Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
Ven spune:
Hello!
Ne-am intors si noi din vacanta de la bulgari. A fost minunat, deja sunt depresiva, ca de cum am ajuns, la Bistrita s-a pus pe plouat si e asa o atmosfera bacoviana de-mi vine sa-mi tai venele Vreau inapoi la mare!!!
La mood-ul meu contribuie si copilul mic, care e extrem de intors pe dos. Stiti ca el a fost la ai mei cat am fost noi cu Markus la mare. A fost ok, n-au avut nici o treaba cu el, atat ca a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte in loc de 1 data
Buuuuun, ne-am intors ieri acasa, ei bine copilul meu e turbat. Numai urla, nu-i trebe nimic, nu doarme ca lumea, nu mananca ca lumea, ce mai, pe bune, imi vine sa plang de frustrare.....e un pachet de nervi, asa ceva n-am mai vazut. Nu inteleg unde e copilul cuminte de acum o sapt.......
Markus a fost extrem de cuminte la mare. Nici n-am stiut ca am avut copil cu noi. Puiu' mamii drag...el a ramas acum 2 sapt. la Intorsura, si ii duc dorul in fiecare clipa, iar pe teroristu' asta mic imi vine sa i-l trimit la maica-mea inapoi
Incarc acum niste poze, le gasiti la semnatura in albumul Albena 2008.
Va pup cu drag!
super mami spune:
hellooooo.....
Vazut poze, superbe toate.
Bbii baietei grasani au crescut si sunt adorabili amandoi.Noi suntem bine acum. Isabel a avut iar branulica....bacteriuta....analizute.....toata listuta pe capul nostru.
Asadar a fost la botez cu manuta bandajata.
Azi am scos branula si ea e mai bine.
Jevrutul e o minune. Asculta afara ca un catel dresat.
Sapt viitoare o sa am bb in casa iar. O sapt sunt responsabila de cresterea si educarea lui
E vorba de mister finut. A mai ramas la noi dar nu asa de mult timp. Oricum suntem tare incantati. Ne rasfatam si noi cu un bebelut cuminte si frumos.
Am multe poze mumoase, si cu casa si cu Isabel si cu jevrutul si cu finutul....sper sa le pot incarca in seara asta.
Revin !
Alexandra
carmen77 spune:
Ven, nu stiu daca v-am zis, dar sa stiti ca si eu l-am lasat pe Marc la soacra-mea cat am fost noi 5 zile la mare, doar cu Matei. Asaa ... vroiam doar sa zic ca am patit FIX aceeasi chestie, adica am lasat un copil care se culca pus in pat cu suzeta, care radea in timpul zilei la oricine si orice, si am luat inapoi in terorist care adormea doar leganat, urla ziua din orice , deci nu stiu ce sa cred ... cred ca ei saracii inteleg mai multe decat credem noi, adica s-au simtit parasiti . Marc nu s-a mai dezlipit de mine vreo saptamana, la inceput eram si eu fiarta ca nu puteam sa mai fac nimic, dar apoi am acceptat situatia, l-am tinut in brate si in wrap cat mai mult, si s-a remediat cam intr-o saptamana.
Foarte frumoase pozele, aratati toti de milioane!
Alexandra, ... saraca Isabel, dar voi stiu ca o tot tineti intr-o viroza/boala. Ati reusit sa ii faceti un set complet de analize? Multa sanatate va dorim!
LaLa_20 spune:
[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
Ven spune:
Hello!
Raportamm ca domnisorul Mathias si-a revenit in 2 zile cu nervisorii, mai e putin de tot agitat si se plictiseste repede de orice pozitie, dar in mare imi recunosc din nou copilul. DAR de mancat tot nu mananca aproape nimic. Fructele pe jumate, legumele nu se atinge de ele, lapte asa, cu tzaraita, in schimb baga 2 biberoane de lapte noaptea Of, of. Si asta imi miroase tot a razbunare. Adica, ai plecat, m-ai lasat 1 sapt., acum te verific in fiecare noapte, sa fii acolo, langa mine, sa-mi dai TU de mancare Si mananca noaptea, nu se trezeste doar de alint.
Acuma, speram ca pana la 1 sept. cand incep scoala revenim macar la 1 sg. masa pe noapte. La dormit toata noaptea nu indraznesc sa sper....
Markus e la Intorsura si mor de dorul lui. Plus ca pe masura ce creste realizeaza si el tot mai bine cum sta treaba, asa ca ieri ma intreba la tel. "Cand veniti dupa mine?" Eu i-am zis ca in cateva zile, el cica "Ma mintiti, stiu sigur ca ma mintiti!" Offf. El se distreaza acolo, ii place, ai mei umbla dupa fundul lui toata ziua, face plimbai prin padure si chestii pe care la Bistrita nu le face, dar uite ca tot dupa casa si dupa noi tanjeste...Pe de o parte parca ma bucur, pe de alta mi-e ciuda....Ma rog, abia astept ziua de sambata sa vina acasa puiu' meu.
In rest nimic nou. Mathias se taraste ca sarpele prin toata casa, il pun pe o plapuma jos in living si te miri pe unde ajunge, pe sub masa etc. Sta in fundic singur tot mai bine, rezista si cateva minute daca nu cumva vede ceva interesant spre care se.....prabuseste sa-l prinda In vocabular are un singur cuvant. "Baba". Care i-am explicat frumos ca nu mie trebuie sa mi-l adeseze, ci bunicilor lui, hihihi!
Noi suntem azi singurei pana la ora 16:00, tati e de garda . Ufff!
Va pup si va doresc o duminica minunata!
ciuf spune:
Wow, lene mare pe la subiectul nostru. Caldurile sunt de vina.
Eu azi sunt la serviciu, dupa o zi in care nu prea am stiut ce e sa stai jos. Ma scoate din pepeni statul acasa. la naiba, mai bine plec de acasa ca sa nu mai vad deranjul. Pe de alta parte ma mai iau eu singura de urechi, ca in loc sa petrec timp cu copiii ma tin de curatenii, bucatarii si mai stiu eu ce. Maine chiar mi-am propus sa nu pun mana pe nimic si sa imi petrec timpul cu copiii. sa mergem la piscina, sa citim povesti. sa vad daca pot face asta.
Cand sunt la serviciu, nah sunt la serviciu, casa e exact cum o las. dar seara fiecare isi arunca lururile pe unde apuca, copiii intra in casa de zeci de ori dupa te miri ce. Mai nou in fata frigiderului nostru stau vreo 5 copiii alegandu-si ce sa manance. Ba Luca cand imi cere popsicle imi spune "mama, imi dai cinci, da?". Acum si alte mamici dau asa ca ma simt prost sa nu le dau acelor copilasi (trebuie sa imi fac provizii pentru cinci copilasi), insa sunt unii de nu isi scot o jucarie din casa ca nu cumva sa le-o strice altii (asta e apropos la Luca ca cica ar fi stricat jucaria unui copilas). Zilele trecute intrasera toti copiii la noi in acasa, eu eram afara cu mamicile si unde ajunsesera copiii? In crawl space. E un fel de beci unde nu poti sta in picioare, mergi in genunchi. Iar acolo noi ne tinem toate jucariile si lucruri ce stau in storage.
Am fost un car de draci. sa nu spun ca mochetele din living erau facute sul ... de ce, habar n-am.
Eh, in fine, cert e ca de fiecare data cand sunt afara m-am invatat minte si incui usa. Asa ca nu ii mai vad fluturand de colo-colo. ba le e sete, ba vor sa manance, ba vor nu stiu ce jucarie. la noi e casa deschisa pentru toti piticii cartierului.
Insa partea nasoala este ca in comunitatea noastra s-a mutat o fetita de vreo 8 anisori care e mai diferita. Cred ca este un pic intarziata sau nu stiu cum sa o numesc. este genul de fetita salbatica, se stramba/ maimutareste care strica balanta ce exista in fata casei. Si de aici au inceput mamicile sa se planga, ca ce se intampla de nu se mai inteleg copiii. Blah-blah-blah. Zilele trecute vine Luca la mine si imi spune ca Eva ii este stepsister si ca el nu trebuie tot timpul sa asculte de mine. Ca e mare de acum si stie si singur ce are de facut. Imi vine deja cu atitudine de baiat mare si ingamfat. Si l-am luat la boabe marunte (marturisindu-mi ca fetita i-a spus toate astea), drept urmare pedepsindu-l prin a nu-l mai lasa sa se joace cu acea fetita.
Fetita asta sta cat e ziua de lunga afara, uitandu-se pe ferestrele caselor, la oameni in casa. Deci una-doua ma pomenesc cu un asa "tablou". Asa ca Luca cum se trezeste dimineata urla ca vrea afara la Kailey. Parca il pierd din mana. Nu mai am timp sa stam si noi de vorba, sa ne facem un program ca fata asta e ba la geam, ba la usa, ba pe terasa. Deci ioc privacy la noi. Parintii nu se ocupa mai deloc de ea. maica-sa e recasatorita si are un bebelus care ii fura toata atentia, iar fata asta parca ar creste pe strazi.
Eh si duminica am hotarat ca Luca nu se mai joaca cu ea. Si da si spune-i motivele. El, innebunit ca o vedea in fata casei noastre, ca se duce la ea sa ii spuna ca nu se va mai juca cu ea. Si da si convinge-l sa astepte pana seara cand va iesi afara. Era vreo 3 ceasul si o caldura inabusitoare.
Si pana la urma ii spun lui Luca sa ii scrie fetitei un biletel. Si Luca al meu incepe sa ne intrebe cum sa il scrie; in romaneste, of course . I-a scris "Nu ma mai joc cu tine".
Se duce afara, ii da fetei biletelul si ii spune ca numai are voie sa se joace cu ea pentru ca ... si ii expune motivele. Numai ce o aud pe acea fetita urland, ducandu-se intr-un colt al casei si se pune pe un plans de nu se mai potolea. Nah, drace, ca am facut-o. Am iesit afara, am vorbit cu ea, i-am spus ce nu ne place la ea, ca Luca este educat ca el sa asculte de parinti, nu sa imi spuna ca sunt o mama "rea" ca il pedepsesc. Acum fetita a zis ca se va schimba si nu va mai face asa ceva.
Sper ca ea sa se ia dupa ceilalti copii si nicidecum ai nostri dupa ea. In august se vor intoarce vecinele noastre dragi, indiencele, care sunt o mana cereasca. Ele stiu cum sa se joace, cum sa ii implice pe copii in diverse activitati, cum sa se poarte. Asta spun ca era asa o liniste la noi in comunitate, iar acum mamicile se plang de copii ca se tot prostesc, fac lucruri ce nu le-au facut inainte.
Ba Luca al meu o striga "Princess", "domnisoara Kailey", ii pupa mana. Offf.
Pe de alta parte ma gandesc ca poate este benefica o asa expunere la lucruri negative pentru ca stiu unde sa il corectez pe Luca. Sa il invat ce lucruri ar trebui facute si ce nu.
De aceea spun ca in loc sa petrec mai mult timp cu ei, eu imi pierd timpul cu a curatenie (care la naiba se duce imediat), gatit si strans de prin casa.
Am batut un apropos la sot ca ne-a fost foarte bine fara el cat a fost el plecat (vreo 2 saptamani la rand) si ca a noastra casa era bec. Nu mai pot duce singura totul. Trebuie sa ma ajute si el cu ceva.
In rest, Luca e fascinat de paienjeni. Am luat carti de la Biblioteca despre elefanti, rasi, pinguini si vreo 5 despre paienjeni. In fiecare seara citim cate o carticica. Sper sa ma tina ritmul asta.
Evuta incepe sa faca la olica. Nu am insistat aproape deloc. dar faptul ca merge la gradinita si vede ceilalti copii ca stau pe WC incearca si ea. Cam de fiecare data cand o pun face ceva.
Ah si i-am taiat bretonul scurt rau de tot. De teama sa nu o intep cu foarfeca, am facut linia cas, dupa care am redresat-o si rezultatul a iesit mai scurt decat imi doream.
Acum astept si eu sfaturi de la voi. oare am procedat bine cu fetita asta? ma gandesc ca ar trebui sa ma bag in sufletul lor sa vad despre ce tot trancanesc ei si sa ii admonestez cand este necesar.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Uff, fetelor, scuze ca ma intinsei cat o plapuma, dar imi varsai si eu amarul. Acum vazui cat putui scrie. nici macar nu am realizat ca am putut scrie atata. M-au luat gandurile pe dinainte si da si scrie.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Pusei poze cu monstruletii mei aici: http://good-times.webshots.com/photo/2866265720082837760KOPUoz
carmen77 spune:
Valeria, si eu as fi procedat la fel, e ff important anturajul unui copil ... sa tii ochii deschisi si in continuare. Am vazut pozele, sunt super scumpi blondutii ... si mie imi place mult cum ai tuns-o pe Eva, nu mi se pare scurt deloc. fetele .. si mai scrieti si voi pe aici.