Mamici ce asteapta al doilea copil (9)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Mai trec si eu pe aici dupa o tura de nani cu printesa, ca trebuia si ceva odihna. Am terminat tavanul si peretii baza si prima tura de vopsea mai trebuie acuma sa ma apuc de al doilea rand ca numai cu unul nu a iesit chiar excelent.
Oana bine ar fi daca ar munci si singur.![]()
Crengu am vazut pozele f frumoase.
Iulia ms.
Sper sa reusesc sa termin tot ce am de facut pana vine Flo ca el nu stie ca m-am apucat de hol e surpriza si vreau sa vad ce fatza are cand intra pe usa.
Si tre sa pun si perdelele de pe hol la spalat ca bate vantul afara si pana diseara le am la loc si dupa ce termin de vopsit tura doi si cat se spala perdelele proit de ocazie sa sterg bine si geamurile si usa de la intrare tre sa pun la loc lustra si un suport cu agatatori si cand vine Flo avem doua tablouase dragutze si un ceas care ar merge bine in hol sa nu fie prea goi peretii, ca pana om lua si ceva mobila pt hol mai dureaza putin.
Gata gagici va pupic pe toate fug la treburi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
julax spune:
Crengu,de acord cu tine,bb pe primul plan
Mada,ai zice ca ai pe cineva care are grija de Ari,ca tare multe mai reusesti sa faci,ba chiar te mai si odihnesti uneori.Ptiu,sa nu te deochi

Incarc acum poze si revinIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
M-am uitat la un film si m-a prins noaptea.
intre timp am descrcat si pozele cu''burtica"la 20 saptamaniPriviti
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
Salut mamici!!
Ne mai primiti la voi? Am cam tras chiulul dar avem absente motivate...
.
Uff nici nu mai stiu unde am ramas: cred ca ultima oara am scris cand eram inca la spital si lucrurile erau usoare
ca avem o groaza de ajutor.. hihi.. dar acasa eiii situatia s-a mai schimbat. Nu pot sa ma plang ca sotzul ma ajuta enorm mai ales cu Sofia ( ii face baita, o scoate la joaca, o pune la nani, ii da sa pape) dar tot sunt momente in care o vrea numai pe mami..
.
Sabina e foarte cuminte( sper sa nu o deochi..
) si doarme destul de bine chiar si cate 3-4 ore la rand, si e si foarte mancacioasa( slava cerului ca am suficient laptic.. chiar mai mult decat aveam la Sofia) asa ca are deja 4,300 kg gasunica mamii..
. E draguta tare si se uita si ea prin casa, mai ales cand aude glasul Sofiei( care e super indragostita de baby sis a ei), si mai nou am vazut ca isi ridica pentru cateva secunde capul daca o punem pe burtica.
Eu imi revin destul de bine( chiar mai repede decat la prima cezariana.. ma si mir) si am dat jos vreo 11 kg, mai am de dat jos vreo 7 pana sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina asta si apoi trebuie sa scap si de restul kg in plus dar asta prevad ca e o batalie ceva mai lunga.
Atatea am de zis..(parca am stat legata la gura cat am fost departe de forum..
) ca nici nu stiu ce sa zic mai repede.
Multumesc tare mult fetelor ca ati intrebat si de noi.. 

Felicitari Onyx!! sa va traiasca papusica si sa va aduca numai bucurii!!

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Iulia am vazut poze faine tare cu burtica.. si cu Alex scump tare ..![]()
Sanziana felicitari pentru samburel..
Mada am vazut si pozele tale.. faina rochita de nunta..
abia astept sa ne pui poze de la marele eveniment. Ce harnicuta esti..mai ai asa putinel pana nasti eu spre sfarsit ma simteam ca o balena esuata si nu mai aveam chef sa fac nimic.
Crengu am admirat si burtica ta... ma bagati in boala voi cu asa burtici faine.. acus ma apuca nostalgia burticii..
Si ce baiat mare ai.. nu stiu de ce aveam eu impresia ca baiatul tau e mai micut.....
e clar neuronu' meu inca nu functioneaza cum trebuie.
Ok fetelor
pentru toate si sper sa nu mai lipsesc asa mult de pe forum.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by julax
...
intre timp am descrcat si pozele cu''burtica"la 20 saptamaniPriviti
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Ei, ce poze frumoase!!! Mai ales micul gradinar intre papadii

Oana
36+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
CamiM,
din greu fetitzele 
Mada, inutil sa te mai laud si eu
eu sper sa nu vada al meu sot ce harnica esti... eu, vorba lui Cami, ca balena esuata ![]()
Ieri am reusit sa fac cateva cumparaturi pt spitalizare - mi-am gasit niste camasute de noapte super pt alaptat
numa' laptic sa fie ![]()
Ies pe-afara cu Paul - asta imi stoarce energia
si fac papa pe alese.... imi place sa gatesc si acuma am putin timp savurez ![]()
Insa mai avem de facut curatenie si reorganizare prin dulapuri - asa ca azi dispar ca am sotul pe-acasa si sper sa facem ceva ![]()
Pupici la burtici, bebei si mamici 
Oana
36+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
buna fetele 
Am revenit din nou pe forum ![]()
Am fost plecati in mini excursia de weekend , a fost tare bine si frumos , nu am scos poze ca nu am avut aparat foto la noi .Ne-am cumparat masa si scaune , in sfarsit avem si noi masa noastra si mai ales scaunele noastre
, asa este cand stai in chirie pana ce reusesti sa-ti faci anumite lucruri in casa dureaza
Maria se simte ma bine , numai stranuta , numai tuseste dar in schimb are nasul infundat desi ii administrez medicamentatie nu vrea sa-i treaca , in casa doar am o temperatura constanta , asteptam sa mai vedem cum decurge situatia ei .Ieri am facut treaba toata ziua prin casa : aspirat , sters praful , gatit mancare etc
Vai este asa de frumos afara si nu am cum sa ies , sotul are inmormantare la 13
si cand vine binenteles ca se va pune sa faca nani
ca este obosit asa ca azi nu vedem noi parcul de distractii
maine poate da
madama bucur mult ca te ajuta mult aceasta apa de gingie
uite aici pentru tine cu dedicatie
daca mai zici ca esti un elefant in rochie, ba sa stii ca-ti sta foarte bine in aceasta rochie , este superba , s-o porti sanatoasa si fericita
si spor la treaba
cristina goji ooofff , imi pare rau sa-ti zic dar nu trebuie sa te consideri o mama denaturata
prin faptul ca nu reusesti sa-l scoti pe Vladut afara ziua , sa stii ca si mie mi se intampla uneori asta dar nu avem ce sa facem , asta-i situatia , este mai greu cand sunt 2 copii si mai ales daca sotul este plecat la munca si nu ai pe nimeni langa tine , fruntea sus ca esti o mama frumoasa si puternica 

OanaRusuhai ca mai ai putin si incep galeria pentru tine
si un
cu dedicatie daca mai zici ca esti un elefant , mai fetelor toate mamele care sunt gravidute sunt cele mai frumoase din lume
si spor la treaba azi
amalia multumesc pentru urari lui bebelusa
imi pare rau pentru rezultatele analizelor
sa dea DD sa fie bine la analize pe 5 Iunie dar cel mai mult iti doresc sa fie bebe sanatos si tu la fel 
onyxg felicitari inca o data pentru bebelusa Maria care este o scumpa
cu ochi albastrii , sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa
Ada_s 
sanziana27 trebuie sa fii bucuroasa ca bebe este bine si tu la fel iar faptul ca este tot baiat nu ai ce sa faci , trebuie sa acceptam ce ne da DD

Julax multumim de urari pentru Maria
si foarte frumoase pozele si Alex numai vorbesc nimic de el este un scump
iar tu arati foarte bine graviduta
crengu75 superbe pozele si tu sti o gaviduta frumoasa 
Camibine-ai revenit
sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
Hai ca v-am mustruluit pe unele dintre voi , sper sa nu va suparati pe mine
dar numai zice-ti ca aratati rau , sunteti toate niste gravidute frumoase foc 
Aveti grija de voi si sa aveti parte de o zi frumoasa azi , va pup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
ralirali spune:
Hello mamici si burtici,
Eu va citesc din umbra de ceva vreme ca tare imi plac discutiile de aici.
Am intrat acum sa va anunt ca a nascut Acina la Brasov, asa cum isi dorea. Ana are 3720 gr, 52 cm si apgar 10..
Mai multe detalii nu am, dar probabil o sa intre ea cand va avea un pic de timp.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
danybv spune:
multumim mult pentru vestea cea mare ralirali
deci acina felicitari pentru printesa Ana , sa fie sanatoasa si fericita si sa va bucure intreaga viata 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria