Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Ma pregatesc sa ma uit la meci

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

HAI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Ma duc la meci ,eu doar ascult meciul in timp ce calc rufe ,revin la schimbul 3 ,daca se lucreaza in ultimul timp nu s-a lucrat la schimbul 3

Mergi la inceput

Sim, eu nu ajung in IOR decat cand e tati acasa sa ne care cu tot carabalacul, de regula plecam dimineata si colindam prin vreo 2-3 parcuri , magazine, si seara ajungem acasa franti.

Mergi la inceput

eu nu cred ca mai apuc sa intru in seara asta, micul terorist care vorba Carpatinei mi-a deturnat nu numai zboruri ci m-a deturnat si m-a cotropit cu totul, deci micul terorist cu mucii pana la gura, este foarte bazait si nu vrea sa stea cu tati...am doi bolnaviori in casa, fac ceaiuri cand unuia cand celuilalt, dragaleala mai mult unuia, nu spui cui , sper sa raman eu nevirusata sa-mi pun baietii pe picioare cat mai repede.
Lui Ghighi nu i-am dat nici un alt ceai inca, incerc asta seara ceva din plante medicinale, n-am cu ce sa-l indulcesc, nu stiu daca-l vrea asa...

Pupici, sanatate si sper ca maine sa avem o zi mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce dulce e Eliza de ramonaiani !!! Nici nu stiu care poza imi place mai mult, prima oara am vazut-o in cele cu palarioara si m-a incantat, insa dupa ce le-am vazut si pe celelalte, care mai de care mai haioasa... nu mai stiu ce sa zic. Pupam fetitza cea cuminte ( din cand in cand )
L-am vazut si pe Vladutz de isabeluta cu berea... Se pare ca lui ii place sucul de hamei, hmmmmmmm Mi se pare ca a crescut tare mult, dar cred ca asta se datoreaza faptului ca mami a lui a fost "zgarcita" si nu ni l-a mai aratat de multa vreme . Mda, ce sa zic, i-o fi fost teama ca-l peteste careva, ca tare frumusel este !
Domnisorul explorator care alearga dupa furnicutze prin parcurile capitalei sa faca bine sa bea ceiutz si sa se faca repede bine ! Inteleg ca el nu are "alergie la iarba", ca Andrei al Roxanei
Sim, sigur ca vreau sa ne vedem marti, sper sa fie vreme frumoasa. Daca ploua si daca dezastrul de dupa echipa de muncitori ( maine vin aia sa monteze AC-ul ) nu e prea mare, va invit la noi. Vorbim, oricum.
Hai ca ma duc sa-mi fac un dush, ca printesa a cazut lata
Revin la schimbul 3, ca altfel ma urecheaza Maria

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

mi-am gasit si eu cand sa intru sa va salut, tocmai a luat steaua gol.......................macar de-ar reusii sa egalezeeeeeeee....greu.

Roxana, cred ca aveam ascunse sub tricou kg in plus(de nu le-ai vazut), am deh vreo 8-9kg de dat jos, eu m-as multumii si cu 5-6kg......pana ajung eu la 50kg de la 58-59kg e cale lunga......

Sim, pozele sunt in IOR, ne-am plimbat odata pe langa locul acela( pe partea cealalta fata de unde era terasa ''La tranvai''), le-am descoperit din greseala inainte de Paste.

Aniast, felicitari pentru si La multi ani!pentru cele 8 lunite.

La multi ani! sarbatoritilor din ultimele zile,eu am cam ramas in urma cu urarile.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Azi vad ca avem numai sarbatoriti care au implinit 8 luni, noi le uram La mai multe !
Andreea Cristina de georgi_ana25
Stefania Daria de florentinalo
Matei de Aminoreanu
Alexia Rhiana de aurelia27
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Amn vazut si eu poze cu copilasi care de care mai frumosi.......ai dreptate Sim, aia erau ditamai dulaii,dar mi-a placut Stefan era prieten cu ei.

Luy, unde este poza cu Vladi de Aniast?????/// nu am gasit......

poze

Mergi la inceput

Merg si eu sa ma uit la meci...cica, sigur adorm....la ce lipsa de somn am, iar s-a trezit baiatul meu din jumatate in jumatate de ora, cred ca iar il supara dintisorii.....zau daca mai stiu ce sa fac....azi i-am dat sirop, sper sa doarma mai bine.

noapte buna.

poze

Mergi la inceput