Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LAuraT, vazut pozele, mi s-a parut Romania mai curata, parca nu mai era atata praf. Piciul pare tare zglobiu, cre'ca l-a innebunit pe Calin

Supermami, ce faci vara cu fata ? Hai ca asta e problema mea, ca innebunim acasa, plus in parcuri caaald, zapuseala... sunt blocata..
Elena, ti-am vazut baietii la sanziana... Deci de asta nu mai dai pe aici
Ven, mersi, adevaru' e ca atat a frecat piesa aia ca de abia asteptam s-o cante odata. Grasuniciul tau e scump foc, are un cap ursulin
Atata pot sa scriu, va pup

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, am inteles. Deci iar it faci de cap toata vara . Daca ii vad pe copii in parc, sigur ii abordez, sa stii

Carmen, si Mathias avea 72 cm (si 8 kg) la 6 luni fix. Se pare ca va fi tot lungan, ca Markus, care are acum 116 cm. Matei cat mai e de inalt?

Chiar, Elena pe unde umbla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ven, imi pare rau ca nu m-am gandit cel putins a-ti dau un telefon. Dar e a doua oara ca vin val-vartej. Practic la Bistrita am stat trei zile. Ai mei copii se duc de obicei intr-un parc mic, cu o statuie (la "nenea mare" cum ii zice Alex). E un parculet in triunghi, mai bine nu pot explica , are o alee mica pe mijloc si cateva banci. E aproape de Coroana (?) cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, vazut si eu pozele cu flacaii, seamana intre ei, dar ceva diferente sunt. Nasul mi se pare altfel la Mathias. Oricum amandoi sunt niste frumosi .

Matei are acuma 110 cm, e destul de inalt pentru varsta lui, dar nu ceva iesit din comun .. haine ii iau pentru 5 ani.

Laura, m-ai omorat cu pozele ... e asaaaa de frumoos Sibiul! Unul din orasele mele favorite de altfel, pe langa Timisoara, Brasov si Cluj ... ba, si Aradul il ador, astea ar fi orasele in care m-as muta in cazul unei reintoarceri in Romania ... haha, vise, vise.

Adriana, eu ti-as sugera piscina ca activitate de vara, sau un parc acvatic, unde au si chestii pe care sa sara ... sa iti consume energia.

Ma duc la teroristul mic, care mai nou urla de mama focului daca nu ma vede , cre'ca a inceput cu separation anxiety deja.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Carmen, tu te-ai intors inapoi in Canada?

La noi e Ziua Americii, e cam plouata ziua asta dar e cald si umed. Astept sa mi se fiarba supa si sa pun "baieteii", vorba lui Alex, facuti de mama (deci tot de contrabanda ).

Cupiii is veseli, se duc la mare cu ai mei saptamana viitoare, sper sa nu strige nimeni "om la apa" ca ala e Alex. Mi-au povestit ca au fost la iarba verde azi intr-un loc unde (sa-l citez pe Calin) "ar fii trebuit taiata iarba mai demult". Ce face Occidentul din copii! In rest al' mic are pofta de mancare mai buna decat avea aici, mananca si slanina. Vorba unui vecin de-alor mei "ce-ti dau ma
aia in America, macaroane cu gauri de esti asa de slab?"

Uiched placut ca maine ma duc la cules visine.

Mergi la inceput

Of course, Laura! Suntem back to life! . Acu serios vb, iti dai seama ca tre sa sapam serios cu intorsul in Romania, acu suntem in "negocieri" cu o franciza marisoara, sa o ducem in Ro, ar fi masterul, ca nu mai este in Ro, si daca ne iese, serios de nu ma intorc. Plus ca mai am avea si sprijinul familiei ... deci nici nu ma gandesc prea mult.

POZE NOI

Mergi la inceput

Carmen, acum dupa ce am vazut cate s-au schimbat in Ro, te inteleg. Nu stiu daca as putea sa ma readaptez (multe nu-s cum ar trebui inca), dar o vreme tot mi-ar placea sa locuiesc acolo. Adica oriunde in Europa, o schimbare ar fii benefica. Va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Laura, de abia astept sa ajung si eu la anul in tara sa vad schimbarile. Mama imi tot spune ca este foarte curat in Craiova, insa traficul te mananca. Este o explozie de masini pe strada, iar orasul nu dispune de posibilitati de largire a strazilor. Drept urmare un traseu pe care il faceam in 15 min. cu masina cand am plecat de acolo, acum se face in 45 de min.
Acum nu as vrea sa ma las impresionata de constructiile ce se fac acolo si de masinile scumpe care umbla pe strada. Ca ma incalzeste cu totul altceva. Cam cati bani as face eu acolo, ce trai am avea si ce as putea sa le ofer copiilor. Craiova nu ofera prea multe atractii pentru copii, din pacate. Traiasca copiii de la bloc si prietenii. E un oras cu multi tigani care s-au acuit de prin Tg Jiu, Petrosani si mai stiu eu de pe unde.
am hotarat ca pe Luca sa il trimitem in febr. cu mama, iar la mijlocul lui mai, dupa ce termin scoala, vin si eu cu Eva.
Adriana, intrebai de activitati. Nu fac nimic ai mei. Avem piscina cu apa incalzita in comunitatea noastra si o data la doua zile mergem acolo. Vad ca Luca tinde sa inoate cu capul in apa, insa cand il scoate ca sa respire isi pierde coordonarea si da ca disperatul sa ajunga la margine. Apoi se aduna puzderia de copii in fata casei si toata ziua ar sta copiii afara. Si sa fiu sincera nu imi place deloc treaba asta pentru ca nu apuc sa imi fac treaba in casa si apoi nu reusesc sa mai fac nimic cu Luca. Ei sunt numai cu ochii pe geam sa vada care a mai iesit, ce jucarie a aparut pe rampa... etc. De multe ori las usa deschisa la casa ca sa ii supraveghez cat de cat in timp ce gatesc sau fac curat.
Luca e fascinat de animale si ma tot intreaba despre ele. Zilele trecute i-am luat un placemat cu harta lumii. Si incerc sa ii spun ca in Sudan sunt copii foarte saraci, care nu au mancare, apa si haine, in australia sunt canguri si Koala si uite asa gasesc pentru cate o tara ceva de spus ca el sa retina mai usor.
Aseara cand ne chinuiam sa adormim Luca ma intreba cum se scrie "casa". Incepe cu C dar apoi ce vine? Asa ca acum sunt in cautare de Abecedarul de prin anii '80 si as vrea sa incep cu el un pic sa citim. daca il intereseaza de ce sa nu profit de faptul asta?
Vad ca a prins sa adune si sa scada pana la 10. Traiasca degetelele. Il mai surprind seara ca le numara, dar nu il intreb ce face.
In rest, Evuta e o zgatie. Duminica a venit finutul pe la noi (el face 2 ani pe 31 aug) si care mi-a compostat-o pe mana dreapta de 4 ori. Semne zdravene, cu vanatai. Si ea il tragea de par si tzipa cat o tineau plamanii. Parintii finutului luau masura de a-l duce un pic in masina si gata. La naiba, daca vezi ca nu functioneaza asta, schimba tactica. Mi-a parut tare rau de Eva. Sper sa nu ma intrebe astia la gradinita azi ce e cu semnele alea. Ca la Luca ne-au intrebat odata si le-am spus ca a cazut. Oricum ei stiu ca Luca este foarte activ si are semne peste tot.
Mai iesim cu bicicletele sau in parc. Si trec zilele astea al naibii de repede. Eu ma bucur ca am reusit sa imi organizez dulapurile. Sotul saptamana asta e plecat asa ca ne facem noi de cap. Adica pot sa dorm si eu cu Luca .
Nu stiu cat de coerenta fusei cu mesajul meu, dar sunt la serviciu prinsa intre mai multe treburi. insa vrusei sa dau un semn de viata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Valeria, eu de obicei le spun prietenilor cand copiii lor intrec masura ... nu ma bag eu intre copii prea des, dar daca se lasa cu muscaturi, impins, lovit cu pumnii, tras de par, kestii din astea, atunci intervin. Pentru ca Matei al meu e asa un bleg, intotdeauna e cel care o ia pe spinare, si nu imi place . Asa ca intervin eu pentru el, cat oi mai putea ... mai incolo va trebui sa invete sa se descurce singurel.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen,sa mai spun ca in ziua cand a fost la gradinita a avut iar parte de muscatura de la acelasi copil? Sa imi pice cerul pe mine. azi am vorbit cu educatoarea si am rugat-o sa fie atenta cand ei se cearta pe jucarii ca nu vreau sa mai aud de muscaturi ca are mana neagra de atatea semne.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput