Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Mada - bafta multa in gasirea unei tinute super!

La noi ii vremea tare faina, fapt care m-a deprimat la culme azi Ma simt o mama denaturata! pentru ca nu reusesc deloc sa-l scot pe Vladut, dar nici pe Daria, decat seara. Dimineata, oricat de devreme nu m-as trezi, tot nu apuc sa le fac pe toate ca sa reusesc sa-mi scot copiii afara. Si azi, la 6.30 m-am trezit, hranit fata, intre timp s-a trezit si Vlad, fata a adormit, l-am hranit pe Vladut, si cand sa ma apuc sa fac mancare pentru la pranz, se trezeste iar fata de la topaitul si urletele lui Vladut prin casa, am plimbat fata vreo ora, a adormit, am facut repede curat, aspirat, si pana am terminat de facut mancare, iar fata e treaza, i-am dat sa manance si pana am adormit-o iar, nu mai pot iesi, ca imediat trebuie sa-i dau la Vlad sa manance si sa-l culc de amiaza!!! Cum sa le fac si eu odata sa fie bine, sa ma simt si eu mama buna! ca nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic!!! In orice caz, tare is suparata! Vlad e nervos, ca nu si-a consumat energia de atata timp! Pe sot is eu nervoasa ca are mereu treaba si nu poate sa ma ajute, cand am eu nevoie. Numa bine cand se elibereaza nu mai are la ce sa ma ajute, iar daca nu ma ajuta el, atunci cine?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina te inteleg. Eu inca nu am nascut da uneori nici cu Ari nu apuc sa ies ca nu imi ajunge timpul si noi suntem singuri daca nu ma ajuta Flo nu am cine si uneori asa e ai senzatia ca nu mai apuci sa faci totul. Da nu te invinovati ca veti reusi sa va stabiliti un program acusi care sa fie ok pt toata lumea. E greu tare si pare ca nu mai se vede luminita aia de la capatul tunelului da apare ea acusi la orizont.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mada, ce bine ca te ajuta la gingii apa aceea de gura!! Nici mie nu-mi plac apele de gura da' sunt tare eficiente.... mie imi vine sa vomit de la oricare da' tot folosesc din cand in cand
Bafta cu tinuta

Cristina, of, ce bine pricep ce zici si inca n-am pe bebelina mica.... Sper sa ma descurc cu amandoi - din fericire bunicii sunt aproape si s-ar putea sa apelez la ei dc eu nu ma pot misca destul de iute.
Nu stiu dc te consoleaza, da' nu are sens sa zici ca nu esti mama buna, ca esti insa in unele zile nu ajunge timpul si gata.... M-am apucat de trusoul celei mici si nici eu nu mai ajung afara cat vreau.

Duminica placuta, mamici si burtici

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Cristina ms.
Oana apele de gura din comert mai sunt cum sunt mai mentolate mai diferite arome ca si pastele de dinti da asta are gust de medicament. Grrr ramane asa un gust amar in gura, da macar ma simt mai bine cu gingiile.
Am fost ieri sa imi iau tinuta si pana la urma am luat rochia e mai lunga decat in catalog a zis ca sa au primit toate mai lungi, ca erau expuse acolo diferite marimi si intradevar erau toate mai lungi, bine nu ma supar ca nu se vad suncile de pe picioare.
Am facut aseara cateva poze de proba, sa nu va speriati de un elefant in rochie. Si va rog ignorati fatza de matza plouata ca eram obosita si sutienul negru ca na atunci normal imi iau unul la culoare.
Merg acuma sa pun pozele sa imi ziceti cum vi se pare Flo zice ca sta bine si aia de la magazin da eu parca ma vad ca un elefant.
Apoi ma duc sa il ajut pe Flo ca azi triem cutiile de pe hol sa facem loc sa le bagam in garaj.
Duminica placuta revin mai pe seara sa vad ce mai ziceti.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca intru atat de rar pe aici. Sa stiti ca nu v-am uitat si am citit tot ce ati scris. Mi-au placut mult pozele Danybv, oprescuflore. Sa va traiasca minunile mici. Stiu ca am mai vazut si alte poze, dar am uitat ale cui...dar sa stiti ca le-am admirat pe toate
CristinaGoji sa stii ca te inteleg din suflet. Astazi, de ex. trebuie sa-i multumesc tatalui meu care este afara cu David, pentru ca eu am treaba toata ziua, si-n afara ca mai arunc un ochi pe forum nu am timp de iesit. Cand o veni si al doilea si David incepe si scoala, n-as vrea sa ma gandesc ce vraiste voi fi.
Sanziana si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Am mers miercuri la ecograf si cu toate ca a cautat doctora 15 minute sa vada ce este, n-a reusit.....bebe se cuibarise cu piciorusele stranse intr-un fund de uter...rusinos ca si David la care nu s-a vazut nimic, decat cand am nascut
Eu sunt putin cam necajita. Rezultatele de la DT mi-au iesit prost, cu risc crescut de sindrom Down, 1:108, cand riscut de varsta era 1:926, iar pragul cutoff e de 1:250.
Am decis cu doctora sa nu mai fac si TT si sa merg direct la amniocenteza, pt ca indiferent ca iese bine TT, ramanem cu un semn de intrebare pt celalalt rezultat prost. Asa ca m-am programat pentru 5 iunie la Medlife pentru amniocenteza. Acum nu ma mai gandesc la nimic rau, sunt convinsa ca bebe e bine.

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

, n-am mai putut sa mai intru, n-am mai avut timp.
Am nascut pe 22-04-2008, Maria Alexandra a avut 2.900 kg si 48 cm. Am nascut normal, bine, mi-au provocat nasterea cu oxitocina, dar oricum, mi-au pus perfuziile la 8.30 si la 15.20 o aveam pe mandra mea in brate. Destul de repejor, dureri, dar a trecut. Acum are aproximativ 3.600 kg si vreo 50-51 cm. Vineri merg sa-i fac vaccinul de o luna si sa o cantaresc din nou si s-o masor. Cea mai mare problema este ca o doare burtica rau si vomita mult, dar mi-a zis medicul ca atata timp cat se ingrasa, nu trebuie sa-mi fac griji. Papa este foarte mandru de puiul mic, are ochii albastri, ca el si mai ales cand zambeste...

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

mami de Alexandra Maria si Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Onixg felicitari pt fetita minunata cu ochi albastrii. Trimitem pupici multi sa ii treaca durerea de burtica. Cand ai timp sa pui niste fotografii cu Maria Alexadra sa o vedem si noi.
Tu cum te simti, cum te descurci?

Ada 29+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cristina si eu sunt de aceasi parere cu Oana, nu trebuie sa te consideri o mama rea....e nevoie de un pic de timp pana intra toate pe fagasul lor. Uite un de la noi si nu fi suparata ca o sa fie bine.

Dany, ma bucur ca Maria se simte mai bine sper sa ii treaca de tot cat mai repede. Cum a fost in miniexcursie?

Mada, esti foarte frumoasa in rochita, nu te necaji ca iti sta foarte bine. Daca o sa mai ai si machiaj si pantofii care parca ziceai ca vor fi cu un pic de toc o sa fie perfect.

Amalia, imi pare rau ca a iesit prost testul dar din cate am inteles se intampla destul de des sa iasa rezultate eronate, am citit pe net ca unele tari nici nu il mai recomanda tocmai din aceasta cauza. O sa vezi ca la amniocenteza o sa iasa totul ok.

Noi suntem pe fuga, am facut baita toti si acum ne imbracam sa iesim la plimbarea de seara. Am profitat de ocazie pana se pregateste sotul sa vad ce ati mai scris.

Pupici si la restul mamicutelor.

Ada 29+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Felicitari Onxyg!!!!!!

Sa-ti creasca mare printesa si sanatoasa, sa va umple viata de b ucurii

Nu stiu dc alaptezi, dc da, iti recomand "galafor", am o prietena buna care a nascut pe 30 aprilie si ia pastile de-astea - nu tot timpul, dar cand simte nevoia. Fetitza e tare mancacioasa si linistita uite www.mariplant.ro/?p=productsMore&iProduct=783" target="_blank">aici detalii

Waw... am ajuns a treia in lista..........

Mergi la inceput

Mada, tare-mi place rochitza

Mergi la inceput