Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna dimineata!
Haideti la o cafea cu/fara cofeina sau la o cana cu lapte ptr cele ce nu vor cafe, eu inca sunt la cea cu lapte si apoi putina cafea fara cofeina. Dar ce liniste pe aici...de ce oare??
Noi maine facem 7 luni si incepem sa papam la 18 iaurt...sunt curioasa sa vad daca ii place. Ni s-a recomandat Campina sau Prd lacta, voi ce consumati?
Bia mea inca doarme, dar toata noaptea sa zvarcolit.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...

a cat mai multe lunite cu sanatate si fericire Bianca Maria...sa cresti mare si frumoasa ,sa le aduci multe bucurii celor din jurul tau..

...mie mi-a zis pediatru ca se poate face Prevenar si de la 7 luni si de la 2 ani...

...eu ma gandesc sa-i fac acasa iaurtul pentru inceput...pe urma continui cu iaurt de la Napolact pentru ca nu contine atat de multi aditivi..

...vreau sa va spun ca noi avem deja un dintisor...ieri l-am vazut si am fost super emotionata...e mititel deocamdata..dar creste el...

Mergi la inceput

geo_ionitza...unde pot sa vad poze cu printesa ta??

Mergi la inceput

CRISTINA: felicitari pentru primul iepuras...
Nu am poze pe forum ca nu stiu sa le pun dar daca vrei iti trimit pe mail sau iti dau adresa mea de mess.

Georgiana

Mergi la inceput

Fetelor ce iaut sa cumpar pentru Bia? Chiar ca nu mai e nimeni pe aici...

Georgiana

Mergi la inceput

...Georgiana...daca nu vrei sa-i prepari pentru inceput tu iaurtelul..eu zic sa incerci cu danonino ...

Mergi la inceput

....helloooo fetele...pe unde sunteti?...cand apar eu ,dispareti voi si uite tot asa......
..ella ai plecat la c-ta??..daca da...atunci sa aveti parte de zie insorite si de muta distractie...pupici...
...adriana ...tu esti busy cu matusica ta??
...ali_bia...te-ai pictisit sa postezi fara sa ti se raspunda?/...pai nu-ti face griji...asa se intampla mereu pe aici...fetele raspund cu intarziere..important e ca raspund pana la urma...
...lala....ce faci draga?....
..restul fetelor sunt ok??

Mergi la inceput

Nu stiu sa fac iaurt in casa...daca ma poti ajuta ti-as fi recunoscatoare!
Se vede ca e weekend...toata lumea a plecat...

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Scuzati absenta...netu fu de vina!
Geo mie doc mi-a recomandat Diami,iaurt de casa...
Adriana sa-mi trmiti un Pm cu nr tau,nu-l mai am ca am scimbat tel.,asta daca vreti sa ne cunosti...noi o sa venim pe 15 august...si o sa stam undeva in zona la capatul lui 100...la cateva minute de plaja Cleopatra,sper ca am zis bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

...buna fetelor...

Georgiana eu iti scriu reteta pentru un litru de lapte (lapte gras ,binenteles)iar tu poti sa reduci cantitatea ca sa fie iaurtul proaspat pentru bianca...

..Iaurt preparat acasa :
-1 litru de lapte (gras)fiert in clocot 5-10 minute se raceste la 35-40 de grade;
-se adauga o lingura de smantana sau 2 linguri de iaurt,se amesteca si se lasa la prins intr-un loc calduros;
-cand se prinde (dupa cateva ore),se cerceteaza calitatea (daca este suficient de inchegat ,daca este acrisor);
-daca rezultatul este ce dorit,iaurtul se pastreaza la frigider.

Mergi la inceput