Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
danybv spune:
buna dragele mele
- raportam si noi ce-am facut azi , inca nu am avut timp sa citesc din urma dar voi incerca mai spre seara
- am fost la doctorul de familie azi sa luam reteta de lapte praf pe luna asta si totodata am si cantarit-o pe Maria , are deja 7,900 g , totul este bine cu ea , mananca toata ziua , doarme de rupe si multumim lui Dumnezeu este sanatoasa .
- eu inca nu am apucat sa ma consulte dr era foare ocupata si am preferat s-o verifice pe Maria , mi-am facut programare la consult Miercuri
- am fost la plimbare afara a fost tare cald ,azi am tinut-o afara 3 ore - acum am ceva treaba de facut prin casa dar voi revenii mai spre seara
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
irinouka spune:
dani, felicitari pt inca un control bifat cu bine. tot asa sa mearga lucrurile mereu de-acum incolo!
bishu, bebe C nu s-a dezmintit nici la baita! frumos si serios, cum ne-a obisnuit! tare mult mi-a placut episodul. si, daca n-am mai spus-o pana acum (si daca am spus-o, insist sa ma repet!), sunt fan sora ta! :-)
ne place de ioli!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ramonab spune:
Am revenit si eu pe aici! Am vazut pozicile de la baita lui bebe C.Ce frumos obicei, la noi nu se face asa ceva.
Am fost la plimbarica si i-am bagat suzeta in gura ca tot isi roade pumnisorii si se pare ca a acceptat-o de data asta.Am zis ca il las sa se obisnuiasca un pic cu ea a poate asa o sa vrea sa manance si din biberon.Ca seara macar as vrea sa ii mai dau completare un pic de lapte tot de al meu.Nu vrea deloc biberonul ,asa ca atunci cand adoarme il bag in gura si asa mai reusesc sa ii dau vreo 40 ml.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
jelimoni spune:
helauuuu!!mi-a fost asa dor de voi!!am lipsit cam multicel insa cumotiv...am avut musafiri,plus santier in casa..n-am reusit sa intru decat fugitiv
n-am apucat sa citesc in urma decat foarte putin, de mai retin:
am vazut clip cu eva de elenuta cum rade ea in hohote!!e absolut minunata!!starneste invidie!!
apoi pozici cu mitsu la baita, si cu tusi frumusica, si buni care o supara pe lavi , si bebe C vai frumos e , si ce rasfat pe el cu petale de trandafir...astept oze de la botez~!
am citit de micsunea si m-am ingrozit!sper sa fie bine amandine
felicitai pt crestinare pt bibi de lala, si off oare cine mai era... parca alina tudor???sper sa nu gresesc..
mitsule am citit patania din tren...ce sa zic..oameni rai..si eu ma ingrozesc cand mi s-o urlat de cateva ori misca tu vaca mai repede...fiin cu caruciorul pe trecere de poieton...ce sa-i faci..era sa iau si bataie ca am ripostat indignata..
ah da...era sa uit am vazut poze cu cretele, foarte frumoase ce mai...rusine mie ca n-am reusit sa-i scriu sotului cretei, si nici nu mai stiu pe unde am notat adresa de email
in rest ce sa zic de noi azi am implinit 4 lunisoare, multumim fetelor care ne-au felicitat!robert are 8150 gr, 67cm in lungime, 41 circumferinta capului...nu mai pot spune ca am bebelus...am un baietel!!care imi rupe efectiv spatele, am niste dureri groaznice...cred ca o sa merg la fizioterapie simt ca paralizez uneori..
in rest e un cuminte, doarme, gangurestemult foarte putine maraieli care le rezolvam cu tinut in brate la vertical sa vada lumea mai bine..:)), avem si noi poze noi o gramada inca n-amapucat sa le uploadez..
ah si duminica facem botezul si habar nu am ce e de facut...stiu ca nasa trebuie sa se ocupe dar am facut conventie ca ma ocup eu de tot ea fiind foarte ocpuata...???sunt total pe langa..
pupici fug sa fac un dus
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Am revenit si eu pe aici! Am vazut pozicile de la baita lui bebe C.Ce frumos obicei, la noi nu se face asa ceva.
Am fost la plimbarica si i-am bagat suzeta in gura ca tot isi roade pumnisorii si se pare ca a acceptat-o de data asta.Am zis ca il las sa se obisnuiasca un pic cu ea a poate asa o sa vrea sa manance si din biberon.Ca seara macar as vrea sa ii mai dau completare un pic de lapte tot de al meu.Nu vrea deloc biberonul ,asa ca atunci cand adoarme il bag in gura si asa mai reusesc sa ii dau vreo 40 ml.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
ramo tocmai pe tine te-am uitat...tare rau imi pare de toata nebunia asta cu analizele!!!sper ca internarea asta sa fie cu folos!!pupam razvanelul!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
cati_magureanu spune:
Helau, helau zuzici dragi! Va salutam de pe taram romanesc! Am ajuns cu bine la Romania, am fost niste cumintei pe drum (am dormit aproape tot timpul)ne-am si botezat..eheee...multe s-au mai intamplat in ultima vreme..N-am mai citit nimic din urma pt. ca la soacra-mea, unde stam momentan, nu am computer..dar, indata ce se linistesc apele si revenim in state, am cu ce ma delecta...
Felicit si eu noii crestini! Nu stiu cine a mai avut botezul ..stiu doar de Mitsu (cu care m-am intalnit in Cora :-)) ca l-a avut pe 3 mai ca si noi! Pup pe micul crestin bebeC!
Parca si Honey! Pup si pe bebe Andrew! Abia astept sa ma linistesc sa pot citi si eu din urma sa vad ce ati mai facut!
Matei a fost un cuminte si la botez! A fost plimbat din brate in brate si n-a plans deloc..din contra as zice :-)!
Sper sa reusesc sa pun in curand si ceva pozici!
Va pup si va imbratisez!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
Ellenuta spune:
dany wow .. 7900 g .. pai ai o ditamai domnisoara!! sa fie sanatoasa pitika frumoasa!
cati am intrebat de tine, stiam ca-ti faceai probleme cu drumul. bebele crestinat si cuminte
ramona Doamne ajuta sa fie totul bine cu razvanelu!! tinem pumnii stransi!
moni wow .. si voi peste 8 kg .. a mea abia bate la 7 kg .. e cam anemica, bag io seama .. deja incep sa-mi fac griji .. bebele grasun si frumos
miri mi-e tareeeeeeeeee dor de tine!!
va pupik, noi ne pregatim de baita lui bitzi. daca am timp mai intru mai incolo de pe laptopu lu' sotu .. ca io-s invechita .. am un desktop amarat ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
zuzici
am trimis pe contul comun o sinteza a regimului montignac .. asta pentru a ne transforma din ... asha ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Vali, multumim!
Dany, pt ce iti trebuie reteta la lapte praf? nu poti lua fara, de la supermarket?
felicitari pt grasunica!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
grati.ela spune:
fetelor multumim pt incurajari...Tudor are rinofaringita. A primit Ambroxol 4 pic dim/pranz/seara; nurofen 2,5ml dim/seara; eferalgan 3ml pranz; rinonef T 1 pic/nara/ dim pranz seara. in afara de ambroxol pe care-l ia 5 zile restul ia 3 zile.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/