Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Adryana_4u spune:
LaLa, da, ai zis foarte bine, bravo, zici ca esti constanteanca...iti dau pm , sa ma anunti, sa ne vedem cand vii.
Cu Ella inca nu ne-am intalnit, am vorbit la telefon si urmeaza sa ne si vedem...
Nici a mea nu mai vrea supa...nici fructe...nu mai vrea nimic decat tzatza...cred ca simte ca asta inseamna mai putina tzatza pana la deloc...si nu-i convine ideea....i-am luat premergator, carusel, nu stiu ce sa-i mai iau sa-i atrag atentia, poate-poate mananca si ea....abia daca ia cateva lingurite...
Geo, te plangi ca a mancat DOAR 100 ml?????pai sa fi mancat Bianca mea atata, ca eram fericita...mai, mai, si cand ma gandesc ca la inceput manca si cate un castronel intreg, si acum nici nu vrea sa simta pe limba..
Greta, ce de activitate ai avut p-aici, bravas, mentii focul aprins...matusii mele au inceput sa-i curga sanii foarte bine, nu mai are nevoie de sanii mei
, se descurca bine cu bebe
Va pupic pe toate...daca am timp, mai revin
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
ADRIANA banuiesc ca tu nu i-ai introdus inca iautul,bibi papa si iaurt si la fel nu mai papa legumele si i-am pus o lingura de iaurt in ele le rade!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
geo_ionita spune:
Ei sa nu credeti ca mananca mereu cate 100 ml...asta a fost o data sau de doua ori ca in rest abia daca mai mananca, numai ca merge deja pe 8 luni si ar fi trebuit sa pape mai mult, cum spunea-ti voi "sa rada castonul". Ieri i-am dat iaurt, pentru prima oara, si cred ca ia placut, ca ar mai fi vrut dar am zis sa ii dau la inceput mai putin. Sper, din tot sufletul sa ii placa macar iaurtul, ca dimineata la mar nici nu vrea sa deschida macar gurita...dar la tzatza e prima, deschide gura si o cauta.
Am uitat sa va dau vestea cea mare: ieri am pus-o in fundulet, sa stea singura si sta...acum sta mai bine si isi tine echilibrul. Ieri am uitat de tot, ca nu a mancat, ca nu a dormit, ceea ce era important era ceea ce realizase. Si parca si in carut acum vrea sa stea numai ridicata ,sa se sprijine cu mainile de tavita de la carucior.
Dar faza cea mai tare a fost ca eram la bucatarie, ( asta acum 15 minute) ii facusem legumele cu carnita la blender, le-am scos, le-am pus in castron, m-am asezat la masa sa ii dau sa pape si Bia mea se tot freca in scoica, ba intorcea capul, ba maraia...si i-am dat putin ceai din biberon, ei si ce credeti mi-a adormi...acum e in scoica si doarme. Legumele le-am bagat putin la frigider, sa i le incalzesc putin cand se scoala , poate o vrea sa pape. Ce ziceti de asta?
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
geo_ionita spune:
Am uitat sa va spun pana acum data mea de nastere sa ma treceti si pe mine la inceput 21.06.1980
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Adryana_4u spune:
mai, faceti user-ul acela? ca suntem deja la pagina 20....
care mai vine pe la mare?punem de-o intalneala in grup?
ce avantaj am eu ca stau in ct..am sansa sa va cunosc pe toate....asta daca veniti voi la mare.........
pup
toate fetele si fetitele
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
aurel_cris spune:
ADRYANA as dori sa vin si eu la mare dupa ce vine sotul si o botezam pe Bianca.Cred ca este singura bulinuta nebotezata
,dar am pus de 3 ori botezul si nu au putut nasi,dupa aceea nu a putut taica-su sa vina acasa.Asa ca pe 16 august a venit vremea si botezului Biencutei mele.
Voi ce mai faceti fetelor??
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
LaLa_20 spune:
ADRYANA ai fost data disparuta pe la zuzici!!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
Adyana am primit PM!Tu mai ai numarul meu sau iti dau si eu un PM?
Eu o sa vin pe 15 si nu stau decat cateva zile,dar vedem cum facem sa ne vedem ca eu chiar vreau sa va cunosc.
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
aurel_cris spune:
Ce mai fac Biencutele si mamicile lor??
Toate la plaja sa inteleg
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
Adryana_4u spune:
LaLa: 1- sa-mi dai nr tau de tel.
2 - cine m-a dat disparuta?
mai, ce se aude cu userul?sau fac tot eu urmatorul capitol???
Bianca creste
de toate