Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)
Raspunsuri - Pagina 18
ella10 spune:
Aurel_cris felicitari pentru licenta
Salutari tuturor fetelor!
pe unde umblati de nu mai scrieti nimic?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
Ali_Bia,Lala20 voi care erati mai prezente aici pe unde sunteti?
Adryana nu mai zici nimic?
Matgravidut,Helbi,Geo_ionita ce mai faceti?
De Greta si Aurel_cris mai avem vesti dar de restul...
poze
greta4you spune:
..buna fetelor...
..cred ca refuzul supicii de legume e o problema generala...mai multe mamici se plang ca e refuzata supica,,,cred ca avem nevoie de multa rabdare si o sa trecem si peste acest hop...
greta4you spune:
...mai fetelor...intreb si eu asa ca nebuna..poate e cam devreme ...dar...voi va ganditi sa mai faceti si un al doilea copil??
ella10 spune:
greta azi am constatat si eu ca biei nu-i mai place supa de legume,o scuipa,maninca putin tare
in legatura cu bb2 ,ne-am gindit si noi si daca ne ajuta Dzeu cind o sa implineasca bia 2 ani o sa incercam sa facem pe bb 2
acum scriu cu bia in brate daca am dresit ceva scuze
poze
geo_ionita spune:
Salutare, salutare!
In primul rand vreau sa va zic ca nici noi nu prea mancam legumele pasate...sa zic ca ieri mi-a mancat abia 100 ml dar asta cu noua ei jucarie...telefonul meu mobil...stiu ca nu e bine dar asa i-am putut distrage atentia si ii bagam in gurita lingurita, bine ca uneori mai baga si "jucaria" in gura dar ce sa ii fac. Si Bia mea nu mananca bine nici legumele, nici fructele, ci numai tzatzaca, pe aia nu o refuza.
In ultimele zile este ea maraita, nu vrea in brate, nu jucariile ei, nu stiu ce o fi, ca ultima oara la dr. mi-a spus ca nu ii dau, inca, dinti.
Eu am vazut pe usa cabinetului, cand am fost cu Bianca la 6 luni, un afis despre vaccinul Prevener si am intrebat doctorita si mi-a spus ca pentru ea este tarziu dar se poate face dupa doi ani...mai multe nu mi-a spus.
Merg sa intind niste rufe si revin!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Ali_bia spune:
'Neata la amiaza ![]()
Aurel_criss, felicitari pentru licenta 
toate fetele si intru mai tarziu ca-s pe fugaaaa
Adryana_4u spune:
- mai,cu toate ca stam in CT, nu am fost inca la plaja...de frica
- cu mancarea...super bine mananca supa (sa n-o deochi), in schimb fructele nu-i plac de nici o culoare..nici mar, nici piersica...
- va rog sa ma scuzati ca absentez, dar sunt foarte ocupata....a nascut o matusa si are canalele infundate, si ma duc eu sa-i dau sa pape la bebic tzitzi..plus ca bia ma solicita la maxim...plus ca mai si muncesc de acasa...
- astept sa ma sunati cand veniti la mare, sa ne vedem...
- va pup pe toate
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
geo_ionita spune:
Ce bine ca a plouat, e putin mai racoare afara cat si in casa. Numai ca a inceput sa fulgere si sa tune cand o culcam de Bia dar s-a speriat si nu s-a mai culcat 

.
Vreau sa o duc si eu pe bebelina la mare intr-un weekend, ca sotul meu nu are concediu decat cateva zile asa ca trebuie sa ne impartim si la mare putin cat si la munte ca e aproape si ne place.
Voi aveti scaun de masa? de care ca vrem si noi sa luam si nu stium de care.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)