Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor, doar pe scurt si maine revin. Am fost vineri la eco, e un grasam de 20 sapt si e bine pt varsta pe care o are si socul: se pare ca e tot baietel recunosc ca am fost putin dezamajita si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi avea 2 baieti. Niciun nume de baiat nu mai imi place.....bine ca nu nasc maine!

18+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cristinate inteleg cu medicamentele,si eu apelez la ele ca ultima solutie.Si nu-ti mai fa griji ca nu esti o mama buna,bb2 e inca mic,esti in eprioada da acomodare,iar faptul ca reusesti sa faci asa multe si sa mai si iesi,chiar daca doar seara e superok
Dany,imi pare rau ca Maria e bolnavioara,dar ma bucur sa aflu ca e mai bine.Sanatate multa
Onyx,felicitari pentru printzesa,incepeam sa-mi fac grijiPoate ai timp sa ne arati cateva poze
Mada,frumoasa rochia,chiar mi se pare superok ca e mai lunga
Ada,ma simt ca o balena,desi am aproape 21 saptamani.Am luat deja aproape 9 kg,dar important e sa fie bb sanatos si incerc sa vad partea buna a lucrurilor.O sa descarc camera curand sa vedeti ce burtoaica am
Crengu ca mai scrii si esti bine.Sarcina usoara in continuare
Amalia,sper sa fie totul bine
Oana
Noi am fost la nasi cu Alex si bunicii si la niste prieteni doar noi2.Cand descarc camera o sa va arat poze cu Alex in vizita la nasiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Sanziana,felicitari pentru baietelul sanatosDe ce soc?simteai ca e fata?Stiu ca ti-a fost rau,poate de asta.Am o cunostinta care si-a dorit foarte mult o fetita si daca prima data a nacut baietel ,la a doua sarcina a crezut ca va fi fetita,caci ai avut o sarcina total diferita de prima.Cand a aflat ca e baietel si al doilea bb a plans cateva zile...iar acum bb are vreo 8 luni si nu-si imagina ca-l va iubi asa mult,parca mai mult decat pe primul.te inteleg ca ai fi dorit o fetita,dar va fi mai bine pentru ei.Vrei ajutor cu un nume?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Neata fetele, haideti la o ceasca desau ce vreti voi.

Incerc sa va scriu pana nu se trezeste al meu printisor.....se pare ca inca doarme foarte bine, am reusit sa il obosim aseara cu plimbarea in parc.....e greu sa te dai pe topogane si leagane si alte chestii ce mai sunt pe acolo.

Sanziana, nu fi suparata ca e bine si asa.....poate chiar mai bine, important e ca e sanatos. Oarecum te inteleg ca si noi am patit la fel doar ca eu parca ma asteptam sa fie baietel...cu numele a fost foarte greu, cel putin asa mi s-a parut, acum mi s-ar parea greu sa gasesc nume de fetita. Singurul lucru care o sa imi lipseasca e faptul ca nu voi imbraca si eu o fetita cu rochite frumoase si nu o voi incalta cu sandale frumoase ca a lui Maria.

Iulia si eu sunt tanc, am luat foarte mult cu tot cu regim....ma cantaresc intr-o zi de nush cate ori deja sunt obsedata si visez la ziua cand voi incepe din nou cura de slabire. Dar asa cum spui tu, bb sa fie bine ca apoi dam noi jos. Astept sa vad pozicile.

Restul fetelor sper ca sunteti bine.......mai treceti din cand in cand pe la noi.

mariaanna, tu nu ai mai scris de foarte mult timp, banuiesc ca ti-ai reluat activitatea si nu ai timp.

S-a trezit flacaul merg sa il schimb si sa ii dau ceva de papa.

Ada 29+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Intru pe fuga ca am treaba de nu ma vad.
Multumesc pt complimente.
Onyx felicitari bis] mamica draga sa iti traiasca printesa sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.
Noi ieri am fost f busy am curata holul de cutii am triat am aruncat ce nu aveam nevoie le-a dus Flo in garaj au mai ramas vreo doua cutii cu scule de ale lui sa le trieze intr-una din serile astea sa le scoata si pe alea sa le bage in garaj si apoi am tras cu totii un pui de somn la pranz si pe urma inca o tura de curatenie astenuturi haine care trebuiau puse la loc aspirat facut ordine si in sufragerie ca erau tone de acte reviste hartii etc. Apoi am vaut niste musafiri un coleg de a lui Flo cu sotia si cum ea porta marimea 36 i-am dat vreo patru perechi de papuci care ii am dinainte de sarcina cu Ari si nu imi mai vin acuma port 38 dupa sarcina deci nici o sansa sa imi vina si erau toti noi ca is de ocazie si daca i-am purtat de vreo 4-5 ori tot e ceva si atucni cateva ore si gata.
Azi m-am trezit in verva e soare afara si frumos nu f cald dar e placut asa ca am pus rufe la spalat am vreo 3 masini pline ochi apoi tre sa dau jos din hol perdelele sa le pun si alea la spalat si sa varuiesc in hol ca e mic am numai vreo doi pereti si tavanul care jos si merge rapid ca am tot ce imi trebuie iar dupa am de spalat in bucatarie usile de la dulapuri si blatul ca ieri s-a ridicat praf peste tot de la cum am triat ce era in hol ca la noi din hol este intrare in bucatarie si nu este usa e numai un cadru deci totul a trecut pe acolo si la garaj iesim prin bucatarie in curte si pe poarta din spate la garaj deci ala a fost traseul principal.
Ok va urez o sapt cat mai usoara si incerc sa mai arunc un ochi si pe aici mai incolo acuma merg ca ma striga trafaletul si deja a ragusit.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neat6a fetelor!!!!!!!!!!!
AdaS, multumim de cafea. Foarte buna.

In primul rand vreau sa te felicit Onyxg, sa-ti traiasca fetita!!!!!

Sanziana, draga mea, nu mai fi tristuta, lasa ca ai sa ai o pereche de baieti cucuieti.

Mada, ai grija cu treaba, nu te forta prea tare.

Julax, te pup si eu.Asteptam pozele.

Fetele, am pus si eu niste pozici, le-am facut in we, am iesit afara la o plimbare sambata iar duminica am fost la tara la un gratar. Am mai pus si cateva lucruri pentru fetita, ce am reusit sa pregatesc. Patutul este de la Cristian si hainutele din dulap la fel. Nu prea-s frumoase , adica nu-s prea reusite, is facute cu telefonul mobil si poate inca nu stiu eu sa-l folosesc, si nici eu nu-s deloc fotogenica.

http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/

Oricum sunt super fericita ca indata fac 30 de saptamani si pe zi ce trece prind curaj, stiu ca va fi bine. Cea mai mare dorinta este sa nasc si eu la termen si sa fie fetita sanatoasa.

va pup pe toate fara discriminare.

Bebe 2
Crengu 29+ cu Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, ce zici tu ca nu-s faine pozele...
Ce seamana Cristian cu tine!! Al meu fecior e tot tata-sau
Tare subtirica esti eu nici nu vreau sa ma vad in poze.... Ieri la gradina zoologica ne-a filmat tata si cand am vazut ca ma misc - si arat - ca un elefant..... durere

Oana 36+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanziana, am actualizat listutza burtica, lasa regretele ca e frumos sa fie baieti amandoi

Mada, salutam trafaletu', dc poate striga ar fi cazu' sa si lucreze singur

burticile si bebici si mamicile

Oana 36+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Ada,merci de ceasca cu laptic(prefer)De cantarit ,acum mai rar si doar dimineta ca sa ma simt cat de cat bine.Poate reusesc sa pun azi pozele.
Crengu,baietelul frumos foc,iti seamana,iar tu arati foarte bine.Cat despre nastere,esti pe drumul cel bun,adica nastere la termen
Mada,spor la treaba
Oana,si la noi fiul tot cu tata seamana,carcasa,cum zice sotul meu,ca temperamentul pare al meuIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc mult de laude fetelor ! Mi-au prins tare bine , sunt foarte mandra si de baiat si de burtica.

Nu va faceti probleme daca aveti cateva kile in plus. Bebe sa fie bine, ca noi suntem pe planul doi. Sotii ne iubesc oricum.

Oana , te-am vazut in poze si spui minciunele.......arati foarte bine , ca o burtica adevarata si mai avansata.

Pupiu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bebe 2
Crengu 29+ cu Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput