Mamici ce asteapta al doilea copil (9)
Raspunsuri - Pagina 11
OanaRusu spune:
Ia uite Ada, zi festiva si la voi
noi azi facem 3 ani de casnicie ![]()
![]()
cam asa eram noi pe atunci...
La multi ani sotului tau

Oana
35+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
ooooo Casa de piatra si La Multi ani !!!! impreuna va doresc OanaRusu 

ce frumos ca bebe Paul canta asa , cred ca ai vazut filmuletul cu Andrei al meu de aseara sa vezi si asta mic ce canta
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
Ada_S spune:
Buna fetele
Multumesc frumos tuturor pt urarile facute sotului, am chefuit un pic ieri dar nu a fost mare lucru........am iesit in oras am mancat ceva bun si cam atat.....aaaaa si pt desert am cumparat o inghetata mica.
Sanziana, tinem pumni sa se vada maine la eco ce comoara aveti in burtica. Pt pantaloni nu te necaji ca o sa iti vina bine mai incolo.
Oana, felicitari pt cei trei anisori de casnicie, sa fie o casnicie fericita si cat mai lunga. Cand o sa serbam si noi nunta de aur o sa ma gandesc si la voi ca si noi tot acum 3 ani ne-am casatorit.
Am vazut si pozele, ai fost o mireasa foarte frumoasa, la fel si mirele si vad ca v-ati distrat de numa.
Dany, vad ca Andrei o ia pe urmele taticului si ce voce frumoasa are....bravo lui, e bine sa inceapa orele de canto din timp.
CristinaGoji,
multumim.
Mada, cum a fost la stoma, ai rezolvat problema?
Noi avem timp frumos azi, o adevarata zi de vara.......ne imbracam si iesim putin la plimbare, revenim mai tarziu sa vedem ce ati mai scris.
Ada
28+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Oana felicitari pt cei trei ani.

Ada plimbare placuta.
La noi azi e frig si ploua cica in weekend va fi mai caldutz, sa speram. Azi e chiar urat afara.
La dentist cum m-am dus asa am venit a zis ca la prima vizita nu face decat sa evalueze ce si cum trebuie reparat in gura si cu toate c i-am zis ca eu am venit mai mult pt caria care ma chinui si gingiile care nu arata execlent ea i-a dictat la asitenta tot ce trebuie facut in gura adik vreo trei carii, gingiile, doua plombae mai vechi care cica nu s-au fisurat da nici bine nu arata plus un dinte din fatza care e innegrit si care trebuie imbracat. Eu am incercat sa ii zic ca nu am bani de asa ceva adik sa faca ce poate si intra in gratuitatea aia pt gravide si primul an dupa nastere si atata ca nu imi permit sa dau sute de lire pt tot ce trebuie facut in gura. Da na mi-a mai facut o programarept 5 iunie si atunci am sa ii zic exact ce si cum, ca eu as vrea sa repar tot da daca trebuie sa platesc pt multe dintre ele nu am atatia bani.
Mi-a prescris ceva apa de gura de care nu am mai auzit care din cate am citit pe net e pt bacterii si oral thrush deci am ceva bacterii pe acolo care distrug gingiile, eu am ami avut pb cu gingiile dar din cate zicea doctorita e cam serioasa treaba a zis ca dupa ce nasc neaparat sa imi faca o radiografie sa vada starea oaselor ca cica de la gingivita se poate deteriora si osul si duce la complicatii.
Deci nu am rezolvat mai nimic intr-un cuvant.
Pe 5 iunie tre sa merg din nou si pana atunci sa folosesc apa de gura ca sa isi mai revina gingiile.
Fug ca am de intins niste rufe revin mai incolo.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
Ada_S spune:
Mada, imi pare rau ca nu ti s-a rezolvat problema cu maseaua.......dar nici nu stiu daca mai apuci inainte de nastere. Poi cu 3 saptamani inainte sa nasti s-a gandit ea ca o sa iti plombeze masele?
Sper sa te ajute solutia care ti-a dat-o si sa poti amana dupa nastere, mie mi se pare cam riscant asa in prag de nascut.
Ne zici si noua numele solutiei, poate o incercam si noi daca e voie pe perioada sarcinii.
Ada
28+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Ada nu stiu macar poate imi curata dintii aici se zice ca e ok sa lucreze la dinti pe perioada sarcinii nu face radiografii sau ceva da de lucrat lucreaza acuma depinde si de cat de mare e pb.
Apa de gura se cheama Eludril si din ce am citit e antibacteriala si e special pt gingivita, ulcere si candidoza orala, cred ca sa se zice in ro sper sa nu gresesc, in engleza se cheama thrush cea genitala si oral trush aia orala. Uite www.expresschemist.co.uk/product_8778_eludril-mouthwash-250ml.html" target="_blank">asa arata.
Oricum mi-a zis ca dupa ce nasc sa merg sa imi faca radiografiile si etc, noroc ca am voie gratis tratament dentar si un an dupa ce nasc. Acuma nu is lamurita ce e gratis si ce nu, ca eu o cred ca am pb mari da tre sa ma lamuresc cu ea ca sincer nu am bani sa platesc daca trebuie ca aici au niste preturi la dentist.
Edit: Avem si poze mai noi daca vreti sa ne vedeti.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
CristinaGoji spune:
Mada - ce fetita blonda si dolofanica ai tu acolo!
Si ce faine-s piciorusele in slapii aia! Doamne cat pot fi de scumpi copiii astia! Cel mai tare stii pentru ce te invidiez? Pentru dantura completa
, asta pentru ca Vladut imi mananca noptile cu primul lui canin ce sta sa iasa
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
OanaRusu spune:
Mada,
blondina
si Paul ne incalta
mai ales dc suntem pe punctul de a pleca - sau dc suntem in vizita si vrea sa plece - ne aduce la fiecare "pucii" si gata, "haide" ![]()
![]()
Imi pare rau pt maseua ta... si eu am 2 pe butuci... tot imi pune pansament - pana dupa ce nasc...
Ada, Danybv 
mamici si burtici
fug sa fac papa 
Oana
35+, mamica de
OanaRusu spune:
Nu stiti nimik de Onyxg?? Pe Paul l-am nascut in 21 in loc de 12 iunie - oare e doar depasita sau a nascut si nu stim noi?
Pana una-alta, 

Oana
35+, mamica de
MissJJ spune:
Cristina, Oana multumim de complimente.
Oana si eu ma tot intrebam de Onyx ca de acuma eu zic ca ar fi cam trebuit sa nasca, nu stiu sper ca totul este ok si just in case mai bagam ceva galerie: 

.
Cristina ei nici la noi nu is iesiti de tot da cu, caninii nu am avut pb meri la noi pb mari au fost primii doi dintisori in rest a mers ok cu gel cu ceva mieunaturi dar nu am avut nopti nedormite sau ceva. Sper sa nu va chinui tare mult.
Gata gagici eu o tai la somn ca imi pica ochii in gura ca la noi ploua si e posomorat si asa un chef de somn iti da vremea asta de numa.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani