Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut fetele.
Carmen, Codrin face de vreun an lectii pe aici, da' incepu de mai demult, cu bibilit pianu, cu ta-su..
Multumim...
Am vazuut pozele, falcosul mic ramane o dragalasenie
Mai dar voi sunteti catolici?
Oricum, sa va fie de bine si sa creasca mare si sanatos

Ciuf am citit iar despre peripetiile voatre, i-am zis lu barbatu sa caute job in Colorado... el nu stia ca e asa mumos pe acolo.. sa vedem, greu greu..
Pupici, sunt copiii in vacanta si mi-ar mai trebui vreo 2 clone, una in parc, una in bucatarie, si eu jos in basement la racoare

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Salut fetelor! Maine ma duc acasa si nu astept deloc! Mi-a placut tare mult de data asta in tara. Am tot calatorit, am facut vizite, si ne-am plimbat. Si vremea minunata a contribuit la good time-ul care l-am avut. Tocmai ce m-am impachetat si maine dimineata am avion inapoi. Copiii sunt fericiti, au gasit tovarasi de joaca, i-am dus si pe ei peste tot. Of, alta viata aici fata de cea din America! Bani sa ai (as adauga).

Va doresc weekend placut, din ce a mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, drum bun si fara peripetii! Si tot ce pot spune e ca te inteleg perfect! .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by carmen77
Am reusit sa pun si pozele de la botez aici. POZE NOI Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Ce poze frumoase Carmen! Vai ce bun de pupacit e Marc blondinul cu ochi albastri, voinicel de 9kg si bucalat de-ti vine sa-i papi obrajorii! Adriana felicitari pt micutul pianist! M-a dat gata filmuletul, ce in serios si-a luat el treaba! Bravo! Laura hai vino acasa:) Ma bucur ca ti-a placut vacanta in romania, ai poze? te asteptam cu impresii?Mi-e pofta de ciorba de burta, mititei si inghetata din aia vafe ca pe vremuri. Imi vine sa trag o fuga chiar si numai pt asta! la feteVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Danke, Laura! . Marc are de fapt 9.5 kg si 71 cm ... am zis ca nu vad bine cand l-au cantarit si masurat, da ce sa fac, asa o fost si frate-su ... ii merge bine lui herr Markus cu Aptamil . A-propos, ne-am intors din Romania cu o valiza de lapte praf , cre'ca daca ne deschideau astia bagajele la vama picau pe spate, nu ca ar fi interzis, da ar fi zis ca suntem nebuni sa caram lapte praf de pe alt continent.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol Carmen cu laptele prafNadja e acum pe aptamil junior, e de la un an cind se poate trece pe lapte normal, noi am ramas pe aptamil 3 pina mai acum vreo 2 saptamini. E la fel cu probiotice, fara zahar etc etc dar mai slabut asa ca si consistenta, vad ca-i place, si-i prieste. Oricum bea mult mai putin in comparatie cu Aldo la virsta ei.Mai am o nebunie de masinuta cu telecomanda care ma biziie la miez de noapte. Nu stiu unde e telecomanda, dar masinuta asa la un minut incepe sa mearga. O las sa vad si eu ce se intimpla Pina ce o sa o arunc de pereti, ca si bateriile se scot greu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Buna seara! Am revenit in Lumea Noua de cateva ore. Vreau inapoi! ASta e tot ce pot spune. Sunt rupta de oboseala, si maine ma duc si la serviciu. Incep sa-l urasc . Drumul a fost fara peripetii, Carmen, doar o mica tensiune, ca altfel nu se putea. Am stat cu sufletul la gura ca nu prind conectia in Vienna, Clujul a plecat cu intarziere of course. Am scapat si de controlul la vama (loool Carmen) ca eu aveam branza, miere, tuica, polen si sa ma mai gandesc ce altceva . Mai povestesc maine, acuma ma duc sa ma culc. Am facut si poze, Vik, le incarc in alta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Good morning !!!
Mai dam si noi un semn de existenta.
A inceput sezonul petrecerilor saptamanale cu pustimea in piscina prin vecini si se duc cele mai mumoase zile din sapt cat ai zice pestisor ( adica sambata si dumeneca ).
Isabelita e atat de neagra ca ma uit la ea si ma intreb cat de neagra se mai poate face. Vorba ei "parca sunt 50 cent "
E super fericita, se joaca toata ziua cu copiii vecinilor. Din pacate prietena ei o sa se mute peste vreo 2 sapt si raman doar baietei prin zona.
O sa fie jale mare ca se iubesc la nebunie.Saptamana aviatoare o sa fim nasi de cununie si botez. Sunt super happy dar ideea ca trebuie sa-mi cumpar roche imi provoaca o mare depresie. Vai ce zile triste urmaza . Sper sa rezolv treaba in vreo 2 zile....cu tot cu gasitul rochii si cu jalea de riguare.
Sunt batozica inca. Si parca m-am si nesimtit putin ca daca nu aveam nevoie de rochie zau ca nu ma stresam deloc.
Am ajuns iar la 55. La inaltimea mea e destul de mult. Am nevoie doar de 49.Jevrutul e excelent. Ne minunam zilnic de ea...si noi si toti cei care o vad. E de o cumintenie absolut incredibila.
Nu a stricat nimic, isi rezolva treburile intr-un singur loc. Inca nu a iesit afara, mai are vreo sapt de asteptat.
A mai crescut si e in faza in care arata ca un mic ursulet. E tare draguta si veseloasa foc.
Dar mananca ca un bulldog. N-am mai vazut asa poodle. Astia in general fac fite si mananca aer . Asta mica in schimb rade castroanele cu mancare de catei si e intr-o permanenta milogeala. Iar daca vede paine.....rade cateva felii. Ar manca toata ziua si orice. E tare fomista.Promit sa mai incarc si eu niste poze zilele astea cu negresa mica, jevrutul fomist si cucoana nasa grasa. Pupacim pe toata lumea, ma bucur sa citesc ca sunteti bine cu totii. As mai vrea si eu niste poze.
Ma uit acusica la cele cu Matei si Marc.Cate un pentru fiecare.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Neata.
Intr-adevar, doi frumosi copiii tai, Carmen, fiecare pe alt tipar. Marc e un grasun (wow! 9,5 kg!!) si are niste ochi mortali, dar tot Matei ramane preferatul meu eu sunt asa, fidela cu 'febletile' mele Pup baietii frumosi!

Adriana, cred ca e extraordinar sa-ti vezi copilul 'perform like that'. Mi s-a pus mie un nod in gat, imi imaginez ce emotionata ai putut fi tu! Felicitari!

Laura, ce sa zic......bine te-ai intorc acasa? Care acasa? Las' ca trece, una-doua te reobisnuiesti. Ma bucur ca le-a priit baietilor in Ro. Ati fost pe la Bistrita, ai vazut turnul ars??

Alexandra, vreau poze cu mica 50 cent Javretul e excelent, zici ca-i de jucarie, si daca zici ca mai e si cuminte si civilizata, e o comoara la casa omului cu copii!

Valeria? Mai ai scoala? Cand intri in vacanta? Mai poti?

Ileana, mai da un semn. Ce fac copiii tai mumosi?

Noi duminica plecam la mare la bulgari. Pe bebe il las la Intorsura la maica-mea. Am niste emotii mari, dar asa am hotarat si sper sa fie ok (si el, si noi).

Ah, mai avem si noi ceva poze noi la semnatura.

Mergi la inceput

Ven, baietii sunt la Bistrita toata vara. Eu numai ce i-am dus si am mai dat o tura si pe la Sibiu cateva zile. A fost totul pe fuga mare. Desigur ca ne-am plimbat si in oras, am vazut turnul ars, ce pacat!

Ma iertati dar eu nu am ajuns sa va citesc din urma si nici sa va vad inca pozele. Zilele astea dupa ce imi adun borfeturile, care inca stau insirate in living room, ma mai ocup si de internet. Abia astept sa va vad cupiii.

Mergi la inceput