Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
raca spune:
Totusi unde pot gasi si eu graficele alea de la OMS? Va rog.....
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
Ereena spune:
quote:
Originally posted by raca
Totusi unde pot gasi si eu graficele alea de la OMS? Va rog.....
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
pe mailul comun sunt intr-un mail dar nu mai stiu de la cine
pupici pt razvanel
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ellenuta spune:
raca uite aici
http://www.who.int/childgrowth/standards/weight_for_age/en/index.html
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
alinaatudor spune:
Ellenuts...complicat ce ne-ai trimis...trebuie sa le printez ca ma uit mai bine...multumim...
Irinouka...pliiiizzz...nu mai fi supi...m-ai inttristat ca esti supi..sigur trece perioada aiurea...sigur esti o mama super....asa se mai intampla uneori..ne mai ajunge oboseala..stresul..grijile..problemele..asa se fac astia micii amri..ai sa vezi ca va fo totul bine..cat despre plangeri...scrie-ne te rog..nu sunt eu in masura sa zic asta caci nu prea am mai intrat in ultima vreme..dar sigur va fi mereu cineva aici sa ne aline grijile..
mai fetelor..legat de concediu..asa ce ma roade inima si pe mine...deoscamdata mi-am luat 15 zile din cele 24 de concediu pe anu asta..as mai avea de unde fura cateva zile..dar noi vrem sa ne luam casa anul asta..si parca vad ca iar artam..desi tare bine ne-ar prinde un concediu..sincer..as vrea un concediu in 2...numai eu cu mircea..in care sa ne rasfatam unul pe altul..in toate felurile..ne cam lipseste intimitatea..din cauza grijilor..a stresului cotidian..a faptului ca eu sunt absorbita de bebe...trebuie s a reglementez situatia asta cumva...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
Ingerasul creste
Anca.Diana spune:
refuz sa cred ca sunt invizibila :D
asadar, care i treaba cu palmutele si talpitele transpirate?
e normal?
zuzele2008 spune:
anca diana, invizibila ,pupici pt tine,incearca in capitol nou, poate ai noroc:-)
CAPITOL NOU NOUT, CALD, PROASPAT ,ABURIND:-)))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120730
EREENA
alinaatudor spune:
Anca..nu esti:D
sincer nu stiu sa iti dau un raspuns avizat...unii spun ca ar fi lipsa de calciu..dar poate fi si de la temperatura...de la agitatie..acum bebelusii fiind mai vioi ...nu stiu...cate grade ai tu in camera...daca il lasi cu talputele goale mai e transpirat?
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
Ingerasul creste