Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Ciuf, si eu am probleme cu fetitele mai mari.. Fi-miu s-a-ndragostit de vecinica noastra, e o fata cuminte dar cam mexicana... Face crize daca nu-l las afara, dupa coada ei.... Taica-su zice sa-l las in pace, cum vine asa pleaca.. cica.. Dar acasa, intre 4 ochi, punem lucrurile la punct, cand eu, cand sotul, il luam la o partida de chat, fete, baieti, ce fac bine aia, ce nu fac, etc.. Se simte destul de confident apoi.. Eu zic ca are nevoie de astfel de experiente, dar trebuie biine tinute sub observatie, eu stau cu okii pe el, my God, ta-su la 6 ani deja stia tot
O sa pun si eu poze cu Cornelia, sa vezi breton... lasa ca le face dulci, dulci, mie imi vine s-o mananc pe fi-mea..
Iar sunt toti bolnavi
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Laura Takacs spune:
Mda, copiii sunt influentabili, care sunt. Ca asta mic al meu nu se lasa, cel putin deocamdata. Dar cert e ca anturajul conteaza. Ajunge un copil de care nu se ocupa parintii sa strice o gasca intreaga. La noi pe strada nu se pune problema pt ca nu avem vecini in primul rand, si nici copii. Doar cu cei de la gradi si scoala ce interactioneaza ai mei. Te inteleg Valeria, si eu m-as lua cu mainile de cap. Cu Calin am deocamdata noroc, discerne care-i buns i care nu-i, si nu se asociaza cu cine nu-i place, chiar cu riscul de-a ramane singur. In privinta asta seamana cu mine .
In rest cum va e vara? La noi plictisitoare fara copii. E o liniste de mormant, si Valeria, si eu am destule de facut in casa, dar nu le fac. Imi cade bine o perioada de stat pur si simplu si de facut nimic. Sase luni de alergatura intre casa, gradi, scoala, serviciu, m-au lasat cu nervii pusi pe moatze. Din septembrie cand se intorc copiii mi-am schimbat programul la serviciu, adica ma duc si plec mai repede. Altfel pe bune ca ajung la nebuni. 50km un drum (naveta), ajuns tarziu acasa, prea putin timp pt copii, simteam ca innebunesc. Problema e ca la noi in departament sunt oameni care chiar nu vor sa mearga acasa,si le place sa stea taarziu la birou, asa ca nu prea inteleg pe cei ca mine. Insa am noroc ca exista undeva la Human Resources un policy care zice ca se permite programul flexibil. Of! M-as pensiona maine .
Noa, eu va zic noapte buna si ne mai intalnim la povesti. Am vazut pozele cu copilasii vostri, cresc intr-un ritm ametitor. Parca ieri erau bebelusi (nu zic de cei care sunt inca bebelusi ).
adriana spune:
LauraT, enjoy your vacation.. E bine si singura cateodata, nu mult... dar e bine..
Am primit pozele, si ma uitam la Isa si mi-am dat seama de ceva: mai, ea se lungeste, ii creste parul, se face mare, dar tot cu mocuta de bebelus ramane, adica nu se schimba la fata, tot bebe dulce e.. Olguta mea se schimba muuult, ma uit la pozele de acum 1 an, parca nu e aceeasi...
Casa e super-mie imi place caramida la nebunie, jevrutul e un haios, saracul cred ca-l puneti sa danseze si intr-un picior... gluma, iar bebelasul acela din bratele ei, ai zici ca nu-i adevarat.. e o papusa vie...
Ciuf, am uitat sa-ti zic, Luca se face baiat mare!... Ce figura serioasa, gata nu mai e bebe
Elena???
Ileana??
Daca nu veniti voi, plec eu...
ciuf spune:
Adriana, saru'mana de link. Am vazut pozele. Spune-mi si mie cum reusesti mai sa faci asa copii cuminti? ca in poze asa par.
Mi-au placut mult de tot niste poze. Am vrut sa adaug un comentariu dar cica sa fiu inregistrata sau sa imi fac un account. Eh, mi-a placut mult poza cu cei doi pe plaja, apoi cele cu florile lila si cele luate de aproape, sa li se vada bine chipurile. Ce fel de arbusti sunt aceia? Tu esti pozarul? Ca tare reusite unele din ele.
Olgutzu e domnisorica mare, iar Cornelia nelipsita peste tot. Codrin e un cavaler si mi se pare ca este tare protector si in banca lui. El canta la vioara? Zgatiuta o vad pe Olgutza. De cand face ea balet? Ii place? Care dintre ei e mai potolit?
Hai ca te bombardai cu intrebarile.
Azi i-am pus pe ai mei sa picteze. Luca are tendinte spre culori inchise, iar Eva folosesti pastelurile. O sa fac poze sa vedeti capodoperele.
Azi la noi e o vreme mai innorata. M-am trezit de la 6 ca sa gatesc, spal parchetul in living, sa pun vreo 3 masine de rufe si sa calc cat era racoare. Cand se trezira piticii eram aproape gata si chiar am reusit sa ma si joc cu ei. Exact ce mi-am dorit. Am fost la piscina si am stat un pic la soare. Dupa care ne-am inmuiat cu totii. Si am si dormit la pranz. Mai vreau zile din astea.
Alexandra, am primit linkul cu pozele. Ca si Adriana, spun si eu ca Isa isi pastreaza mutrica de bebelus. Imi amintesc cand ai postat tu poze din perioada bebeluseniei si eram uimita cat de bine inca se aseamana trasaturile.
Parul ei lung e greu de intretinut? Folosesti ceva sa nu i se incalceasca? Eva ma innebuneste cu parul de la ceafa ca i se face de parca e de papusa. Sotul ma tot bate la cap sa o tund ... pai atunci eu cui las parul mare? Luca nu ca e baiat, sotul nu si-l lasa lung ca e cald si greu parul (are un par carliontat de mi-ar sta degetele numai in parul lui ) si Eva nu, ca pare tare neingrijit.
Jevrutul e un adorabil. Parca ar fi o jucarioara de plus. Il vreau si eu.
Mi-a placut mult cum v-ati facut in casa. Ador caramida si floricele la usi.
Cred ca plec si eu. Mancai un avocada mare si mi se cam apleca de la el.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
Adriana, vazut cupiii mumosi. Unde ati fost la beach? Pe Long Island undeva sau Brooklyn? Foarte draguti si vorba lui Ciuf, taaare cuminiti par.
carmen77 spune:
Si eu am vazut pozele, Adriana si Alexandra. Ce sa zic, copiii se fac tot mai frumosi si cuminti , Adriana. De Isa, ca de obicei, o scumpica. Si a slabit mult, sau mi se pare mie?
adriana spune:
Hehe, cuminti... de fapt, nici nu prea stiu daca sunt, cred ca sunt...
Multumim, mi-a mai crescut putin inima
Ciuf, pai intreaba-ma, ca-mi place.. Se mai bat intre ei, sa vezi astia doi mai mari, ce se iubesc, ca soarecele si pisica. Toata ziua ma chinuie, "mami, Olga ma imita", "mami, Codrin se uita la mine" , uite numai asa se haraie unul pe altul... Dar imi aduc aminte ca si eu cu sor-mea eram la fel...
Pai sa stii ca poti sa te loghezi pe flickr, cu contul tau de pe yahoo.
Pozele cu florile care ti-au placut, erau la biserica de aici, au niste flori tare frumoase, si primavara explodeaza verdeata acolo, zici ca esti in Gradina Botanica, mai erau si niste magnolii superbe dar nu le-am prins..
Olguta e cam Gica contra intre astilalti doi, care si seamana intre ei... Codrin si-a ales-o aliat pe Cornelia si cand n-o sufera pe asta o pupa pe bebe.. Dar la joc, se inteleg ff bine, bebe ii cam incurca..
Vioara am primit-o si noi de la cineva si o mai scartaie Codrin, ca nu stie sa cante inca.. Apropo, voia ta-su sa ii dea la vioara, cica e o metoda Suzuki pe aici - o incapere in care se aduna multi copilasi, diferite varste, fiecare cu o vioara incep s-o scartaie rau de tot, timp in care proful isi baga niste dopuri in urechi si ii incurajeaza cu un zambet mare pe fata... Bine ca n-am mai avut timp si de aia, ca "nr 9" scria pe mine.. Sunt ff incantata ca s-a prins muzica de baiat, atata l-am impins ca acum a inceput sa-i placa, isi face singur temele la pian si taare ii mai place chitara.. Face cu taica-su diferite combinatii de cantecele.. Olga insa, nici sa n-auda de pian..
Balete, balet.. face de un an, dar iti dai seama ca nu e mare lucru: sa mearga de-a lungul unei linii, sa stea putin pe varfuri, stretching,.. din astea...
N-as putea spune care e mai pototlit, seamana intre ei, fiecare are momentele de cumintenie si de nervi, se si iau mult unul dupa altul. Per ansamblu insa, e o armonie, cand sunt odihniti
LauraT, noi mergem la Jones Beach, pe la fieldul 2 sau 6, unde e mai liber.. dar si asa, plecam la 7 dimineata, e super liber peste tot..
Cei 2 mari sunt innebuniti dupa apa, Cornelia e scotch pe mine..
Carmen, tot mai cuminiti? mai, chiar or fi si ma plang eu degeaba
Noi plecam pe cealalta coasta, o sa fie o pauza de net, pana ne acomodam.. Vai de mine, ca pleaca brb la servici, si ma lasa singura cu toti, atunci sa vezi plansete.. Pana acum a lucrat de acasa, era bine.. Merg sa fac bagaje, liste, curatenie.. Bine ca n-am casa mare..
super mami spune:
http://www.youtube.com/watch?v=1tv9Z8N_s28Noua noastra melodie de ascultat la nesfarsit in masina.
Va cam puteti da seama ce muzica ne place.
Ah, iar duduia minune a invatat super bine melodia lui toto cotugno ...cea cu italiano vero. Si e lesinata dupa ea si dupa el....si asta doar pt ca il cheama "toto" ( pasarica...nu cea din copaci )
In rest suntem ok, eu sunt extrem de obosita...papi isi ia concediu de somn o sapt ( cam de sapt trecuta tot ne ameninta dar tot apar....chestiuni de rezolvat)si o sa ne odihnim in familie.
Isabel a avut o perioada destul de grea....program haotic si mamica obosita....asa se explica noul look al domsoarei. Dar intram in normal, e iar fericita si totul o sa fie ok.
Am vazut pozele voastre.....adorabile.
Cand o sa fiu bunicuta o sa-mi fie tare dor de vremurile astea...de copii mici, de perlute, de voi, de poze.... de tot.
Ma bucur ca v-a placut casa....o sa fac mai multe poze zilele astea. Livingul de fapt e ffff mare...cam 40 mp. Dar in poze pare mititel.
Mai sunt cateva detalii de aranjat si fac poze si cu restul casei.
Pupacim pe toata lumea, mi-e dor de stat la vorba cu voi.
Alexandra
ciuf spune:
Fetelor, veniram si noi dintr-un we mai lung undeva, la vreo 5 ore distanta de orasul nostru, intr-un orasel plin de verdeata, cu multe-multe pasuni, inconjurat de munti, numit Ouray. Ne-am simtit nemaipomenit. Copiii au fost atat de fericiti ca nu stiam cum sa le mai pozez mutricile cu bucuria pe ele. Am petrecut timpul la maxim. In fiecare zi am avut programat cate ceva. La cort veneam numai sa mancam si sa dormim. In rest ... pasari calatoare.
Am mers cu bicicletele, Luca a reusit performanta sa mearga mult mai mult decat ne-am fi asteptat noi, am pescuit, mers la plaja si balacit in lac, cat si in piscina cu apa termala, unde au stat cu o pauza intre vreo 6 ore. De acolo chiar ca nu reuseam sa ii mai luam. Era apa cam la nivelul inaltimii lui Luca, ideala adancimea pentru invatat sa inoti, iar temperatura apei era asa ca de baie. S-au dat si pe toboganul acvatic. Eva numai de doua ori ca parca nu era sigura daca i-a placut ori ba.
In campingul unde am campat, vreau sa spun ca erau numai cateva corturi, in rest lumea cu trailere. Eh si in drum spre bai Luca al meu se oprea sa salute toata lumea si sa ii intrebe ce mai fac. Daca il bagau in seama ... apai nu mai scapau de el. Le spunea si de mama si de tata .
La cort am avut lumina, apa curenta si dusuri. Totul foarte curat si bine ingrijit. Cei care se ocupau de locul unde am campat noi era o familie din Oregon care stateau timp de o luna in Ouray, facand voluntariat in parcuri. Aveau si ei o imensitate de RV, dotata cu ce nu iti trece prin cap, am vazut ca aveau si palaria de TV, si in schimbul cazarii lor in parc faceau voluntariat. Imediat dupa ce se ridica un cort curatau gratarele de cenusa, aspirau pe jos. Nu vedeai un gunoi aruncat pe jos. Iar Luca era fascinat de aspiratorul lor si pierdea timpul uitandu-se la domnul cum facea curat.
Voi incerca sa imi fac timp sa descarc ceva poze, insa acasa nu am Internet ca ni s-a deconectat din gresala. Noi am cerut desfiintarea cablului TV pe timpul verii si ei ne-au deconectat si netul. Spuneau ca vin azi sa ni-l reinstaleze.
Mi-am dorit foarte mult sa vizitez o mina si din pacate nu am reusit pentru ca in urma cu cateva zile avusesera un accident si o inchisesera. Niste prieteni de-ai nostri au fost la mina cu pricina, au vizitat-o si au fost invatati cum sa gaseasca aur. Ce au gasit a fost al lor. Mi se parea o chestie interesanta si pentru Luca. Acum om vedea daca mai ajungem pe acolo ca sa intram si intr-o mina.
In fiecare zi am avut parte de ploi dupa care iesea soarele. De aceea era asa de verde pe acolo pentru ca au multe precipitatii. Si daca era umiditate, atunci musai sa fie si insecte. Asa ca ne-au capiat niste tantari ('tu-le mama lor ca uitasem de ei). Luca, bietul de el, e plin de duluri. S-a si scarpinat la ele, ce e drept.
Cam asta e rezumatul calatoriei noastre. Mai scrieti si voi ceva ca bate vantul rau de tot pe aici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea