Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
carmen77 spune:
Nu am murit, fetelor, doar ca am umblat ca bezmeticii zilele astea, am plecat cu trenul din Suceava spre Timisoara, unde am ajuns joia trecuta, copiii au fost ok pe tren, au dormit marea parte a drumului (am cumparat biletele la vagon de dormit), apoi a inceput alergatul cu botezul lui Marc, care a iesit f bine (promit sa pun si poze cand ajung in Montreal), apoi alergat la prieteni, la rude, stiti cum e cand ajungi in Romania o data la 2 ani sau si mai rar ... iar in final si netul merge destul de prost aici la matusa mea, asa ca am mai citit, dar nu m-am incumetat sa scriu nimic. Marc a fost ff cumintel la botez, nu a plans deloc, s-a jucat cu manecile preotului , apoi sa incercat sa ii inhate Biblia , m-a amuzat teribil, si pe preot la fel, a zis sa ne traiasca, ca e f energic si simpatic. Saptamana trecuta a fost bolnav prima data in viata lui , a luat o viroza de la verisoara lui de 1 an (Iulia), si a tras o saptamana cu muci, tuse, se inneca noaptea cu muci, tot tacamul. Am scos muci cat pentru 2 copii. In schimb sunt fericita ca e un baietel puternic si a trecut cu bine peste tot incidentul, nu a facut deloc febra, nu a luat nici un medicament, doar apa de mare pentru nasuc si scos mucii ... cu urletele de rigoare . Mai avem cateva zile si ne intoarcem in Montreal ... si simt cum deja ma ia cu tristete ... , grea viata asta, serios, recunosc la orice ora ca viata in Canada e mai simpla ca aici, dar aici ma simt acasa ... offf.
Ven, u're welcome, ma bucur ca v-au fost de folos hapurile de la Boiron.
Am reusit sa pun ceva poze de la mare in albumul Romania 2008.
Pupez gashca!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
adriana spune:
Ca de obicei, superbe poze... Off, ce baietel dragut
Mai, ce ai slabit, Carmen..
A facut cineva pe aici impachetari sau masaj pentru burtica?.. Gimnastica e prea grea pentru mine, dicit
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
Adriana, nu am slabit asa mult .. cel putin nu atat cat as dori eu .. iar in Romania am papat ca purceii si am mai pus 3 kile pe mine, pe care acu tre sa ma lupt sa le dau jos ...
Impachetari nu am facut .. dar am auzit ca sunt eficiente. Am sa va povestesc maine aventura de intoarcere in Canada .. ca deh .. trebuia sa fie una si de intoarcere ... , ca acu is un pic cam rupta ...
Si va rugam .. poftiti la scris! ... e prea mare linistea pe subiectul nostru.
POZE NOI
vikinga spune:
A venit mama azi! Is tare fericita! Si copii s-au bucurat tare mult, nadja a recunoscut-o dupa 3 luni. A avut si ea peripetii, saracuta era atit de obosita, uneori ma simt rau ca o pun pe drumuri, in ochii mei o vad inca tinara si e inca mami a mea care poate totul, dar cind am luat-o azi din gara, obosita si cu ochii in lacrimi de emotie ca ne vede, plus ca a hotarit sa nu se mai vopseasca, ufff mamamnul meu mi-a smuls citeva lacrimi si un mare nod in git pt faptul ca e si ea mai la o virsta acum !.. Oh dar ea tot incearca sa se tina ca o zmeoaica care poate orice pt puii ei, ah sufletul asta de mama! Cum evita avioanele a venit cu trenul pe ruta bucuresti-praga, la cuseta clasa intii de dormit, numai ca din cauza caldurii trenul a avut intirziere si a piredut legatura din praga. Acolo la informatii a inteles ca nu mai erau alte trenuri in acea zi pe directia Hamburg decit de prin alte gari ori nenumarate schimburi. In fine a mers cu inca o doamna si au luat un taxi de acolo din Praga pina in Berlin! Nebunie! Riscant! Si in Berlin a ajuns chiar trenul praga-Hamburg in care trebuia sa fie de nu era intirziere. Din Hamburg pina aici la mine iar 3 ore, au mai fost si in hamburg ceva probleme cu biletul ei cumparat din ro, ea nu vb nici germana nici engleza, in fine am stat toata ziua cu ea in telefon, si cu taximetristi si cu aia d ela informatii si cu cine stie cine mai erau aia de mi-i punea la telefon:)) Bine ca a ajuns cu bine! Oricum a jurat ca de acum va veni numai cu avionul. In sfirsit a ajuns la concluzia ca e cel mai sigur transport, bine Carmen ar contrazice treaba asta:))Ileana tre sa-ti neaparat ceva! Am gasit o crema super buna fara cortizon, e pt pielea uscata sensibila pt neurodermites cum ii zice aici dermatitei atopice, ingrediente naturale, testata si etichetata ca fiind sehr gut. Poate iti gasesc un link.Pup fetele, ne auzim miineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adriana spune:
Io ma laud cu fecioru: www.youtube.com/watch?v=U-m79wtvq3E" target="_blank">Lullaby
Carmen, astept sa termini ciorba aia...
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
LOL, Adriana, am facut pana la urma ciorba, si felul 2 (un risotto si tocanita de pui cu ciuperci), si o praji cu mere ... sa am mancare pe 2 zile.
Felicitari pentru Codrin, e mortal, la ce varsta l-ati dat la pian?
Iar povestea ce o asteptai, am postat-o acuma la canadience, nu o mai scriu aici din nou ca e voluminoasa, cine e curios ... e disponibila acolo.
Laura, norocoaso! Ma bucur ca ti-a ajuns mamica si implicit ajutoarele ... si statistic vb, avionul e cel mai sigur mijloc de transport in comun ... si da, io mi-s exceptia cred .
Maine promit sa pun poze de la botez.
POZE NOI
carmen77 spune:
Am reusit sa pun si pozele de la botez aici.
POZE NOI
ciuf spune:
Adriana, ce frumos canta Codrin! pentru un asa copil.
Vik, fericito!!! O vreau si eu pe mama mea. Sa ma rasfat cu ea, sa ne plimbam, nu sa o folosesc si sa nu am timp sa vorbesc cu ea.
Carmen, cand culc puii o sa vad pozele si sa citesc povestea.
Noi plecam la piscinuta ca e tare fain afara.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Carmen, vazui pozele de la botez. Sa va traiasca micutul crestin. Matei a fost un frumos cu cravata lui bleu, iar Marc s-a transformat intr-un Bufli de cand nu l-am mai vazut. Mutrica lui e ideala pentru borcanelele Gerber.
Piscina aceea frumoasa unde era? Avea apa incalzita?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Multumim de apreciri, Valeria! . Piscina era incalzita, si era in curtea restaurantului unde am tinut petrecerea dupa botez. Era o casa veche renovata pe ideea de hacienda spaniola, le-a iesit o chestie f faina, noua ne-a placut mult. Marc e un grasun, are 9 kile la 6 luni ... dar asa a fost si frate-su .. deci probleme nu imi fac eu, cata vreme e sanatos.
POZE NOI