Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor....
...ne laudam ...avem 2 dintisori si suntem tare mandre...in rest suntem cumintele,ne-am facut program de masa si de somn,stam bine in fundulet,ne ridicam in genunchi..mai nou vrem si in picioare...si uite tot asa....

...lala draga....eu am mai scris la zuze de vre-o 2 ori si nimeni nu m-a luat in seama...erau fete noi mai multe...asa ca am renuntat ...ca, doar nu "o sa vorbesc cu peretii"..
...asa ca adriana,nu-ti face probleme ca nu ne duc dorul...

...va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Greta, felicitari Biencutei pentru dintisori.Cum s-a manifestat?A avut febra? Diaree? ca si pe a mea o mananca gingiile de nu mai stiu ce sa-i fac, si are perioade cand plange fara motiv, ma gandesc ca forteaza gingia?????
cat despre zuze.....am pierdut de mult firul la ele...........

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Adryana fa tot tu capitol nou,Ali bia incercase sa faca un user comun da nu a primit confirmare,si vad ca nu a mai dat nici un semn...Apropo Ali asta este si o strigare!!!
Cat despre zuze,toate am trecut prin "invizibilitate"...nu e cu rautate...dar suntem foarte multe...e pacat am trecut impreuna prin frumoasa odisee...ma rog face-ti credeti!
Cat despre simptomele de dintisori variaza de la copil la copil,de exemplu Bibi a fost chinuita de primii 2 dintisori o luna jumatate,plangea din senin,avea stari subfebrile,rodea tot ce apuca.Iar acuma e chinuita deja de aproape 2 luni de urmatorii 2.Alte simptome pot fi si mucusori lichizi si transparenti,trasul de ureche,roseala obrajarilor,lipsa poftei de mancare,diaree.
Remedii:dentinox gel,calgel,nurofen,panadol,jucariile gingivale
Vineri venim la mare,dar planurile ne-au fosta date peste cam de una bucata persoana nesimtita si nu putem sta decat pana luni de dimineata...dar eu vreau neaparat o intalneala...pls...Aryana...trimit maine PM cu nr de tel

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

buna fetelor...

Adriana..sa stii ca nu au fost diferente majore in comportamentul Marei atunci cand au aparut primii dintisori....cateva treziri in noapte...mult ros (orice apuca)...un piculetz de agitatie si maraieli...
...am folosit si noi toate remediile pe care le-a insirat lala

Lala...stiu ca la zuze eram multe mamici...intr-adevar a fost frumos la odisee...dar, din pacate,acum nu mai e cum a fost...
...mi-e si mie dor de discutiile cu fetele,dar asta e...

restul fetelor unde sunt??...se bronzeaza oare?...au plecat in concediu??

Mergi la inceput

...am uitat sa va spun...noi azi avem 7 luni...ce mai ?? suntem

Mergi la inceput

Bianca de greta
PS:i-a arunca un ochi la zuze,cred ca vi s-a urat si acolo ,cel puti asa au facut luna de luna fetele!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!

un scurt idtoric despre caz il gasiti sub fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

LA MULTI ANI, Biencuta!Multi ani traiasca, multi ani traiasca La multi ani!!!
Acum daca am si cantat ne dati si o felie de tort...stiu ca numai la ani se face dar mie imi era pofta...
Bia mea e maraita de cateva zile , se trezeste noaptea, nu stiu cum sa ii mai fac pe plac...cred ca in curand o sa avem si noi 2 iepurasi.
Noi facem plaja numai cand ne plimbam dimineata ca la mare nu mergem anul asta, nu are sotul concediu...
Am uitat sa va spun ca am un nepotel, al doile, de 2 zile de la sora mea...il cheama Mario Eric. O sa fie partenerul de joaca al Biancai.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

buna fetelor...

...multumim pentru felicitari...

..Georgiana...sa-ti traiasca nepotelul ..sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii ceor din jurul sau..

..nu mai stiu ce am vrut sa va mai scriu..nu de alta dar sunt atat de uituca..de uit de la mana pana la gura..

..chiar asa...voi de cand incepeti sa obisnuiti fetitele cu olita??...eu i-am cumparat zilele trecute una...am pus-o de 2 ori..mai mult in joaca...dar nu a facut nimic in ea..

Mergi la inceput

eu mamica prevazatoare cum sunt i-am cumpart demult olita,dar eu nu cred ca o v-oi pune mai devreme de un an...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am facut capitol nou..
Va astept mai active(e valabil si pt mine) aici:
Capitolul 4

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput