, sau vaca lola ce e!

apropos, io acu cant vaca lola!!!

quote:
Originally posted by Ereena

'neatza

ceska. si unde sunt pozele cu tati si benji? eu le caut dar nu le gasesc,inca nu le-ai pus?

ange, te pup dulce sa treaca ,sa ne scrii curand sa ne spui cum te mai simti

mitsu , meriti o bataiza daca bne tii mult in suspans cu pozele

virgo, sunt iremediabil indragostita de micul tau spiridus. sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga lunga sa va bucurati de el

vai, mitsu ,abia acum am juns la link:-) suuuuuuuuuuper mamica si bb C ...... no comment ,il ador

ange, inca o data pupici ,eu acum am citit, aseara decat am pus linkul cu vaca lola (care nu stiu cate persoane a inveselit :-) si m-am bagat la somn. nu imi permit prea mult forum seara pt ca donsoru' matei se trezeste la 2,5 ore.......uffffffff

si-acusi sa va mai povestesc ceva? dar nu mai e nimik nostin de data asta, ca mi-au ajuns atatea patanii. care mergeti in billa? vi s-a intamplat sa nu va lase cu caruciorul?eu am intrat de zeci de ori si aseara se trezeste o fufa de la paza ca nu am voie. fusei calma la inceput. zic: aveti afisat pe usa? nu....buuuun........aveti un loc unde pot lasa copilul in grija cuiva? (auzi intrebare pe mine:-))))da' chair ,citand-o pe mitsu, giurgiu e in alta tara?:-)))) .nu....buuuuuuun.........si eu ce fac cu copilul?il las la usa? zic" acum nui pot ,poate peste o luna-doua sa ii iau lesa si sa il invat comanda asteapta" mamaaaaaaaaaaa si ce nervi mi-au venit si am luta-o tare auzi "fetito"( ca doar ce va spusei de fetito)ia sa imi zica mie cineva ceva ,sa vina sefu' al mare la mine sa discut eu cu el si normal ca am intrat ,nu mia- zis nici dracu nimik,atat le trebuia . serios acum va intreb ,vi s-a intamplat , e normal sa nu te lase cu caruciorul atata vreme cat geanta am lasat-o la intrare si nu aveam nimic decat copilul? ca doar copil ca al meu nu aveau ei acolo:-)))))sa ma puna sa platesc la iesire:-))))

hai ,va pup, ma duc sa hranesc odorul plangacios

o zi mai reusita decat ale mele va doresc:-)))

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

tinna si a mea papa ziua la 2 ore .. asta e, m-am obisnuit, ce pot face. noaptea papa o singura data dar ultimele zile m-a capiat .. m-a trezit si de 3 ori .. eu cred ca nu-i mai ajunge lapticul sau n-o mai fi asa calitativ .. caci zilele astea au fost tare tare agitate .. alergatura ptr nunta etc etc .. sper ca de saptamana viitoare sa ne revenim, sa ne linistim ..

fetelor am asa niste emotii cu plecarea si cu nunta .. cu bitzi daca va fi sau nu cuminte .. cu alaptatul caci ea papa la 2 h ziua .. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor, ma bag si eu in sfarsit un picult

Sa stiti ca si bubulin amea mananca mult, si seara se scoala de doua ori de foame asta e ma-m obisnuit cam obositor si cu serviciu dar trece si asta.

Ma bag sa pun niste poze sa vedeti ce copilot mi-am tras

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ellenuta...si esti nasa?..ca io am pierdut mesajele in care spuneai..scuze..dar asta am dedus..daca da..sa iti traiasca si sigur va fi ok..nu ai vazut ca gagalicele astea mici ne surprind mereu placut:)

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

si-acu salut frumos, regulamentar!

buna dimineata!
azi facem 4 luni, sarbatorim cu 2 bibe pt ca mami isi termina damblaua cu orele de condus. p-orma maine unul si gata, pana marti probabil cu biberoanele. si si-a descoperit vocea. incepe incet si din ce in ce mai tare, pana la tipete:)

incep cu angi si o cert! imi pare foarte rau pentru criza de astm. si de cate ori ti s eintampla ma gandesc la spaimele tale din sarcina. nu stiu daca e sau nu adevarat ca se petrec pe un fond psihic nu tocmai pozitiv, dar... e deja destul de rau ca se petrec!
deci pe lana un pupic, un shlap, pt ca, se pare ca ne loveste astenia de primavara. va suparati d eignoranta. pai de ce? stiti cu toatele ce ritmuri traim acum. e normal sa o mai dam si pe diagonala, sa rapundem in raspar, sa trecem cu vederea. ne bucuram cand fetele revin, ne punem intrebari cand nu mai daus emne de viata - vb in general - dar se intampla sa si tacem pt ca ne imùpresioneaza ceva pe moment si pana sa incarce pagina de raspuns am uitat ce vream sa zicem. muuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

ellenutsa, pupici gramada inapoi. uite, in spiritul celor spuse mai sus, eu ma bucur ca va amintit de sacha, dar eu una nu tin minte decat data de nastere a vreo 3-4 bebelushi. asta e, nu ma tine neruonu, si nu pot decat sa ma sciz, ca nu ii felicit la fiecare aniversare. dar voi stiti ca va iubesc!

miki, vacanta placuta la riga! oooof ce mijtooooooooooo!

mitsu, la mine tot nu incarca pagina cu poze, dar cand revin de la conducere, promit ca ma uit!

ramona B... bine ca ai iesit din spital... io nu pot citi chestii d-alea cu copii abandonati ca-mi vine sa fac omor. numa cand ma gandesc la bruno... fata, pai rup tot in jur!

si-acu va put! aspir in viteza, fac dus in aceeasi viteza si ma duc la condus. ma doare glezna de crap, da nu-i bai...pt o cauza buna...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

alina da , sunt nasa! si am emotii cat carul si cred ca asta se vede in laptic ..

louiza da-ne de veste cand ai pus pozele!! s-o mai vedem si noi pe grasunuica frumusica.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ellenutsa, da, s eved ein latic. de cate ori am ore de conducere sacha se tezeste de nebun peste noapte. adrenalina bat-o vina

quote:
Originally posted by Ellenuta

alina da , sunt nasa! si am emotii cat carul si cred ca asta se vede in laptic ..

louiza da-ne de veste cand ai pus pozele!! s-o mai vedem si noi pe grasunuica frumusica.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

ellenutsa, da, s eved ein latic. de cate ori am ore de conducere sacha se tezeste de nebun peste noapte. adrenalina bat-o vina
quote:
Originally posted by Ellenuta

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

miri, banuiam eu ca asa e .. ma duc sa iau 2 extraverale. pot sa iau 2 odata????

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri la mai multe luni lui Sasha si noi venim maine

Ellenuta pozele sunt pe vine

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata la amiaza.M-am trezit ca de obicei de la 7 dar nu m-au lasat copilasii sa intru sa va salut.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput