Mamici ce asteapta al doilea copil (9)
Raspunsuri - Pagina 12
julax spune:
Ada,la multi ani sotului pentru ieri
Oana,multi ani fericiti si voua
M-am d
lectat si eu cu pozele de la nunta,caci imi plac foarte mult,in special miresele
Claudia,drum bun si aspteptam vesti bune la intoarcere
Dany,Andrei are o voce foarte frumoasa si e si simpatic foc
Sanziana,felicitari pentru pantaloni,poate ni-i arati si noua
Mada,sper sa fie bine cu dantura si sa rezolvi totul fara mari cheltuieli
Cristina,i-ai dat nurofen sau ceva care sa-i mai calmeze durerile?Poate se mai calmeaza...
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Ada,am uitat sa te felicit si pentru cavalerul cuminte, care a fost tuns
Onyx,si eu alaturi de fete...

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CristinaGoji spune:
julax-ii mai dau ocazional Panadol, dar de regula incerc sa evit atat cat se poate din cauza controverselor aparute in legatura cu colorantii din siropurile pentru copii. Mi-i frica sa nu-i fac mai mult rau decat bine. No, recunosc, is mai paranoica in privinta medicamentelor. I le dau chiar numai cand altfel nu se poate.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
danybv spune:
buna ziua dragele mele
- eu acum m-am trezit , dorm de la ora 14
- intru si eu un pic ca nu prea am timp acum , sunt ceva treburi de facut prin casa si sunt singurica cu Maria .
- deci declar si eu una bucata noapte semialba petrecuta alaturi de Maria , la ora 2 dimineata m-am culcat , motivul : nas infundat , tuse putina si stranutat din 30 in 30 minute
si sa vedeti ce-mi zice pediatra aseara , am sunat-o la telefon , ii spun ce siptome are Maria si-mi recomanda doar picaturi in nas si aspirat cu pompita sau ce am eu in casa, eu ii scot mucusorii cu Batista bebelusului.
- azi de dimineata m-am dus la dr de familie si a controlat-o si mi-a zis ca nu are nimic la plamani , totul este bine doar sa-i pun picaturi in nas si sa-i dau de 3 ori pe zi Nurofen si s-o tin mai mult pe o parte fiindca ea acum are foarte multe balute deoarece ii ies dintisorii si cu aceste balute se poate ineca sau tuseste din cauza lor
- binenteles ca am urmat drumul spre farmacii cu reteta in mana si nu am gasit un medicament decat intr-o singura farmacie si asta trebuie preparat la ei la laborator, Calargol este madicamentul 
nici macar Nurofen nu aveau in stoc , Doamne pe ce planeta sunt farmacistii astia , este jale in Serviciul de Sanatate ![]()
- in rest suntem bine , imi cer scuze ca nu am citit din urma dar inca nu am timp , voi revenii maine de dimineata , va pup pe toate 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
crengu75 spune:
Salutare fetelor!!!!!!!!!!
Ce mai faceti ? La noi vremea s-a incalzit , este superb afara si asta ma face sa fiu foarte vesela. Cu bebe este bine , ma odihnesc cat mai mult ( de fapt nu fac deloc efort). Nu am noutati, decat ca deocamdata , pare sa fie bine.
Dany, iti doresc insanatosire grabnica Mariei, am vazut pozele de pe bac( foarte frumoase), mi s-a facut un dor de mare de numa numa. Eu anul asta nu stiu daca mai ajung la mare si sunt tare trista. 
Oana si Ada, la multi ani va doresc si eu pentru evenimentele din familie!
Sanziana, pune si poze cu burtica, poate ai pus, dar eu nu am vazut. Pupici. Cum te simti? Creste burtica? Stii ce este?
Julax, te pup si pe tine.
Mada, imi pare rau ca te doare maseluta. Iti dau si tie un pup ca sa-ti treaca.
ClaudiaH, ma bucur ca te simti bine si ca ai o viata activa. Sa ai grija de bebe si ma bucur ca si baiatul este bine cu vorbitul si face progrese.
Fac si eu galerie pentru Onixg, sper ca este bine si astept vesti de la ea.

Le spun si eu cu intarziere bun venit noilor fete, vrajitoarea si marguta.
CamiM, ce mai faci? Cum este cu bebelusul?
Miki, cum te mai simti? Tin minte ca parca aveai ceva probleme cu bebelusul.
Ana_a, ce mai faci? te pup si pe tine, si pe restul fetelor.
Eu intru mai rar si nu pot sta mult la calculator sa raspund de fiecare data, nu va suparati pe mine, dar va pup pe toate si sunt si eu alaturi de voi. Pupici din nou la toata lumea.

Bebe 2
Crengu
29+ cu
Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
Ada_S spune:
Buna fetele
Am intrat scurt sa vad ce mai faceti. Eu azi am mai fost la o tura de analize la noi in oras, mi-a zis medicul de fam ca trebuie sa le fac obligatoriu asa ca de dimineata am fost pe drumuri.
Mada
merci,daca gasesc o sa o incerc si eu, rau nu are ce sa faca. Sa sti ca si eu tremur din cauza unei plombe care mi-a cazut....dar caria e cam adanca si are mult de lucru pe ea si imi este frica sa merg inainte sa nasc.......sper sa reziste pana atunci. Eu inainte sa raman insarcinata mi-am facut toata dantura, am plombat tot ce a fost de plombat........si tot am ghinion, dar exact asa am patit si la sarcina cu Alvin.
Iulia
, multumim pt felicitari. Tu cum te simti?
Dany
, cum se simte Maria, i-a trecut tusea?
Crengu
, ma bucur ca esti bine.......nu zic ca nu ne lipsesti dar mai important e bebicul decat noi.....las ca povestim mai mult dupa ce nastem.
Trimit cate un
si la restul mamicilor, sper ca toate sunteti bine.
Ada
29+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
OanaRusu spune:
Iulia 

Danybv, sanatate Mariei 
Crengu si noi
si ai grija de voi ![]()
![]()
![]()
Oana
35+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ana_a
La Multi Ani
sa fii fericita si sa ai nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Iulia ms mult, sper si eu sa reusesc sa rezolv.
Cristina si eu sunt la fel cu medicamentele mai ales ca aici nu se dau asa usor antibiotice la copii sau din astea, de multe ori iti zice sa astepti ca trece sa ii dai nurofen de febra si gata si intradevar trece nu vreau sa o invat pe fata prea sensibila la medicamente eu am fost indopata cu antibiotice si etc si acuma daca ma imbolnavesc fara nu trece si trebuie cele mai puternice ca s-a obisnuit organsimul, asa ca la fata prefer numai in cazurile chiar necesare sa ii dau medicamente.
Dany multa sanatate la printesa mica
sa va treaca repede. Eu la fata pt tuse am folosit siropul de patlagina si imediat ii trecea.
Crengu ms.
Pupici si voua si stai cumintica sa stea si bebe cat trebuie in burtica.
Ada cu placere.
Sper si eu sa functioneze la mine sa isi mai revina gingiile.
Am intrat si la fetele din spania da nici ele vad ca nu au nici un semn de la Onyx, speram ca e totul ok.
Pupici la toate fetele.
La noi e rece si umed ploua si e intunecat, am avut multa caldura era si timpul pt ceva mai rece nu? Oricum aici caldurile astea nu dureaza mult si sunt cam rare.
Noua azi ne-a fost cam lene nu prea am facut nimic ca pe mine toata noaptea m-a chinuit maseaua, uff pana pe 5 iunie iar pare o vesnicie.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
danybv spune:
buna dragele mele , intru si eu pe fuga
- Maria se simte mai bine acum ,ii dau tratamentul si vad ca reactioneaza bine , acum i-am dat si acele picaturi pe care le-am facut la comanda si astept sa vad ce reactie are la ele
- va multumesc ca sunteti alaturi de mine si bebelusa, sa stiti ca i-am transimis tot Mariei si ea v-a transmis un zambet mare pentru toate 

- maine iar plecam prin judete cu treaba , de data asta o luam asa pe ruta : TL - CT - BR - GL si inapoi la TL ( Doamne iar va trebuii sa trec cu bacul )
- imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc din urma si sa va raspund dar o voi face duminica
- va pup pe toate si va doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi voua , o sa-mi fie dor de voi 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Dany ma bucur sa aud ca se simte mai bine scumpetea mica.
Drum bun si sper sa nu iti fie chiar asa rau la trecut cu bacul, da in ro nu sunt la farmacie pastile din alea de rau de mare, avion etc?
Cami sper ca tu si printesele sunteti bine. Asteptam vesti de la voi si poze.
Claudia creca se distreaza prin ro.
Ada, Iulia, Oana, Crengu, Mariana, Vela, Cristina, Miky, Acina, Ana, Sanziana, Diana, Madina, Mess, Ank pupici de la noi si pt restul fetelor de pe listutza.
Onyx iubita speram ca sunteti bine si va asteptam cu vesti.
Eu am inceput de ieri sa folosesc apa aia de gura de buna e buna m-au mai lasat gingiile deja se simt mai bine, dar la gust valeu zici ca imi clatesc gura cu xilina sau algocalmin fiole e amara si naspa la gust, da na daca face bine asta e suportam, creca imi ia si ceva timp sa ma obisnuiesc cu gustul asta. Acuma mai tre sa imi caut pasta de dinti ca eu normal foloseam pradontax dar s-a terminat si vreau sa vad daca mai gasesc daca nu sa imi recomande ei altceva de la farmacie ca eu cu astea comerciale gen colgate, aquafresh si etc nu prea ma impac pt mine is apa de ploaie.
Azi mergem dupa amiaza sa ne intalnim cu Flo in Londra ca merg sa imi iau tinuta pt cununie, sper sa fie faina rochia si sa nu trebuiasca sa mai umblu dupa altceva. Uff am emotii sper sa imi stea bine si sa fiu multumita.
Pupici tuturor weekend placut si ne mai auzim acuma dim daca mai scrieti ca is prin zona ca dupa ce pun fata la somn ma bag si eu la duhs imi fac parul si apoi pregatesc hainutzele si caruciorul de plecare ca la noi e cam rece azi si cam urat nici nu stiu cu ce sa imbrac fata.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani