Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, de la noi. Asa sunt unele perioade, mai nasoale, ce e bine e ca de obicei se alterneaza cu cele bune. Sfatul meu: nu incerca sa faci prea multe odata, adica ori o lasi mai moale cu serviciul si te relaxezi cateva saptamani, si poate si Isabel alaturi de tine, ori iti iei o mini-vacanta ... la mine functioneaza, adica, de cate ori imi propuneam sa fac prea multe, plus copiii sa ma ocup de ei, nu iesea nimic, eram frustrata, acuma, am zis, that's it, am admis ca oricum nu sunt capabila sa le fac pe toate perfect, si parca e mai bine pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hola fetelor:)Vin eu rar dar vin cu vesti bune:)LENA A NASCUT!! O fetita frumusica si dolofanica de 3900kg, o cheama Keira si e o leuta mica nascuta pe 6 august, are acum mami doua fete cucuiete: o scorpioanca si o leoaica;), papi tre sa fie tare pe pozitii acolo:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lena, sa iti traiasca micuta Keira. Ador numele asta!!! Iti dorim recuperare cat mai usoara, laptic mult si nopti cu ceva somn.
Vik, saru'mana de vesti. Voi ce faceti? mai scrie-ne de piticii tai.
Alexandra, iti intind o mana ca si eu am picat intr-o depresie de nu ma recunosc. Ieri m-am certat si cu sotul, nu stiu cum sa ma calmez, cum sa ma relaxez. Luca a venit ieri la mine sa ma mangaie ca ma vedea ca plang. Dragul de el!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai, ce frumos! Lena, sa va bucurati de ea, cred ca e o scumpete, ca si Freia...
Izzy, felicitari si voua pentru micuta Klaara, apropo, ce nume e asta, norvegian sau evreiesc? e frumos si cred ca Yael e incantata ca are o surioara
Fetele, va doresc sa iesiti din starea asta, nu stiu ce sa va spun... eu nici n-am timp sa ma uit in oglinda... e si rau, si bine.. Iar sotu e o bomboana, nu ma pot certa cu el, poate doar sa ma cert de una singura
Aici e tare frumos, suntem in Reno, si e un orasel intins ca o placinta pe orizontala; ne bucura mai ales ca e linistit, nu e trafic, oameni decenti, pe langa NY e tare frumos Am facut si cateva drumetii, cam la 30 mi intram in munti si sunt multe locuri de camping, frumos amenajate, am mers si noi acolo, am gasit un raulet si niste pietre mari, albe si frumoase..
Avem si piscina si asta e deliciul copiilor.. Numai ca sotu lucreaza mult si e obositor si pentru mine si pentru el.. Dar nu ma plang, am activitati cu copii si trece timpul mai repede..

Scriu cam greu ca am un laptop cam amarat, mai scrieti voi

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Ciuf, zi-mi si mie te rog, de site-ul acela cu filme romanesti, ca vreau si eu sa comand. Am vazut ca ai zis la americance dar n-am gasit site-ul..
sau m-am prostit eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Carmen, Alexandra, Ven, Vikinga, Valeria, Adriana multumim mult de urari Am pus niste poze pt. voi.

Adriana, Klaara e Clara (numai ca este in scris 'nordic' ca sa zic asa), iar Eevi este nume finlandez (Eva). Ciudat este ca numele Eevi se poate interpreta ca 'Eva mea' in ebraica.... se potriveste asa de frumos...

Astazi facem o lunicica deja, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul... Eevi e cam tzatza. Ce sa va mai zic de ea... nu-i place sa stea singura, nu mananca prea mult... de dormit doarme, e cumintica ea asa in general. E simpatica foc, face tot felul de fetzisoare... e tare funny si da, Jael e terminata dupa ea. Chiar si Nardi e grijuliu cu ea, nici vorba sa fie gelosi. Am noroc.

Noi ne mutam de la 1, in Turku... Carmen, am citit ca si voi vreti sa va mutati in UK? Eu ma uit mereu la stiri pe http://news.sky.com/skynews si pe cuvant, in fiecare zi sunt crime (acum, in ultimul timp sunt injunghieri in plina strada). Nu stiu cat de safe mai este acolo... Au si inflatie... Nu mai e ce-a fost (asta o spun si britanicii care traiesc aici, in Finlanda -nu s-ar mai intoarce pt. nimic in lume acolo). Insa acum probabil depinde de fiecare in parte cum se descurca si cum percepe el viata din tara respectiva.

Ma duc sa mai fac niste cutii acum, asta mica doarme, cei mari sunt la gradinita acum (pana la 15).

Va pupic si revin. Sunt asa multe de zis...

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Yael e superba piticuta. Vai si ce perisor frumos are si ce falcute dulci.E o mica papusica.
Si Yael a crescut asa de mult, n-am mai vazut-o de mult si s-a schimbat si e mare acum. Nardi la fel...evident
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Sunt super frumosi toti.
Ma bucur ca v-am vazut.
Spor la mutare....vreau detalii. Poate mai vorbim pe mess.
Lena felicitari. Doua fetite....minunat. Multa sanatate, refacere rapida si o bebelina sanatoasa si cuminte iti dorim.
Valeria....las' ca trece. Eu cu sotul n-am nimic. Cred ca sunt doar obosita si duduia care nu s-a simtit bine ceva mai mult timp mi-a scos perisori albi.
Acu' serios...am gasit 2 fire. Cam devreme as zice.
Zilele astea am o gramada de treburi. Sper sa avem timp pt toate.
Poate mai pun cateva poze, sa vedeti de jevrut dulcel avem. E tare dulcica.
Aseara vecina noastra si-a pierdut copilul. L-am cautat cu totii vreo 15 min. A iesit din casa fara sa zica nimic....
Copil de 2 ani. L-am gasit cateva strazi mai departe. In chilotei si maieut.
Isabel a fost tare afectata si a dat copilului cateva explicatii de om mare A fost tare draguta. Am fetita mare e clar.Va pupacesc tare.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hmmm, tzzrrrr, raspunde cineva? Mai incerc o data: tzzzrrrr. Nimeni???
Lene mare, dragele mele. Si unde pui ca la noi vine toamna, una urata, friguroasa si ploioasa, taman buna sa ne tina in casa si sa ne scarpinam in cap nestiind ce sa mai facem.
Hai mai scrieti si voi, dati-ne idei cu ce sa ne mai ocupam.
Alexandra, pozele puse sunt superbe, ca de obicei. Fetele mumusele rau.
Eu l-as manca pe al meu sot ca nu prea ma ajuta (sa fiu indulgenta) si nici nu intelege ce greu e sa stai acasa sa ai grija de copii, mai ales pe vreme urata. Cand sunt odihnita il mai inteleg si pe el, dar cand mi se pune pata asa de rau ma supara mai ales cand stiu ca trebuie sa strang si dupa el.
Yael, e o scumpa Eevi. Rotunjoara la fata precum o luna plina, cu parul negru si obrajorii aia de bebelus!!! Ai niste copii tare frumosi si gingasi. M-am indragostit de Nardi, e dulce rau de tot.
Bunica este la voi? Te ajuta? banuiesc ca este mama ta.
Noi ne facem planuri pentru plecarea lui Luca. Pleaca el in februarie, dar parca vad ca acusica zboara timpul asta. Am vorbit cu mama pe YM si imi spunea de ce planuri si-au facut. Sa il duca pe Luca ba la tenis, ba la chitara, ba inot, sa mearga o saptamana la Govora pentru aerosoli. Am stabilit sa il duca de doua ori pe sapt. la o gradinita in centrul orasului pentru a fi aproape de ambele familii de bunici. parca vad ca se vor certa pe bietul copil. Matusa-mea , care sta langa gradinita, de-abia asteapta sa il ia ea de acolo cand e randul parintilor mei sa il ia pe copil de la gradi. O saptamana va sta Luca la ai mei, o saptamana la bunici.
Deja au gasit o bicicleta de imprumut, ambii bunici vroiau sa ii cumpere copilului una si am insistat noi ca nu e cazul. Copilul creste repede si apoi cat o foloseste pe an? Daca ne merge figura cu Ro o sa o trimitem la anul si pe Evuta. Anul asta o tin langa mine sa imi aline durerea dupa plecarea lui Lukut.
Luca de-abia asteapta sa se urce in avion, sa se plimbe prin aeroporturi. Vreau sa ii cumpar un ham sa fiu sigura ca nu pleaca de langa mama. Sunt paranoica, stiu. Dar mai scap de o grija.
In we am fost la acvariu. Frumos. Luca nu se mai satura sa priveasca. Recunoaste multe specii de pesti si chiar a fost impresionat cand i-a revazut pe Nemo cu "prietenii" lui, anemonele si coralii. "Uite, mama, exact cum am in camera, pe pereti".
De Evuta nu s-a prins mare lucru. a parut ea incantata, dar dupa vreo ora de stat acolo era franta de oboseala. Si de la acvariu ne-am dus la un restaurant grecesc sa mancam niste souvlaki si alte bunatati.
Eu de luni incep scoala, bbrrr. Ne-am comandat countertop pentru bucatarie. Ne punem din granit si acum caut de zor sa vad ce sa folosesc pentru backsplash ca nu vreau sa fie tot din granit. Ma bate gandul la o faianta mozaic din sticla. Ieri a venit un tip sa ne faca masuratorile, care era din Serbia si care cumpara de la acelasi magazin bulgaresc din Denver.
Adriana, am auzit ca Reno este foarte frumos. Cat planuiti sa stati acolo? Spune-mi cum te descurci acum singura fara ajutorul sotului. Ce activitati mai faci cu copiii?
Eu ieri m-am apucat de facut back-up la toate pozele. Am 18 GB numai cu poze. Asa ca le-am pus pe doua surse: CD si DVD. Sa fiu sigura ca nu le pierd. o sa mai las cateva in calculator ca imi place sa ma mai uit la poze cu copiii cand erau mici.
Mai am de procesat doua filme si ma declar multumita pe vara asta.
Cand ne-om mai linisti cu banii o sa imi iau un hard drive extern sa pun totul pe el. Deci va fi a treia sursa de back up .
Ma uitam ca am un film cu nasterea Evei pe 4 DVD-uri. Ce o fi fost in capul meu, nu stiu . Cred ca am vrut sa fiu sigura ca l-am inregistrat. Eh, poate le dau si bunicilor o copie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, e tare frumos aici.. Suntem indragostiti de zona asta.. Coline de jur imprejur, rotunjoare, apusuri minunate, trafic lejer, singura problema ar fi ca nu avem masina, si aici fara masina nu se poate rezista, nu sunt trotuare, magazinele sunt departe, noi eram obisnuiti in NY cu 99c, aici nici macar un Deli nu gasesti...
Asa ca am inchiriat o masina, dar ne-a cam uscat de bani... oricum, ne-am scos parleala ca am facut la drumetii: am mers in California, am fost la Platina (pe langa Redding- tot in Ca), am fost la Tahoe- care cica e cel mai mare lac alpin din USA, asa ca eu sunt super fericita pentru toate astea

Alexandra, am vazut pozele, jevrutul e tare scump, haiosenie intruchipata, iar Isa m-a dat pe spate ce figuri avea in J.Lo .. E tare, pe bune, promite, sper sa ma tii minte cand o fi mare

Olguta mea e tare lenesa, de fiecare data cand o mai pun sa faca ceva zici ca are degete intepenite, parca ar vrea sa-mi arate ca nu poate sa scrie.. E anti-invatat orice.. In schimb e foarte practica, imediat prinde prostioarele..

De exemplu stie sa-si scrie numele, stie literele dar mai departe nu vrea sa mearga. Cu cifrele sta mai prost, ca le face invers.. Adevarul e ca nu i-am cerut nimic, ca mi se parea prea mica, am zis ca o las sa se joace, dar acum nu mai vrea sa faca si altceva..

La voi cum e cu astia mai mari, nazdravani de 2003?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Adriana si Isa scrie numele invers. De fapt in ordine aleatorie. Scrie toate literele dar in nici un caz in ordinea corecta.
Si ea e lesinata sa faca lectii doar ca din pacate vrea sa stau cu ea ca sa verific tot. Si cand avem timp....ok, cand nu...
Si pare destul de ambitioasa, vrea sa fie totul corect si frumos.Dar am descoperit ceva aseara: ea numara si in ro si in spa...la fel de natural in ambele.
Dar aseara mi-am dat seama ca nu poate sa-mi zica pe loc 7 si in ro si in spa......sau orice alt numar. Adica nu-l poate traduce( asa cum traduce orice cuvant ).Daca o intreb ce e opt in spa...e in ceata total.
Eh se fini pauza mea.
Alexandra

Mergi la inceput