Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
mitsu super pozute. si bebe C este un frumos. si nasha are niste ochi superbi!!! sa ne pui si poze de la botez, da??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Anandrei spune:
Buna! Revin si eu dupa un secol! Am avut diverse probleme: am fost raciti, am avut diaree, am crezut ca avem rotavirus (slava Domnului ca nu), acum ma lupt cu proiectele de practica si licenta si deci o sa mai lipsesc.
Va pup pe toate, mi-e tare dor de voi!
Ereena, zi-mi si mie o firma de pudra din aia translucida pls!
Mitsu, felicitari pentru proaspatul increstinat! pup!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
anca.b spune:
Mai fetelor, ce mai polua la noi!!! Si bebe nu se mai trezeste sa pape...a intirziat deja 40 de minute!!!
Mitsu, am vazut pozicile de la baita...ce frumos...la noi nu e obiceiul asta...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Am uitat sa va zic...l-am cintarit aseara pe bebe, inainte de baita: are 7.630 gr. initial mi s-a parut mult, apoi am intrat pe graficele de crestere de la OMS. e numa' bine, se mentine pe percentila 75. mai avem doua saptamini pina la 4 luni. poate reusim pina atunci sa ne dublam greutatea de la nastere. ca am vazut ca alti bebei ne-au luat-o inainte pe aici si "s-au dublat" la 3 luni!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Ellenuta spune:
zuzici
am intrat la parintii intreaba parintii rapund si era acolo un subiect deschis de micsunea. fetita a cazut in cap din patut .. se pare ca totul e ok, au fost la spital, teste etc nu au gasit nimic, Doamne ajuta! acum inteleg eu si de ce nu a mai intrat pe la noi .. fetita sufera de un reflux dureros de la o luna si au stat numai cu ea in brate .. acum nu o mai pot dezvata .. off Doamne, sper sa fie totul bine cu pitika si cu micsunea.
uitati aici ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120647&whichpage=2
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
carmilia, ii dadeam 2,5 ml la 8 ore inainte de masa....sau 5 ml???nu mai stiu sigur,scuza-ma
mitsu,pupici pt bbC crestinat.eu il ador pt ca are o fata de om mare,asa serios,nici cand plange nu zici ca e bb.abia acum imi dau seama ca are cel mai potrivit nume posibil.
anandrei si mitsu ,pudra translucida este o pudra fara culoare pt fixarea machiajului gen accord parfait de la loreal,asta e compacta ,eu prefer pulbere ,so data cu o pensula cat mai mare de sus in jos. se pune peste fond de ten ,deci nu singura pt ca nu prea are ce face,din moment ce nu are culoare.poate doar pe un ten gras,ca sa estompeze luciul.la avene mai gasiti
pudra translucida stralucitoare este pt corp si nu prea merge ziua.nu are sclipici,este doar usor stralucitoare dar totusi. gasiti pulbere la seventeen sau radiant(gama profesionala de la seventeen) . sephora au una compacta stralucitoare dar parca e pt fata ,si nu e translucida.e genul acela de pudra pt luciul fetei,daca va place
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
hello hello
noi avem o zi fff maraita, bitzi plange de dimineata, cum o las jos din brate cum incepe circul .. imi vine sa fug de acasa ..
Noi suntem asa in fiecare zi Mitulina mea s-a invatat o rasfatata, mai nou daca o tin in brate si ma asez pe scaun sau fotoliu incepe si urla,vrea plimbata prin casa non-stop,ziua imi adoarme in brate daca o pun jos zici ca sta pe ace si se trezeste in 5min,noroc am seara ca doarme de la 22-07.
Felicitari proaspetilor crestini Matei,Conrad si Stefania.
La multe lunite puilor Eleni,Eveline,Robert si Andrei
Multa sanatate puiutilor bonlaviori.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
madalina asa i-am invatat .. dar, cum se zice .. orice invat are si dezvat .. sper sa se mai cuminteasca dupa ce se face mai mare (adica peste cateva luni) ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
galaxy spune:
Buna!
Eu tot incerc sa va citesc din urma, si dupa 2 zile citite aproape nonstop, am ajuns la capitol 25. Dar si voi aveti un spor la scris....
Uite, ce am adunat pana acuma. Sper ca data viitoare o sa fiu la zi cu cititul.
Miri, felicitari ca ai reusit testul de limba!
Irlandeza, ce ma bucur ca ati scapat de ham! Cred ca acuma Pati e fericita ca e mai libera.
Cesca, la fel am patit cu Eric cu suzeta lui. Ne-am plimbat prin Timisoara, si nu am gasit.
Dar in Hateg am gasit o suzeta de la Primii Pasi, care e dreapta, si nu apasa pe obraji lui.
Cu lucru, nu am lucrat, nici nu am avut voie. Acuma am primit si eu in sfarsit drept de sedere in Romania pe 5 ani. Si cum spunea o prietena de a noastra, cu buletinul asta pot sa ma angajez. Dar cu Eric asa mic, chiar nu am inima. O sa stau cu el pana intra in gradi in 3 ani.
Azi am depus in sfarsit si acte pentru alocatie lui Eric.
Alt pont cu suzete, la inceput am incercat la Eric suzeta din silicon, le scuipa cu viteza si mai si se stramba. Am avut noroc una de latex sigilata, ramasese ca amentire de pe vremuri lui Robert. Am incercat si pe ea. si ce credete? A inceput sa molfaie la ea. De atunci numai la suzete de latex ma uit. Ele sunt un pic mai moi pe lange cei de silicon, poate din cauza asta ii place.
miki, tot asa e si schema de diversificare la austrieci. A fost succes la Robert, deci tot asa o sa fac si cu Eric. Sper ca nu e promisa cuiva Saara, ca ne e tare drag de ea. Si as vrea o pentru Eric.
Fetele, super poze de la inalnire. Pacat ca stam noi singurei departe...
Creata, Shose, nu am stiut ca sunteti din Craiova. Am stat si noi acolo 1,5 ani. Mi-a placut orasul, am avut si o pediatra foarte de treaba. Inca ne mai tinem legatura cu ea.
Fug, ca sa sculat Eric.
Va pupam cu drag.
P.S: am adaugat cateva poze la eric si la robert.
Laura Ioana spune:
Of, mey fetelor, ce ti-e cu smecherasii astia de clopotei! Eu ma lupt zilnic sa nu o invat in brate, adica o iau si o dragalesc de nu mai pot, dar pe urma o pun jos si, chiar daca plange, nu o iau cateva minute bune (inca nu-s convinsa daca nu cumva o iau tot cand vrea ea). Acum, ca a invatat sa se intoarca pe burtica, mi-a adormit de cateva ori in nas (dupa ture de plans)...tre' sa o tot pazesc.
Acum a papat, a ragait (asta-i alt prilej de dragaleala si de gadileala) si am pus-o in patutul ei. Vad ca nu face panarama, doar chiuie
Stiti ca eram ingrijorata intr-o vreme ca o plictisesc pe Thea? Ei, se pare ca m-am inselat! E topita dupa mine cand ma vede nu mai conteaza ceilalti din jur si-mi "vorbeste" si ma mangaie pe fatza si-mi zambeste de ma topesc si eu dupa ea Cand mai plange de, vorba Elenutei, imi vine sa fug de acasa, ii spun "ai noroc ca esti dragalasa"
In seara asta avem o zi de nastere (a nashului nostru si al Theei)...cam nasol ca iar nush cu ce sa ma imbrac si iar nu-s cu Thea cand adoarme!
Mitsu e un frumos Conrad, serios! Si ce nasa tanara are! Zici ca-i adolescenta Asteptam si pozicile de la botez.
Vai saraca Micsunea prin ce spaima a trecut! Cred ca as innebuni...si asa ma gandesc precum aia din povestea cu drobul de sare si fac scenarii care mai de care Sper sa fie bine gazuta ei
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete