Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
AngeliquedeS spune:
Lavinia, minunate pozele, fara cuvinte! Dani e un artist!! Creato, sa-ti traiasca! in septembrie mai facem si noi o tura!
Daca vine vorba de invizibilitati, eu ce sa mai spun... dupa cat am lipsit, nici nu at sesizat macar ce rau mi-a fost... doar Tinna
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
LaLa_20 spune:
In loc de cafea m-am delectat cu pozele lui bebe C...un pui tare frumosc...care si cand sufera in tacere e asa de scump...Mitshule sa-ti traiasca micul crestin!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ereena spune:
'neatza
ceska. si unde sunt pozele cu tati si benji? eu le caut dar nu le gasesc,inca nu le-ai pus?
ange, te pup dulce sa treaca ,sa ne scrii curand sa ne spui cum te mai simti
mitsu , meriti o bataiza daca bne tii mult in suspans cu pozele
virgo, sunt iremediabil indragostita de micul tau spiridus. sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga lunga sa va bucurati de el
vai, mitsu ,abia acum am juns la link:-) suuuuuuuuuuper mamica si bb C ...... no comment ,il ador
ange, inca o data pupici ,eu acum am citit, aseara decat am pus linkul cu vaca lola (care nu stiu cate persoane a inveselit :-) si m-am bagat la somn. nu imi permit prea mult forum seara pt ca donsoru' matei se trezeste la 2,5 ore.......uffffffff
si-acusi sa va mai povestesc ceva? dar nu mai e nimik nostin de data asta, ca mi-au ajuns atatea patanii. care mergeti in billa? vi s-a intamplat sa nu va lase cu caruciorul?eu am intrat de zeci de ori si aseara se trezeste o fufa de la paza ca nu am voie. fusei calma la inceput. zic: aveti afisat pe usa? nu....buuuun........aveti un loc unde pot lasa copilul in grija cuiva? (auzi intrebare pe mine:-))))da' chair ,citand-o pe mitsu, giurgiu e in alta tara?:-)))) .nu....buuuuuuun.........si eu ce fac cu copilul?il las la usa? zic" acum nui pot ,poate peste o luna-doua sa ii iau lesa si sa il invat comanda asteapta" mamaaaaaaaaaaa si ce nervi mi-au venit si am luta-o tare auzi "fetito"( ca doar ce va spusei de fetito)ia sa imi zica mie cineva ceva ,sa vina sefu' al mare la mine sa discut eu cu el si normal ca am intrat ,nu mia- zis nici dracu nimik,atat le trebuia . serios acum va intreb ,vi s-a intamplat , e normal sa nu te lase cu caruciorul atata vreme cat geanta am lasat-o la intrare si nu aveam nimic decat copilul? ca doar copil ca al meu nu aveau ei acolo:-)))))sa ma puna sa platesc la iesire:-))))
hai ,va pup, ma duc sa hranesc odorul plangacios
o zi mai reusita decat ale mele va doresc:-)))
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
LaLa_20 spune:
Ereena...da eu chiar nu inteleg...nu au detectoare la iesire?In Real parca am patit...si a trebuit sa fac nitel scandal(copilu dormea)...si la care o angajata zice...daca nu avem cosuri speciale...si ce asteptau sa le cumpar eu?...Da asta e Romania,o tara de....
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
cynthia_ spune:
Tare frumusel ''cercetasul'' lui mami.[quote]Originally posted by Mitsu-bishu
Sunt rupta. Pozele noi incep de aici http://good-times.webshots.com/photo/2263877680103156433ZXegCM nu mai stau sa modific semnatura Pupici
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
[/quote]
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
cynthia_ spune:
Neatza si de la noi! M-am desteptat si eu si i-am dat copilului nurofen, asta dupa ce am sunt dr de fam si mi-a zis sa dau copilul cu gel care se gaseste la farmacie(care am inteles ca se retrage de pe piata) si sa-i iau colacel sa-l rontaie si sa stam sa suportam cresterea dintilor. Si dupa desteptarea mea am avut si eu o noapte putin mai linistita.
TinaS
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
Ellenuta spune:
neata zuzici,
bitzi a mea a fost cuminte azi-noapte,, s-a trezit doar la 3.30 a papat si s-a culcat. mi-a dat trezirea pe la 6 si ceva din nou, i-am pus pe suzi si pe la 7 n-a mai fost chip.
s-o iau pe rand ..
tinna ai doi pitici super frumosi!! imi plac tare pozele cu ei doi!
angi imi pare rau ca ai fost bolnavioara!! sper ca esti bine acum!
lala bibi este o printesa tareee frumoasa!! si ce mutrite face, iti vine s-o papi!
mitsu top model il faci pe bebe C! e super frumos!
honey eu ti-as spune sa nu stai asa! mai bine suni si mai intrebi inca o data .. poate ai inteles gresit. dar, la preturile serv. medicale in sua .. asa ar putea fi.
virgo ce scumpic e bebelanul!!
irlandeza imi pare bine ca ati ajuns cu bine in romania! te asteptam cu detaliile calatoriei!
eliza drum bun catre romania si bebe super cuminte!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI LUI SACHA DE MIRI SCUMP SI DRAG, LUI VICTOR DE DONIRO, ADELINEI DE REMICLEA!!! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, NOROCOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
nemary spune:
neatza!
Ereena, tu esti din ciclul "toate mi se intampla numai mie" te mai asteptam
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Lavinia, minunate pozele, fara cuvinte! Dani e un artist!! Creato, sa-ti traiasca! in septembrie mai facem si noi o tura!
Daca vine vorba de invizibilitati, eu ce sa mai spun... dupa cat am lipsit, nici nu at sesizat macar ce rau mi-a fost... doar Tinna
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Ange....pliiiizzzz....nu fi supi..si eu eram aseara dar vaka de mine...ma uitam la poze...si nu am vazut postitul tau...pliiiizz..iarta-ma....
Te pup si sper din suflet sa nu ti se mai intample ..sa fii bine ...offf..ce greu e sa nu ai cu cine lasa bebelu..de aia noi ne cautam casa la ploiesti..langa ai nostri...te pup apasat
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste