Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu, ca nu vreau sa moara subektul.
Joia trecuta l-am luat pe Luca la Biblioteca sa isi ridice premiul pentru cartile care i le-am citit. A doua zi, vineri, Biblioteca a organizat o petrecere cu ocazia incheierii "Catching summer reading bug" undeva intr-un parc. Si uite ca ajunseram si pe acolo si staturam vreo 4 ore. Au adus elicopter de la Memorial Hospital, masini de politie, motociclete de politie (puteai intra/urca in ele sa faci poze si sa vezi ce aparatura au). Apoi la pavilioanele existente in parc au organizat cluburi de craft. Copiii au fost tatuati cu te miri ce animalute, stickere pe maini si picioare, coronite pe cap (facute de ei). Au avut si un centru de reptile unde am vazut sarpele Boa si alti serpisori mai mici (care nu stiu cu ce se mananca aia), soparle, cayman, miriapozi, etc. Luca a fost fascinat de reptile, mai ales ca le-a si mangaiat. In fiecare seara citim cate o carticica de la Biblioteca despre animale. Aseara i-am citit despre sconcsi. Tare mult mi-as dori sa reusesc sa ii citesc in fiecare seara si cand voi incepe scoala.
Una peste alta, experienta a fost interesanta pentru amandoi. Eva nu stia unde sa se mai uite, la un moment dat se intinsese pe jos, pe iarba, asa era de franta de oboseala. Prea multe atractii pentru numai 4 ore. Normal, cand i-am luat de acolo, fiecare smiorcaia pe vocea lui.
Sambata am hotarat sa stam acasa, sa nu mai plecam pe niciunde ca simteam nevoia de un respiro. Si am fost la piscina, sotul m-a mai ajutat cu una-alta prin casa (Doamne ca bine e sa te ajute cineva si sotul!) si trecu ziua asa, fulgerator.
Duminica imi luai copiii si merseram la ziua unor gemene de 3 anisori. Petrecerea a fost la un club special pentru zile de nastere.
Am avut zile pline cu cate ceva.
Ieri am stat pe langa casa si iar am avut-o in vizor pe acea fetita. Credeti-ma ca ma obsedeaza fiinta asta. Ia niste pozitii de zici ca pozeaza, in tot felul de ipostaze sexy. Ma enerveaza la culme. Maica-sa de ce nu i-o da pantaloni pe ea, naiba, sa o imbrace in fustite cu pantalon sub, cand o vad ca isi arata chiloteii si isi desface picioarele ma atac. Cred ca am eu o problemuta la mansarda .
Cu mersul meu la sala am lasat-o mai usor ca sotul e foarte ocupat la serviciu. Iar eu la sala nu merg decat cand vine si el ca are VIP membership si ma ia si pe mine de-a moaca. Oricum cand merg acolo trag de fiare pentru brate (si se cunoaste ceva, parole) si abdomene la greu. Pacat ca nu reusesc sa ma tin de miscare ca tare bine imi face, ma simt intr-o forma nemaipomenita. Parca nici foame nu imi mai este, nici nu ma mai uit la prostioare dulci. Cred ca stiu cat muncesc ca sa ard caloriile. Asa ca ajung acasa si pap o salata verde cu rosii si branza si asta mi-e cina. Ba chiar sunt capabila sa mananc tot ce nu imi facea cu ochiul, cum ar fi un piept de pui fiert sau un peste.
Ieri fusei la ginecolog sa imi fac testul Papanicolau. I-am spus doctoritei ca cateodata cand dorm pe partea dreapta imi amorteste sanul drept, dar cica nu simte nimic acolo. Si ca daca e permanenta treaba asta sa vin iar la control. Om vedea acum.
Sunt la serviciu acum.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, pentru tine, in primul rand ca reusesti sa faci asa multe cu servici si 2 copii mici, si in al 2lea rand ca mai tii subiectul alive .

Haideti, mai fetelor, ce se intampla? Mai dati pe aici din cand in cand ... macar asa, 2-3 randuri.

Noi ne-am recuperat dupa o bronsita a piticului, care m-a cam bagat in boale, ca asa ceva cu Matei nu am patit, dar na, e adevarat ca Matei nici nu a avut frati mai mari care sa ii aduca tot felul de "cadouri" de la gradinita . In rest, umblam prin parcuri, Marc e super marait ca are gingia sparta de 2 dintisori de jos, si cam astea sunt noutatile ... adica niciuna.

Am mai pus poze noi cu ei facute azi : http://www.dropshots.com/flower77#date/2008-08-05/12:53:23 .

gashca.

Mergi la inceput

Carmen, cred ca numai noi mai suntem pe aici. Sa stii ca exact asa am patit si noi cu generozitatea lui Luca pentru Eva. Biata de ea mi-a facut bronsite, otite, raceli. Ca pana la urma am zis ca mai bine o duc la gradinita ca tot aia e. Eu ziceam ca o tin acasa sa o feresc de virusi. Si Lucuta ii impartea cu amandoua mainile.
Eva acum merge la gradi pana pe 19 aug. si o sa o retrag ca vine mama. Sa fiu sincera imi pare tare rau ca trebuie sa fac asta. Dar gradinita asta ne usuca. Pe Luca vreau sa il inrolez tot asa, 2 zile pe saptamana, la o gradinita din Craiova din februarie. Ma gandesc cu groaza cum ii va fi lui aproape 4 luni fara noi. Si mai ales ca va prinde si vreme rece, atunci am considerat ca e bine sa il integrez intr-o comunitate in care sa se joace si sa mai invete si ceva. Nu as vrea sa il deconectez de tot de la "scoala". Mi-as dori sa am timp sa ma ocup mai mult de el, dar credeti-ma ca e foarte greu sa fac ceva cu el cand e Eva in preajma. Si cum ea e tot timpul ... nu facem mare lucru. De aceea sper ca poate mai invata si el ceva frumos de acolo.
Azi am vorbit cu ai mei si i-am rugat sa se intereseze de o gradinita si sa imi spuna si ce trebuie pentru inscrierea lui.
Evuta e o asa zgatie, nu prea mananca, cred eu ca maseleste. Le pun la amandoi masa si nu mananca nimic. Iar la o ora dupa ce au "papat", isi trag scaunul aproape de frigider ca sa ajunga la inchiderea de siguranta a frigiderului, desteptul de Luca deschide usa si sa ii vedeti cum stau in fata frigiderului si isi aleg: eu vreau gem, eu vreau unt, ah, nu, vreau salam. Mai scapa oua crude pe jos, sucuri. e dezastru. Dar viata asta are si ea farmecul ei. Ca sunt tare dulci cand comploteaza ei. Stiu unde tin ascunse bombonicile, iar Evuta cu ochii ei de vultur care vede tot a aflat ascunzatoarea si i-a spus lui Luca. Aseara spalam oglinda in baie iar ei erau pe countertop in bucatarie, deschisera dulapul si se infruptau cu gummy bears chicotind de zor. iar Eva era si la fundul gol ca eu tocmai ce o lasasem pe olica . Nu am rezistat si i-am filmat in plin flagrant delict.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Carmen, am uitat sa spun ca l-am vazut pe micut la "Sa ne cunoastem". Dulce rau de tot. L-ai pupaci toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Vorba lu' Ciuf, sa nu moara sobektu' va mai scriu si io asta seara ceva. Ca si Vik profit de libertate si ma duc la gym in fiecare zi, minus uichedul. Atunci mai si fac cate ceva prin casa. Io de cupii nu am ce povesti inca, dar mai e putin si se intorc acasa. Atunci sa te tii de nebunii si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut

Am ajuns la destinatie, am despachetat, deja ne-am si obisnuit..
Am fost sambata plecati in San Francisco si a fost suuuperb, peisaj absolut mirific, m-am gandit la tine ciuf, ca ai ceva non stop pe acolo.. Clar sunt indragostita de munte, nu-mi place marea
O sa pun ceva poze mai incolo...

Revin..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Ne mai primiti?
Cum sa moara mey subektu'??? Iata-ma!

adameasca? elena?? voi pe unde sunteti?

Am vazut ca ati aflat cate ceva despre noi... prin ce-am trecut... Important este ca acum totul e bine, suntem fericiti, impliniti. Pe 15.07 am nascut o fetita superba, Eevi Klaara (am facut o a 3-a cezariana)... O sa va arat si niste poze.

Parca nici nu-mi gasesc cuvintele sa va scriu, totusi... n-am mai scris aici de MUULTTT... S-au intamplat multe... Insa mereu v-am citit... Felicitari pt. Ven, Carmen... cu cam o juma' de an intarziere Carmen, Marc e o frumusete de baietel... Mereu ma uitam la el cand eram gravida si-mi ziceam 'Oh Doamne ce bebe frumos, sanatos... daca as avea si eu la fel...' -daca mai tii minte Carmen si la Nardi (cand eram gravida) aveam tot felul de 'piticei'.

Si cuvintele astea 2 pe care le scriu, le scriu cu intreruperi... Nici nu mai stiu ce-am vrut sa zic.

Va pup si revin, cu poze :)

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Izzy ... ... welcome back! . De abia astepta sa vad poze cu gogoasa, si FELICITARI! bine ca s-a terminat totul cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine v-am regasit dragi mamicutze de nazdravani....
Am revenit si noi pe meleaguri canadeze de vreo 2 saptamani.Am stat 2 luni in Romania dar a trecut foarte repede timpul.N-am facut mare lucru acasa...mai mult pe la noi prin oras, dar stiu ca mi-am facut plinul la stat pe terasa cu imensitate de verdeata in jurul meu, ascultat pasarele, cosasi de care imi era tare dor.Copiii s-au simtit foarte bine, cel putin Teo a fost cel mai fericit.De dimineatza pana seara era afara, nu conta ca-i soare sau ploua n-aveam nicio sansa sa-l bag inauntru.E innebunit dupa animale,scule de construit, ciocan,grebla, furca....Andrea a suferit putin dupa tati,ea e deja mult mai legata de ce se intampla pe-aici, de parcurile astea imense,piscina, activitati pentru copii.I-a placut si ei dar nu am vazut-o sa fie cu adevarat fericita.Poate daca era si tati cu noi era alta situatia.Asa..plangea aproape de fiecare data cand vorbea cu el la telefon.Am si luat decizia sa nu mai merg in Romania decat daca suntem toti.Ne bate si pe noi gandul sa ne intoarcem acasa,(apropo Carmen, va inteleg perfect si sper sa reusiti si voi ) macar pentru un an, doi sa vedem daca reusim sa deschidem ceva, sa facem ceva acolo.Oricum trebuie sa ne hotaram cat mai repede, pana nu incepe Andrea scoala ca daca incepe aici si o sa o transferam in Romania, mai in gluma mai in serios are toate sansele sa ramana repetenta.Nu stiu cat e de adevarat dar stiu ca o sa-i fie foarte greu.Sper ca n-am spus vreo prostie....
In rest....au reinceput gradinita, numai cu plansete....ca ma durea sufletul cand ieseam de-acolo si ii auzeam plangand.Daca nu am avut probleme cu Andrea pana acum am inceput sa am acum.Cred ca am fost prea atasate in Romania, cred ca am fost de vreo 2 ori la cumparaturi, asa rapid fara ea, in rest eram tot timpul impreuna.Si-acum ...ii e greu sa ramana fara mine.Teo la fel....a plans mult..azi a fost prima zi cand n-a plans deloc cand l-am lasat.A recuperat Andrea in schimb...Imi e tare greu sa-i vad plangand, nu sunt obisnuita cu ei in postura asta.Dar, sper sa-si revina cat mai repede.
Va pupicesc acum......o sa revin si cu raspunsuri, ca acum nu mai am timp.
Avem si noi poze proaspete...din Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Yael felicitari. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati cu totii de ea. Ma bucur mult ca totul a iesit bine si astept poze cu bebelica.
Valeria.....super dificila situatia ta....cu vecinica. Eu cred ca as fi putin mai categorica...dar am niste zile cam proaste asa ca nu dau sfaturi acum ca nu-s in apele mele si sigur imi schimb parerea.
Sympa ma bucur ca te-ai intors la noi. O sa ma uit la poze in seara asta.
Vik tu ce mai faci?
Ileana ?
Carmen....superbi copilasi ai, superbi.Eu trec printr-o perioada destul de neagra. Sunt cazuta rau in paharul depresiei totale. Isabel s-a tot simtit rau....acum e putin mai bine dar nu ok.
Nici nu stiu ce are......e si plina de figuri si ifose ( si nu cred ca am mai zis asta vreodata de fetita mea).....
Abia astept sa inceapa gradi sa isi intre in normal cu totul. Nu stiu ce e cu ea....mi-a scos peri albi.
As vrea o vacanta dar pana prin noiembrie sigur nu se poate. Cred ca mergem la disney....vedem.
M-am ingrasat si de stres tot mananc necontrolat.
Am senzatia ca nu apucam sa facem nimic din ce ne propunem....
Neagra starea mea....ce sa zic.
Ma rog sa-mi revin mai repede, daca ea ar fi ok as fi si eu.
Acum ca v-am incantat cu mesajul asta va pupic tare si revin mai vesela sper.
Alexandra

Mergi la inceput