Mamici ce asteapta al doilea copil (9)
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaGoji spune:
[size=4]Onyx si Acina- FELICITARI!!![size=4]
Multumesc fetelor tare tare mult pentru cuvintele de incurajare! Pur si simplu cateodata e tare greu sa stii ca nu le oferi copiilor tai tot de ceau ei nevoie, si neputinta asta creeaza o groaza de frustrari. Dar mi-am mai revenit.
Revin mai tarziu cu alte comentarii ca se trezi micuta si vrea sa manance.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
sanziana27 spune:
Nu am avut net de 2 zile 
.
Noi suntem bine, s-a incalzit atat de tare afara, incat mai mult afara stam, dupa somnicul de amiaza a lui Dragos.
Eu sunt bine, doar ca obosesc mai repede, desi nu fac mare lucru, am pus deja 3 kg si am 20s.Voi incepe sa iau vitamine, ca mi-a zis dr ca pot lua.Si incep sa ma obisnuiesc ca voi mai avea un baietel.
De greturi tot nu am scapat, se pare ca asa va fi toata sarcina!
Am decis pt un nume de baiat: Gabriel, dar ne mai trebuie unul, ca Dragos are 2
si acu' cum sa pui unuia 2 si celuilalt unul! va zice ca am fost nebuni!
18+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Ada_S spune:
![]()
Felicitari Acina, se pare ca ai luat-o inaintea galeriei......dar nu-i nimic bine ca sunteti sanatoase si totul a decurs bine. Abia astept sa vedem pozicile.
Felicitari inca odata mamico

ralirali
, multumim ca ne-ai anuntat.
Ada
29+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
Crengu
, am vazut pozicile
sunteti tare frumosi, Cristian seamana cu tine. Ce bine iti sta graviduta, imi placi tare mult.
Iulia
am vazut si pozele voastre si voi sunteti tare dragalasi. Alex e un scump in costumasul lui de camuflaj. In legatura cu kilogramele multe pe care le-ai acumulat eu nu le vad deloc....sau ai fost foarte slabuta inainte sa ramai insarcinata....areti perfect, la fel ca si Crengu sunteti amandoua gravidute perfecte.
Mada
, muncesti cam mult, sper ca esti bine si ai reusit sa termini ce ti-ai propus.
Cami
, ce ma bucur ca sunteti bine.....asa cum povestesti tu cat de mult se iubesc fetele si cat ai reusit sa slabesti deja si cezariana se vindeca mai bine ca si prima data, ma face sa imi doresc sa nasc maine. Ce bine ca ai numai vesti bune. Abia astept sa ne scri din nou sa ne pove mai multe.
Dany
ce bine ca a iesit bine excursia, pupici Mariei sa i se desfunde nasucul.
CristinaGoji
, ce bine ca ti-ai revenit.
Sanziana
, imi place mult numele. Nasol cu greturile astea, sper sa nu te tina pana la final.
Noi suntem bine, trec zilele repede. Ieri a fost canicula, am iesit cu Alvin in parc si mi-a fost foarte cald, in casa au fost 25 de grade....apoi noroc ca spre seara a ploat si s-a racorit. Azi e placut afara, cand soare cand noros dar bine ca nu ploua sa putem iesi la plimbare.
Ada
29+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
crengu75 spune:
Salut fetelor!
Acina, felicitari pentru printesa!!!!!!!!!!!!!!
Cami, ma bucur ca ia mai scris. Imi era dor de tine.
Julax, ai o burtica superba, si arati super.
Dany
, nu stiu cum reusesti sa scrii asa de mult, raspunzi la toate fetele, esti tare draguta. Te admir mult.
AdaS te pup sieu. Noi doua vom naste cam odata. Indata ne vine si noua randul.
Cristina nu te mai stresa. Noi stim ca este greu cu copiii, te inteleg si eu perfect caci asa am si eu impresia ca nu reusesc sa le fac pe toate, si inca nu a venit bebelina. Vom vedea ce vom face. Eu mai contez si pe ajutorul celor 4 bunici cat de cat disponibili. Voi apela pe rand la fiecare.
Azi a venit mama la mine si mi-a facut un picut de curatenie, apoi eu am facut o ciorbita de legume, ca se face mai repede. Am fost si cu Cristian la dentist caci i-a iesit un dintuc definiv , primul de jos, dar inca nu i-a cazut cel de lapte si trebuie sa vedem ce sa facem ca sa fie bine. M-a luat cam prin surprindere,caci nu ma asteptam sa iasa asa de repede.
Azi am fost mai obosita, nu m-am simtit chiar bine. Poate maine va fi mai bine.
Va pup si ne vedem maine.
Bebe 2
Crengu
29+ cu
Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
marguta spune:
Buna, mamicilor! Scuze ca nu am mai intrat de mult! Am fost destul de ocupata, plus ca am o lene pe mine cat casa( as dormi non-stop, iar starile de voma nu imi dau pace). Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari( sincer, eu ma gandesc ca starile de voma sunt un semn ca sarcina e ok, asa ca suport cu stoicism pentru binele lui bb). Ma bucur ca sunteti bine voi si puiutii vostri!
Va doresc multa sanatate si numai bine!
Marguta
9+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
CamiM spune:
Salut mamici!!![]()
Acina felicitari!!

sa va traiasca papusica si sa fie sanatoasa si mancacioasa!! Iar tie mamico refacere rapida si mult laptic!!
Oana spor la treaba si
pe burtica si pentru febletea noastra - Paul cel ochi frumosi..![]()
Dany merci mult si multa sanatate si voua la toti. sa stapaniti sanatosi masa si scaunele.
CristinaGoji nici eu nu apuc sa fac mare lucru cu Sofia.. am noroc cu sotul ca o mai scoate el in parc, dupa ce incepe sa predea in iunie nu stiu cum facem ..dar sper sa gasim o solutie.
Sanziana si noi am avut de furca sa gasim doua nume, sper sa gasiti repede ceva care sa va placa si sa mearga bine cu primul nume si cu numele de familie.
Ada ce draguta esti...
eiii acum sa nu crezi ca situatia e asa de roz...aseara de pilda asa am plans la ultimul episod pe sezonul asta din House-serialul meu preferat...
si al meu sot tocmai remarcase ca de data asta nu am mai fost asa sensibila...hormonuuuuu bata-l vina!!
Crengu merci
.. hehe ce bine ca ai pe mama ta aproape...vreau si eu..
Felicitari lui Cristian pentru dintoc..
Marguta tinem pumnii sa treaca starile de
cat mai repede!!
va
pe toate fara exceptie si fug sa bag niste aripioare de pui la cuptor.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
julax spune:
pentru fetele care au avut cuvinte frumoase la adresa noastra
Acina,felicitari pentru noul membru al familiei
Apteptam amanunte...
Ralirali,daca iti plac discutiile de aici,nu ne mai privi din umbra,poti participa direct
Cami,ma bucur ca ai reusit sa-ti mai faci timp sa ne mai scrii.Ce-mi place cum ai ales numele printzeselor,frumoase si rimeaza,plus ca au aceeasi initiala
Dany,felicitari pentru noile achizitii si sper sa treca curand si nasucul infundat al Mariei
Sanziana,3 kg la 20 saptamani?Ce frumos...
Ada,sa stii ca m-a amuzat remarca cu ''graviduta perfecta",dar ai fost foarte dulce
Nu am fost niciodata foarte slaba,mai ales ca am soldurile late,dar cred ca nu m-am obisnuit cu ideea ca la a doua sarcina mamicile sunt mai mari
Marguta,sarcina usoara in continuare
Crengu
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Reusesc si eu sa ajung sa scriu ca am tot citit da nu am reusit sa si scriu.
Acina felicitari 

si sa iti traiasca printesa mica sa cresca mare frumoasa si mai ales sanatoasa si pt tine refacere rapida.
Iulia am noroc ca Ari e f cuminte mai venea sa vad ce fac mai discutam ma imita la dat cu trafaletul, e ok ca are un program f bine definit si e mai usor pt toti.
Am vazut si pozele. F frumoase.
Cami 

. Ma bucur sa aud ca totul este ok si ca printesele sunt bine.
Pupici multi de la noi.
Cami, Oana ms.
Mai eu sincer fatza de sarcina trecuta cand ma simteam ca o leguma acuma f curios is plina de energie nu am atata timp sa fac cate mi-am propus si cate as putea face. Nu stiu de la ce da is f energica.![]()
Dany ms mult si accept bataitza spasita. Faza e ca eu cand ma uita la alte gravidute vai le vad asa frumoase si scumpe si etc da cand ma uit eu in oglinda...
Na is piticii mei de pe creier asta stiu.
Pupici la printesa si sa nu va mai chinuie nasucul, asa pateam si cu Ari trecea raceala dar nasucul o mai chinuia vreo cateva zile dupa. ai incercat cu ulei mentolat pus in apa fierbinte sa miroasa asa in camera? Poate o mai ajuta.
Sanziana ma bucur sa aud ca sunteti ok, sper sa te lase greturile cat de curand.
Ada ma chinui sa mai termin ce a mai ramas ca Flo tot amana si mai gaseste motive da eu is cam satula acusi e un an de cand ne-am mutat si noi mai avem chestii in cutii si etc.
Asa daca ma apuc eu tre sa faca.
Vreau pana vine bebe sa fie toate in ordine sa ne linistim in final cu podele varuieli si etc, macar o perioada ca pe urma vrem sa amenajam camera mai mare pt fete.
Marguta
.
Pupici multi si la restul de fete pe care nu le-am nominalizat.
La Multi Ani celor care se sarbatoresc azi.

Azi trec si eu in 35 de sapt si mai am 35 de zile pana la marea intalnire.
Uff nu mai am rabdare.
Azi si maine mai sunt prin zona da de vineri dispar oleaca din peisaj ca o sa fiu pe drumuri apoi cu papa si cu ultimele pregatiri. Vai sa treaca odata sa stiu ca aiesit bine si ca toti au fost multumiti.
Azi si printesa noastra face 1 an su 9 luni nu imi vine sa cred ca acusi face 2 ani e asa mare asa repede a trecut timpul.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
Ada_S spune:
Hehe, aici suntem si noi
Crengu
, asa e vom naste in aceasi perioada, abia astept sa intram in AMR, am asa emotii.
marguta
si eu tot cu asta ma consolam cand aveam greturi, rezista ca vor trece in cateva saptamani.
Cami
si serialul nostru preferat e House, prietenilor nu le place.....credeam ca suntem noi mai ciudati......e singurul serial care il urmarim cu foarte mare placere.
Ma gandeam ca nu e chiar asa de roz situatia.....dar totusi esti multumita si pe mine asta m-a convins, stiu ca nu se fac treburile singure dar se rezolva
. In legatura cu hormonii....imi aduc aminte ca si eu eram foarte sensibila dupa ce am nascut.....plangeam asa fara motiv intemeiat.....chiar si in sarcina asta am avut o perioada de genul. Astept sa ne mai pove cate una alta, de exemplu cum a fost cu alaptatul.....a mers repede.....eu cu Alvin m-am chinuit 2 zile pana am invatat, deja era sa renunt sa trec la biberon.
iulia
si noi trimitem
, sa sti ca la aceasta sarcina sunt cam la fel ca si la prima....asta in conditiile in care am tinut regim de la inceput....ca altfel cred ca depaseam suta, desi inca nu e exclus ca mai sunt 10 saptamani pana sa nasc.
Cu Alvin am ramas insarcinata la 54-55kg si am mers sa nasc la aproape 90kg, acum am ramas insarcinata la 65kg si am deja 80kg. Daca mai pun 10 pana la final voi fi multumita deoarece oricum aveam 10 in plus asta insemnand ca sarcina asta as pune cu 10 mai putin decat la prima. Eeeehhhheeeeeeee, dar asta e doar teorie sa vedem cum v-a fi, peste 10 sapt o sa trag linia si o sa calculez
.
Mada
te inteleg perfect ca vrei sa fie totul la loc dar sa nu te fortezi prea tare esti totusi aproape de termen. Chiar citeam ieri ca unul dintre semne ca se apropie nasterea e faptul ca femeia incepe sa devina foarte activa si in special face curatenie......cica isi pregateste "cuibul" ca pe vremuri ca simte ca vine sorocul.......acum ca o fi sau nu adevarat nu stiu.
Oana, uite ca acum esti pe locul 2 in listuta
. Cate saptamani mai ai pana la terme?
Pupici si la restul fetelor care sunt mai ocupate si nu au timp sa ne scrie.
Ada
29+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2