Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
ceska777 spune:
UFFFFFFFFFFFFFF! E f nasol sa fii dependent de DC! De sambata seara imi tot dadea eroare, cica serverul DC avea probleme. Si ca de atatea ori cand am o problema la comp incerc sa ii dau de cap iar abia in ultima instanta chem sotul. Si acum 30 min ii zic (copilul doarme in carucior pe terasa deja de 40min pt a doua oara pe ziua de azi) ce nasol ca eu nu pot citi ce au mai facut fetele si bebeii, a venit s-a uitat si ca prin minune s-a deschis pagina... E antologica faza la noi....Acuma am fost sa vad de BEnji si face ochi, noroc ca e tati cu el, care tati m-a surprins zilele astea a stat f mult cu Benji cat mai gateam sau eram ocupata ajutandu-i pe baieti la teme (engleza si franceza).
Nu apuc precis sa scriu prea mult si sper ca deseara sa pot sta mai mult.
Oricum se pare ca revin bebeii si mamicile acasa dupa minivacanta de PAsti si vom avea ce citi....
Noi am inceput iar sa papam iar azi a primit pt sete 20ml de ceai intre mese. La noi e o vreme superba afara sunt 25grade. De la 11 a stat tot afara cu pauze la pranz. Suntem cremuiti dar cred ca tot ne-a prins soarele....dar nu tare. Maine se intorc soacra si consortul dar tati vrea sa plecam miercuri dupa masa spre casa. Eu as mai sta ca cine stie cand isi mai vede Benji bunica. Concediu mai avem la vara cand vin si ei cu noi in RO. Eu ca o zuza am uitat doua seri sa iau pilula si sper ca x de aseara sa nu aibe urmari. De dimineata ii ziceam lui Benji "sper ca nu primesti prea curand o surioara" .... Faza e ca de cand mi-a venit ciclul sunt pe anticonceptionale si deja fiind a treia luna e cam dereglat tot, adica a tinut ultima data 10zile in total si f aiurea.....e! O sa trebuiasca sa iau masuri!
Revin deseara...
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
honey79 spune:
Hey fetele.Aveti tastarnita... ati scris o gramada.N-am apucat decat sa termin de citit capitolul trecut.
Am vazut poze de Mary, Ramona si Galaxy.Ce scumpi sunt ingerashii,pup eu pe ei.
Si eu il pun pe Andrew pe jos, in centrul de activitate.
I-am luat in weekendul acesta unul de la Fisher Price, caci ce aveam noi...acea omiduta... ajunsese sa se plictiseasca de ea.Cu centrul nou, vad ca-si face de lucru cate o jumatate de ora,daca nu si mai bine.
In alta ordine de idei, Andrew meu e marait rau. Nu stiu ce are si nici cum sa-l consolez.Mi-ar sta in brate non-stop, daca l-as tine.
I si obosit..imi casca, inchide ochisorii,dar in secunda urmatoare ii deschide, de parca n-ar vrea sa piarda nimci din ce se petrece in jur.
Si, am observat ca maraiala a inceput dupa Botez.
Chiar ma si enervez pe maica-mea, ca de cate ori vorbeam la telefon, mereu imi spunea ca bebe a; meu se va linisti dupa Botez.Dar AJ nu avea nevoie sa se linisteasca, caci el imi plangea doar cu motiv, cand o facea.
Acum maraie si nu stiu ce sa ii fac. I-am luat si temperatura in fundulet... avea aseara,dupa baita 37,8 C.E febra??
Ma duc sa citesc din urma. Va pup.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
zuzici
am intrat la "in unul sau in doi... mergem mai departe!" .. la subiectul soacra noastra cea de toate zilele .. mori de ras si de plans in acelasi timp .. io-s mic copil pe langa fetele alea.
si am mai citit pe la ce vraji a mai facut sotul meu .. mori de ras ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
virgo spune:
Fetele , eu pocnesc de lapte ! Din fericire azi si ieri a fost foarte cald , ergo Caz a stat la san mai mult , de sete . Si m-am golanit si eu : il tin ceva mai imbracat . Si trage saracul de titi de a recuperat toata saptamana trecuta cand a mancat mai mult lipsa .
Am poze noi , superbe , le-a vazut Miri ieri , dar ... cu conexiunea asta de doi lei si douascinci de bani nu reusesc sa incarc nimic sa va arat si voua . Nu's cum sa fac .
honey79 spune:
Pupici dulcici noilor crestini:Matei, Conrad si Stefania.
Tinna , felicitari pentru rostogoliri. Cand ma gandesc ca sunteti doar cu o saptamana mai mari ca noi... Ai lucrat mult la pusul lui bebe pe burtica? Al meu nu sta mai mult de 1 minut,daca-l pun.Incepe si plange.
Mary, am uitat sa-ti spun ca si mie imi place rochita foarte mult.Si-ti vone foarte bine. Are gusturi faine,mama ta.
Mitsule am vazut si pozicile de la sesiunea foto a lui Conrad cu matusica lui,care e si ea o frumoasa.Ca sa nu mai vorbesc de domnul Conrad .Trebuie sa fii tare mandra cu asa o comoara.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Ereena, am vazut pozici absolut superbe cu frumosul smecheras Matei. Cel mai mult imi place cea numita "Cine face ciocna cu mine?"
Ce mai, ai baiat mare... sta singurel in fundulet.
Pupici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Anca, Doamne... ce scumpel ai tu acolo!!!Poza este este de-a dreptul superba!!!!
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2422079585/
Ce frumos zambeste el , pe burtica.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Offff, am ajuns si la vestile mai putin placute. Ramona,am citit ca va internati maine. Sper din suflet ca de data asta analizele sa iasa bune si sa nu fie neboie de injectii.
Irinouka, 2 zile... hai ca nu-i asa mult, si tinem pumnii sa primesti vesti bune.
Grati e la doctor cu Tudoras? Eu de ce n-am citit mesajul? Sa fii sarit peste? Hmmmm....Sper ca nu-i nimic grav.
Pupam dulce toti clopoteii si mamicile lor deasemeni.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali