Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Neata, am baut si eu cafeaua si acum ma apuc de adunat un pic prin casa. Azi o sa chefuim, sotul are azi ziua de nastere.

Am uitat sa va povestesc ca sambata l-am dus pe Alvin pt prima data la frizer,il mai tundeam noi acasa cu aparatul ca ne-a fost teama ca o sa planga si nu o sa stea, dar a fost tare curajos desi ii este frica de zgomotul scos de aparate. I-am spus frizerului sa il tunda doar cu foarfeca si a fost asa cuminte, a stat cuminte pana frizerul si-a terminat treaba. Sotul a fost asa mandru de el.......mai ales ca el nu vroia sa il ducem inca la frizer pe motiv ca e prea mic si o sa plnga tare si nu vrea sa se sperie........si pana la urma inca i-a placut.

Mada, cred ca a fost tare dulce Arianna cum strangea ea papuceii in brate. Tinem pumnii sa fie bine la dentist, sper sa nu te doara.

Cristina, nici mie nu o sa imi fie dor de kilogramele in plus.....inainte sa raman insarcinata ma gandeam ca atunci cand se v-a intampla voi fi asa fericita si o sa ma plimb toata ziua sa ma vada oamenii ce fericita sunt.......ei nu a fost chiar asa.....am fost foarte fericita ca am ramas insarcinata dar foarte suparata pt ca luam asa kilogramele asa ca mai mult am stat prin casa sa nu ma vada lumea ca ma simteam foarte incomod. Acum e la fel......ma bucur din suflet pt bb2 dar ma deranjaza kilogramele desi am facut regim tot ma ingras foarte mult. Acum totusi ies mai des la plimbare ca la prima sarcina deoarece il am pe Alvin......dar daca nu era.....ar fi fost la fel ca la prima sarcina. Abia astept sa nasc si sa pot incepe cura de slabire......stiu ca v-a merge iar foarte greu dar sper pana ma intorc la sevici sa dau jos tot surplusul.

Sanziana, ce bine ca nu ai probleme cu kilogramele, dar pana la urma bb e cel mai important. Mama ta cum se simte, i-au luat ghipsul?

Va las acum, merg sa adun jucariile si apoi iesim un pic la plimbare pana e timp frumos, revin mai tarziu.

Ada 28+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Claudia, drum bun si aveti grija de voi.......poate o sa reusesti sa ne scri si de acasa, cand mergeti in vizita la cineva care are net.......2 saptamani e cam mult......dar nu-i nimic rezistam noi cumva........important e sa va simtiti bine.
Distractie placuta.

Ada 28+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

neata dragele mele

-am revenit si eu dupa o mica absenta care binenteles ca a fost motivata
- noi am fost la plimbare plecati luni si unde credeti ca ne-am plimbat noi ???...... nu in oras la noi ca ne-am saturat ci am mers la Galati si Braila , a fost tare frumos , am trecut Dunarea .... vai de mine eu am rau de apa va dati seama ce cosmar a fost pentru mine, mi- s-a facut rau , tremuram ca o frunza in bataia vantului, aveam stare de voma am stat numai in masina cu Maria , sotul si cu Andrei au stat exact in fata sa vada Andrei cum bacul sparge apa , cea mai mare teama o aveam atunci cand urcau tirurile pe bac si se misca bacul de numa numa , dar bine ca am scapat cu viata a doua oara numai ma vede pe mine pe bac in veci , eu asa l-am cunoscut pe sotul meu trecand Muresul eram amandoi intr-o caruta ( nu ne cunosteam)si in momentul cand am vazut apa l-am luat de mana desi nu-l cunosteam deloc si i-am spus ca mi-e frica de apa Daca la Galati pe bac m-am mai dat jos din masina la inceput sa fac pozepoze tin sa va anunt ca la intoarcere am trecut bacul pe la Braila acolo am stat numai in masina nu m-am dat jos deloc , n-am avut curaj
- am avut noroc de o vreme tare frumoasa , ne-am plimbat , am facut cumparaturi pentru piticii nostrii etc
- ieri nu am facut prea mare lucru , am stat ziua in casa , am spalat rufe , am facut mancare , m-am jucat cu copii iar seara pe la ora 18 am iesit toti 4 afara la plimbare, era parcul plin de copii .Iar la ora 22 m-am apucat sa fac clatite , sotul meu vroia clatite cu finetii si ia priviti ce facea Andrei langa mine cand eu faceam clatitele , el canta ( il imita pe tatal lui )Andrei canta
-Claudia ce frumos ca v-ati plimbat si mai ales prin ce locuri frumoase , bravo voua ma bucur ca v-a placut la plimbare si mai ales gestul patronului , ce frumos din partea lui , drum bun in calatoria spre Ro si sa va simtiti bine acasa
- cristinagoji lasa ca ai sa ai timp si sa gatesti , toate la timpul lor, stii ca este mai greu cu 2 bebei, foarte frumoase printese ai , sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele
- marguta sa treaca mai repede starile de voma si sa-ti priasca aceasta sarcina si de ce nu poate iti da DD o fetita, ma bucur mult de vestiile care le-ai dat si am vazut si pozele foarte frumoase
- Julax asa este Andrei este un copil tare cuminte si Maria la fel , iepurasul acela care l-a primit Andrei in proportie de 70% l-au papat parintii , lui Andrei i-am dat dar foarte putin ca mi-e frica sa -i dau cicolata prea multa , eu evit asta .Sa stii ca si eu la Maria am avut burtica mai are decat la Andrei
- Ada_s sa stii ca toate mamicile de aici suntem harnicute si avem niste copilasi frumosi foc , ma bucur ca sunteti bine cu totii, ce bine ca l-ai tuns pe bebe Alvin si mai ales ca a fost curajos , LA MULTI ANI !!! sotului tau , sa fie sanatos si sa fiti fericiti , plimbare placuta afara
-Madamultumim de pupici , Andrei a fost foarte incantat de iepuras si noi adaugam la vocabularul lui Andrei cuvinte noi , se vezi ce limba bebeluseasca are : porc- pocu ; broasca-boaca ; biscuiti - bichichiti , in rest zice cuvintele bine : mama , tata , papa , apa , pipi etc .Felicitari pentru treaba facuta pe langa casa
-OanaRusumultumim de complimente o sa te descurci si inca chiar foarte bine
-Crengu75 ce bine ca ai aparut pe forum , chiar ma bucur ca esti bine sarcina usoara in continuare si sa fie bebe bine
-Sanziana si eu l afel eram cu Maria , eram linistita , nu aveam nici o grija dar in schimb abia asteptam s-o nasc sa scap de burta ca era mare si ma obosea tare mult
-galeria o activez pentru onyxg
- hai ca iar m-am intins la vorba , am sa mai revin putin mai tarziu , va pup pe toate din grup ca-mi sunteti tare dragi mie

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ada- LA MULTI ANI sotului! petrecere faina sa aveti!

Danybv - super ca ati calatorit putin! Am vazut si pozele, nu pareai deloc speriata

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

cristinagojipai acolo in poze nu par speriata fiindca le-am facut cand nu erau inca masiniile mari( tirurile) pe bac si inca nu plecase bacul pe apa

danybv
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ada La multi ani sotului multa sanatate si sa va bucurati cu totii de minunile din viata voastra!
Dany eu inca nu am experimentat niciodata mersul cu bacul, dar de apa recunosc ca mi-e frica. Nu mi-e rau dar nu ma aventurez in apa nici moarta!
Claudia o sa ne lipsesti atatea saptamani, dar te asteptam sa-ti iei revansa cu multe noutati!
Azi mi-au sosit pantalonii de gravida comandati pe net, sunt tare bucuroasa, ca sunt de in, culoare bej, numai ca, desi sunt marimea cea mai mica imi sunt putin largi Fetelor nici slaba rau nu-i bine!
Vedeti ca vineri ma duc la control la Cluj la dr meu, sa faceti galerie poate, poate bebe se indura si ne arata si noua ce e!
Stiti e tare ciudat: pe mine nu ma deranjeaza nici daca as afla la nastere ce e, dar cum ma intalnesc cu cineva cum ma ia la intrebari: si ce e? ei, si ce-o sa aveti acum? de fapt stiti voi foarte bine toare intrebarile. Si eu: pai nu stim inca....si atunci se simt datori sa-mi spuna ca cutare stie de la n sapt....si eu la Dragos am stiut de la 16, dar acu ce sa fac? sa umblu de nebuna din sapt in sapt la eco doar sa aflu sexul

18+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

sanziana27 ce ma bucur pentru tine ca ti-au sosit pantalonii de graviduta , sa-i porti sanatoasa si iubita si nu fi trista ca sunt putin maricei ai sa vezi ca-ti vor venii perfect cand mai creste burtica iar in legatura cu bijuteria lui bebe ai sa vezi ca acum o sa fie darnic cu voi si va v-a arata ce are el acolo , de fapt cred ca este o "ea"

danybv
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Claudia inca o data drum bun si zbor placut si asteptam poze frumoase de la nunta si de prin iasi.
Ada, Oana ms. Mai nu stiu dar sarcina asta sunt mai plina de energie si mai ales ca a fost si la noi soare si frumos parca iti da chef de munca. Mai avem cate ceva de aranjat mai ales sa sortam cutiile din hol si sa spal hainele lui bebe si sper sapt urm sa reusesc intr-o seara cand doarme fata sa vopsesc si holul de la intrare ca e micutz si merge rapid si avem vopsea si tot ce avem nevoie, ce fain va fi sa fie gol si frumos nu plin de cutii si tot felul de minunatii exact cum intri in casa.
Crengu ma bucur sa adu ca esti bine si stai cumintica, stiu ca e greu dar hang in there. Noi te sustinem macar virtual.
Marguta ce fain ca l-ai vazut pe bebe. Cum mai stai cu greturile tot asa rau?
Ada, Iulia era cu ei in picioare incaltzata si nu vroia sa ii dea jos asa ca Flo a ridicat frumos copilul in brate si l-a dat la scanat.
Cristina nici eu nu am fost innebunita dupa perioada cu burtica adik dupa ce am nascut nu pot zice ca vai ce dor imi era sa mai am burtica, imi lipsea asa mi se parea ciudat da abia asteptam sa reusesc sa slabesc sa incap si eu in haine si etc. Si acuma si mai mult ca stiu ca e al doilea bebe si nu mai avem nici unul in plan si chiar vreau sa ma tin de regim si sport sa modelez corpul sa ma simt si eu sexy si frumoasa. Bine normal bebe tre sa stea acolo cat trebuie si sa fie sanatos si sa fie totul ok, dar si abia astept sa ma misc mai usor sa pot sa dorm in ce pozitie vreau si sa ma pot bea si papa ceva fara sa imi fac griji pt bebe.
Ada La Multi Ani sotului si distractie placuta.
Dany nasol ca ai rau de mare. Multumim de urari.
Sanziana asa e nici prea slaba nu e bine, si eu cand eram in jur de 40-45 de kg gaseam multe haine faine dar erau prea mari pt mine. Acu e invers. Cel mai bine e pe la mijloc la mine ideal ar fi 55 de kg la 1,66 cat am inlatime.
Ok gata tre sa fug sa duc fata la nani si apoi ma bag la dush ca vine Flo mai devreme azi ca sa stea cu fata sa pot merge la dentist ca ei ii e frica de zgomote si daca aude freze de la denstist creca face un circ asa ca mai bine o las acasa.
Aaa si azi am facut si noi 34 de sapt. Mai am 6 sapt si vine bebe mic.
Gata am fugit pupici tuturor si Onyx galeria e pe metereze:

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Danybv, ce poze frumoase
Mai nou Paul e pasionat de cruce - cred ca l-a impresionat cantecul de Paste ("cristos a inviat...") ca tot canta in limba lui sis-si face cruce mai nou seara tb sa ne faca si el cruce noua asa cum ii fac eu seara dupa ingerash....

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanziana, spune si tu ca asteptati in bebe sanatos e intr-adevar stresant cu intrebarile

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput