Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
carmen77 spune:
Am facut ieri niste poze flacailor ... le gasiti aici
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Laura Takacs spune:
Carmen, vazut pozele cu flacaii. Mama ce mari s-au facut! Sa-ti traiasca, sutn frumusei foc.
Nu ca eu as intra foarte des pe aici, dar Vik pe unde mai e? Stiti cumva?
Din tara mi se raporteaza ca praslea a fost inscris la o clasa de fotbal, de doua ori pe saptamana cate 2 ore. Sper ca in felul asta sa-si consume energia ca ii tampeste pe toti din casa . Apoi spre sfarsitul lunii se duc in "concediu" cu ai mei la Vatra Dornei. Pe mine cine ma duce?
E asa de pustie casa ca nu-mi vine sa stau inauntru. Motiv de mers la mall . Oricum au pus hainele de vara in sale.
La voi cum e vara?
carmen77 spune:
Mersi, Laura .
Laura vikinga cred ca umbla pe la party-uri , parca spunea ca a venit mama ei, norocoasa! chiar asa, unde ai disparut, Laura?
fetele, ca am 2 muciosi in dotare, care mai de care cu pretentii ... uoff
POZE NOI
adriana spune:
Carmen, mersi de medicament Nu stiu inca ce fel de otita e, si nu prea m-as risca sa dau ceva fara sa fiu 100% convinsa.. Termin cu antibio si apoi merg la doc sa vad ce-mi spune, zicea ca-i face o timpanograma (ce-o fi aia?)..
Pentru fetele care nu stiu, Cornelia are a 2 a otita in 3 luni
Olguta mea e tare domnisoara, dar refuza sa invete ceva... orice... Si nu o presez, nici eu nici sotul... Imi vine uneori sa o iau la fuga.. e atat de incapatanata Tot timpul trebuie s-o iau altfel, pentru ca in modul obisnuit nu da rezultate.. Huh...
E ceva de groaza.. acuma rad, dar sotul a zis ca e sinsitru de incapatanata, ce termen potrivit..
Carmen, pe mine ma uimesc inca odata pustii tai, Domne.. ce diferiti pot fi, ce bine semana , unu cu mama si unu cu tata...Dar intre ei nu seamana deloc?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Adriana, ai citit ce ti-am scris la americance? Timpanograma este sa ii verifice auzul, sa vada daca a fost afectat sau nu de infectii.
Normal, la 2/3 saptamani de la terminarea tratamentului trebuie sa te duci la medic iar sa ii verifice urechea, sa vada daca s-a vindecat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Adriana, eu si sotul nu prea semanam , deci intre ei nu prea au cum sa semene. Cu toate astea, call me crazy, dar mie mi se pare ca au multe in comun cand ii vad impreuna, promit sa fac azi in parc niste poze cu amandoi, ca tot separat le fac, din cauza de necoordonare logistica .. a se citi Matei la gradi si Marc acasa.
POZE NOI
carmen77 spune:
As promissed, poze aici . Incep sa aduca unul cu altul ori nu? Azi am avut o zi ultra plina cu ei, acuma cred ca daca vad o perna in fata ochilor ma prabusesc .. promit sa povestesc maine. .
POZE NOI
adriana spune:
Ciuf, am citit, mersi frumos ca ti-ai facut timp sa scrii.. Sper sa ii dau de cap...
Carmen, mnuuu... nu seamana intre ei
mai incearca... altul
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
Ntz, ntz, Adriana, doi is de ajuns pentru mine, plus ca ar fi un risc mare ce mi l-as asuma dpdv al sanatatii, ginecologul mi-a zis ca uterul meu e f subtiat de la 2 cezariene, din care prima nu se vindecase cum trebuie, asa ca mi-a recomandat cu caldura ... abstinenta . Ei, glumesc, nu chiar asa, dar ... sa ma opresc aici. Daca nu seamana, nu seamana, ce sa zic ... oi fi eu .
POZE NOI
vikinga spune:
Is pe aici si eu prin zona:9Asa e de cind e mama la noi is boieroaica:)) Am avut si multe iesiri amindoi ca porumbeii. M-am bagat iar pe sport de luni pina vineri zilnic, apoi in we iesiri unde pun ce reusesc sa slabesc in cursul saptaminii Plus ca e plin de tursiti pe aici asa ca-s si multe petreceri, si ziua pt copii si tot iesim cu cei mici si mama.Fata mea e o mare domnisoara, imi fura deja posetele si pantofii!! vai de noi, ca abia are un an si trei luni:) Si ce fitoasa se plimba cu poseta mea, nu pe umar ci cu mina gratioasa in sus si poseta atirnata de cot, e un deliciu sa o vezi nu alta. deja citeva mai micute sunt ale ei, una alba e preferata ei si o ia si in carut si in masina si face scandal mare de i-o ia careva. Am inceput sa ma rujez pe ascuns ca am prins-o cum ma analiza prea curioasa cum ma machiam si-si strimba gurita ca mine hahaha:))Fug si eu casa, is la birou la sot cam incep sa muncesc vad, tot vin si e cite ceva de facut.Pup la cei frumosi copilasi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo