Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinuk mama, spune aici ce/cum/in ce fel/ te doare. Si ce daca te plangi? Doar de-asta suntem stranse aici atatea zuze. Nu suntem impreuna doar la bine, nu?
Imi pare tare rau ca ai o perioada mai grea cu Palugel. Eu nu am de ce sa ma plang de Ana sau de Luca si cu toate astea sunt foarte depresiva. Dar tu... Haide scrie ce simti! In mod sigur te ajuta macar putin!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Grati, pupici lui Tudoras.Sa se faca bine, printisorul cat mai repede.
Si Andrew meu e la fel de marait si nu ii pot intra in voie de nici un fel. Aseara avea temperatura 37,6 C.Nici nu stiu ce naiba sa fac, sa sun la clinica si sa fac o programare iar?Astia aici nici nu stiu daca fac ceva analize..la clinica asta. Mi-e sa nu ma trimita tot in spital.
Plus ca, asa AJ arata bine cu falcute, vioi, mai si rade, cand are el chef.... dar in restul zilei e numai morcovit si oricat l-as tine la san...tot se enerveaza.Astfel ajung sa-i tot prepar cate-o sticluta, completare.... atunci cand chiar nu ma mai impac cu el.

Laura Dimitris... bine ai revenit. Ne era tare dor de voi. Ce-as mai merge si eu intr-o vacanta undeva unde sa fiu si eu rasfatata.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Doculet, am vazut siu eu poze cu serbanelu'-frumuselu' aseara. Doamne fetelor.... stiu ca suna a placa stricata...dar intr-adevar! avem cei mai frumosi bebei de pe forum .

Ellenuta, fata..am citit de soacra-ta. Mai, dar chiar nu o poti pune la punct??? Sau nus tiu, al tau sot, sa-i zica...daca tie ti-e jena. Nu stiu, eu cred c-as izbucni rau de tot. Hai ca treaba cu mancarea.... mai inchizi un ochi, mai strambi din nas... dar cand e vorba de copil si de bunul simt si igiena proprie, atunci nu e loc de-ntors. Bafta s-o scoti la capat.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irinaplange-te mani fara grija Eu nu ma plang ? Dar imi face bine terapia prin scris .

Alinasi noi tot Albena servim dar in iulie, pe 12 , tot ultra all inclusive. La ce hotel mergi ?
Noi am fost asta vara la Orlov iar acum am luat bilet la Laguna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouk, un pup cat china! tu esti cea mai grozava mami pentru palugel! si cum spuneam mai devreme nu controlam nimic din jur, doar avem impresia. si cu siguranta ca palugel nu ar enimic, e doar o spaima. puuuuuuuuuuuusi! si scrie-ne!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Am reusit sa citesc din urma. Asta e cam ce am retinut:
Cynthia felicitari pentru primul dintisor al lui Octi, primul iepuras de la noi
MItsu felicitari pentru botez.Imi pare rau pt rochita dar important e ca pana la urma totul a fost bine. Am vazut si pozele de la baita, bebe C e un scump, asa serios cum e el.
Miri felicitari pentru examen, ti-am spus eu ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta...
Alina felicitari si voua pt botez. Ma bucur ca Stefi a fost cumintica.
Ramona sper sa nu stati prea mult in spital si sa va intoarceti cu vesti bune
Irinuka sper sa primesti raspunsul la analize cat mai repede si sa fie negative pt balaur
Gratiela imi pare tare rau pt Tudoras. Bine ca ati evitat antibioticul si sper sa va faceti bine repede
Galaxi ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine.
Danybv am vazut pozele cu Maria. E atat de frumoasa!!!
Cati felicitari si voua pt botez
Cam atat am retinut...daca am omis pe cineva va rog sa ma iertati dar am avut tare mult de recuperat.
Aaaaa, sa nu uit La multe lunite sarbatoritilor de zilele acestea. Sa cresteti mari si frumosi!!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asa, sa va zic si despre noi.

Dupa cum ma tot plang de vreo 3 zile.... Andrew meu e foarte marait. Oare ce-o avea, aveti idee??? Schimbat e, pus la san e, jucat cu el..ma joc... desi simt ca nu de-ajuns, dar altfel n-as mai face nimic in casa.
I-am luat temperatura aseara, avea 37,6.Cu o seara inainte, 37,8.
Sotu meu mult iubit... ia totul asa light...ca mi-a scos o perla ca... febra s-ar considera abia cand o atinge 39!!!!

Azi-noapte m-a facut sah-mat AJ. Statui cu el la san mai bine de-o ora...cand la dreptu cand la stangu ... si tot marait. La 9:30 i-am facut sticluta, a mancat, a adormit instantaneu.
S-a trezit la 12. Apoi la 2. Apoi la 3:30. Si iar la aproape 5. Si la 7 . Si iar la 8...cand am renuntat si m-am dat jos din pat.Nervoasa. Zombi. Frustrata si gata sa ii spun ca unui adult " would you just shut up and go to sleep?"
Da de unde... mi-a tras un zmabet smecher... m-a topit si..calmat pe loc.. dupa care a inceput sa urle iar. Ufa.

Sa-l si laud: ieri a ras.Ras, ras... asa... ha ha... nu doar zambacit.Am ramas wow. Si l-am iubit si mai mult. Si..pe fiecare zi ... ma indragostesc de el. Din ce in ce mai mult.

Ce conteaza ca am cearcane.Ca am ochii rosii de oboseala, ca vorbesc si habar n-am ce zic.

Il iubesc. Chiar si-atunci cand ma mai plesneste peste fata... sau cand imi trage cate-un pumn in san , picioare in burtica.
Dar, mama denaturata ce sunt.. il iubesc parca mai putin... in jurul orei 2-4 din noapte...cand abia ce-am prins si eu de picior somnul acela adnac, si numai ce ..pe taramul viselor fiind, ma aduce la realitate un tipat/urlet de nervi si frustrare..ca n-am raspuns la primul scancet.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici si io-s obsedata cu curatenia si microbii .. m-am enervat, am curatat dar n-am zis nimic ..

ereena am ras cu lacrimi. ce nesimtire in romania asta.

miri ii mai dau asa cate odata suc de morcov si mar .. dar nu fac o regula din asta. inca papa exclusiv tzitzi. imi pare rau de supararea lui bruno .. dar de ce il tunzi mereu???

roli bine ai revenit. sa pui pozute!! imi pare bine ca a iesit super vacanta.

lalad de ce nu te uiti in chartul oms cu greutatea?? eu cred ca andrei e in grafice.

raca ce vesti bune. ma bucur tare mult ca e bine pitiku.

anca in primul an ai voie program redus daca alaptezi .. chiar daca nu o mai faci .. cine te controleaza la tzitzi sa vada daca sare laptic?????

irinuka cunosc si eu senzatia .. si te inteleg perfect! fata si bebele frumos foc

honey off .. cand plange si nu vrea nimic , imi vine sa fug de acasa .. parca imi vine s-o zvarl pe geam .. mama denaturata ce sunt. dar cu toti nervii pe care mi-i face fii-mea, o iubesc tare. imi pare bine ca a ras cu voce AJ. o sa vezi ce ghidusii va face, in fiecare zi vei descoperi ca face ceva nou.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Vali si Razvan mai face 37.6-37.7 de obicei seara dupa ce ziua iesim si mai bate cate putin vantul, dar nu-i dau nimic pt asta si pana dimineata revine la 37.1-37.2. Sincer nu mi-am facut niciodata griji in privinta asta...atata timp cat nu depaseste 37.8 (rectal) dr mi-a spus sa nu-i dau nimic, mai ales daca nu persista. In privinta agitatiei...s-ar putea sa treceti si voi printr-unul din faimoasele praguri de crestere, ca exact asa se manifesta.,

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Helou again…incerc eroic sa citesc tot in urma..dar nu reusesc…

Cred ca v-am mai spus ca ma simt ca in sanul lui Avraam la ai mei la Ploiesti…bebe e linistita..doarme u mine in pat….si e fericita nevoie mare…mananca..e totul minuat..sincer…nu imi e dor de casa mea …adik..nici macar nu e a mea…cred ca si faptul ca ne-am hootarat sa ne mutam la Ploiesti cu casa are un rol imortnat in starea mea…ma simt bine aici..orasul e mai linistit..simt cum copilul e mai linistit..eu sunt mai linistita..mi-am incarcat bateriile…mai am 2 luni si trebuie sa incep serviciul..imi vine sa urlu..

Miri..citesc si iti savurez mesajele..ca de altfel sip e ale Ellenutseiii..e super tare…sip e mine ma deranjeaza multe lucruri la oamenii din jurul meu..referitor la Stefy …incerc sa le impugn anumite reguli.si sper sa nu mi se interpreteze tonul..

Fetelor..legat de pozele de la botez..sper ca intr-o zi doua sa le pun..ca nu le-am primit inca..si sunt si eu curioasa tare…bebelina a fost un ingeras..abia astept sa ii vad mutrita in poze:D….

Roli..parca tu ziceai de vaccine..ai dreptate cu pretul..dar candma gandesc la nebunia de pe Stefan cel mare….mi se ridica parut pe ceafa…trebuie sa luam si noi vaccinul de 4 luni..off..

Mai fetelor…eu nu stiu cum sa fac cu diversificarea asta..la 1 iulie merg la serv…deci as incepe diversificarea pe la inceputul lui iunie..poate cand merg la serv bebelina sa aiba déjà o masa doua de supica..voi ce ziceti?...plus san evident..am un mare ghimpe in inuma cand ma gandesc la asta…apropos..ce pompa imi recomadati..pt muls..am avut cchicco stil seringa..nu mi-a placut..vreau un sfat..dar nu prea scump..

Caty magureanu..bine ai venit..ce chestier sa o intalnesti pe mitsu..vezi ce mica e lumea:D

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput