Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Am fost si noi ieri in faimosul city baneasa sau cum ii zice.Eu am ramas foarte dezgustata, in primul rand ca nici nu era terminat ( cred ca-i specific romanilor intai inugureaza si dupa aia finiseaza, pun flori, amenajeaza parcarea, lifturile nu-s functionale, etc)
O mare de oameni si n-am inteles pt. ce: pe jos,la tot pasul marmura sparta ( deja ! ), o mare parte a firmelor ce aveau magazine la parter se aflau si la etaj, zona de fast-food super-incarcata, stateai o ora sa prinzi masa libera. A fost culmea cand a inceput sa ploua, ploua si la parter, se scurgea apa pe coloanele de marmura, ploua si prin plansee, stateau oamenii de serviciu cu mopurile pe-acolo si galetile pline cu apa de ploaie. Si nu intr-un singur loc....Jalnic ! In nici un caz nu se compara cu Plaza Mall sau cu cel din Timisoara, care e cel mai frumos Mall pe care l-am vazut.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

MAi Sim, in afara faptului tizenie , eu sunt nascuta-n Bacau ( tata-militar de cariera s-a cam plimbat peste tot, a lucrat si la URA cativa ani), aseara am mancat pangasius pane, am acelasi model de coltar numai ca lateralele si lazile sunt imbracate-n piele, nu mai continui ca plande ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by papanash

Andrei e un pic mai bine, a dormit 4 ore, si-a facut panadolul efectul si a putut respira normal, saracutul..
A si mancat, mai putin lapte, a halit un borcan cu morcov si pui, dupa o ora i-am dat jumatate iaurt cu jumatate banana.
Si un ceai, baby drink. Chiar, voi ce fel de ceai le dati puiutilor ?

Sim, am vazut pozele, ai un baietel frumos foc. Se vede pe el ce hranace e si ce fericire.....N-a plouat deloc acolo ? Aici a fost frumos doar de 1 mai, a fost chiar zi de vara. Am pus si eu cateva poze, ne-am plimbat prin IOR si la Palatul Mogosoaia.

http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/

Si eu i-am dat Baby drink lui Tudor dar vezi ca are glucoza si ii mai taie pofta de mancare.Stiu ca e bun si pt raceala...atentie sa nu faca o pasiune pt el.Noi am mai folosit si Humana cu musetel, si cu fenicul Au si Humana cu fructe de padure parca sau pt noapte.
Dar cred ca e mai sfant ceaiul natural...Humana i-am dat asa cand eram plecati sau cand tb sa-i fac repede...aveam de rezerva in casa dar cel mai mult i-am dat ceai de anason cu chimen si putin musetel.Acu facem pauza si bem apa cu placere...

Frumos sta Andreiutu in fundulet si se joaca...
Deci si tu stai pe langa IOR....acolo am copilarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, a mancat de a rupt, am avut la mine cateva borcanele de fructe si legume cu carne, niste banane si mere, razatoarea de sticla, castronelul lui si lingurite. I-am facut dush, l-a tinut tati in picioare si eu l-am spalat frumusel cu dushul. Daca vreti sa mergeti sa imi spui si vedem, poate mergem impreuna. Tanti ne-a rasfatat cu mancare buna, deserturi buuuune (tiramisu, placinta cu mere, placinta cu urda, clatite), preturi ok.

Rox, multam si eu de linkuri, le pastrez pentru la noapte sa imi clatesc si eu ochii, nici eu nu mai stiu ce se poarta anul asta.

Papanash, nu ii dau ceai. I-am facut de musetel cu putina glucoza cand trebuia sa ii dau Bioticsul. A plouat noaptea, dar nu prea tare, asa ca ne-am plimbat in voie ziua. Sanatate multa papanasului tau. Ce sapcuta - pisicuta si-a tras :)

Aoleuuu, Papanash, acum am citit mesajul cu tizenia . Mama lucreaza la URA . Mai veniti in IOR saptamana viitoare? Pe miercuri, asa?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Sa revin si cu povestile de la munte. Pe drum Stefan cuminte, a dormit. Acolo ne-am rasfat cat a incaput, ne-am plimbat prin imprejurimi cu Stefan in rucsacul de munte, s-a jucat cu o fetita de pe acolo, s-a uitat cu mirare la catzei (vorba vine catzei, erau ditai cainii), a dormit bine, si-a savurat primele dushuri. Camera a fost extrem de curata, ca de obicei, mancarea excelenta, iar preturile f rezonabile. Stefan a mancat extrem de mult, aproape am ramas fara papa pt el, bine ca am plecat acasa azi pe la 11. Bineinteles ca odata intorsi acasa a revenit la obiceiurile culinare de inainte, nu cumva sa pape mai mult.

Luy, programele de masa se aseamana f mult, doar ca am impresia ca Stefan papa mai putin (si nu inteleg de unde creste asa de bine in greutate). Marti la 11 juma vin la dentist, ne vedem dupa aia daca e vreme buna?

Domnisorul nazdravan a invatat sa se ridice singur in picioare, se aseaza singur in fund, merge de-a busilea si e cu ochii numai dupa nazbatii.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Gata, ma duc sa ma antrenez cu printul, i s-a pus pata pe niste fire bagate in priza.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Urmy si multa sanatate lui Tudor...si nu te stresa cu mancatul ca nu este singurul...si Mario are perioade in care nu mananca decat masa de pranz, cam 150 gr, dar daca facem o medie pe masa este in jur de 50 gr...deci se poate si mai rau

Isabelutza frumos ati petrecut de 1 Mai...

Bikmaria Frumoasa foc Teodora....si ce frumos merge...Mario abia s-a ridicat singurel...de fapt de ridicat s-a ridicat acum 2 saptamani, dar de atunci pana azi nu a mai exersat...dar de la pranz ar sta numi in picioare...cum il pun jos incepe sa planga

Ramoiani e dulce Elizuca cu hartia in gurita

Andreea pupa din partea mea si a lui Mario

Adimercedes staim ca nu au voie sare, iar branza are f multa sare...asa ca am bagat de la mine smatana si putin parmezan. Nu am vorbit inca cu medicul, dar maine oricum mergem sa facem o ecografie si o sa ii spun

Gabitz78 apropo de vorbareti...stii ce imi spune barbati-miu? "Sper ca Mario nu o sa fie asa de vorbaretz, precum mama lui?"....dar se pare ca spera degeaba...efectiv vorbeste toata ziua...si cu mancare in gura si cand merge in 4 labe si cand se ridica....bolboroseste non-stop si mai este si incapatanat pe deasupra

Andries multa sanatate lui Mirciulescu si speram ca intoleranta sa fie reversibila

LaviniaN bine macar ca ai salvat lucrarea de licenta.....eu am patit-o exact inainte cu cateva zile si nici macar CD-ul pe care salvasem o copie nu functiona, dar am avut noroc pana la urma ca printasem un exemplar pe care il dadusem profului coordonator...am salvat-o la cateva zile dupa incident, cand a venit un inginer de sistem si mi-a salvat o parte din documente....am zis ca mor zilele alea

Papanash papanas bolnavior si uram multa sanantate

Erina eu nu ma indur sa arunc dulciurile....dar imi fac eu curaj si o sa vedeti voi pe urma o bunaciune de mamica

Piciulika bafta la interviu....las' ca te descurci tu

Luy este dementiala...super dedicatie

Sim ce bine ii sta lui Stefan in rucsac la tati

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!!
Noi am vizionat un film dragutz zic eu ,,Untraceable", asa ca m-am mai distins si eu un pic. In rest suntem ok. Cris nu mai are stare, si ca niciodata aseara l-am adormit in brate. Mi s-a parut tare greu asa ca l-am cantarit insa la mine in brate, ca nu mai avem cantarul si batea spre 9 kg!!!! Oare asa sa fie????? Acum o luna avea 8, 150, tb sa ajungem la nasa sa-l cantaresc pe cantarul lui!!!!

Aaaaaaaaaaa, i-am dat si eu biscuiti am optat pt Nestle la inceput si am mai gasit unii Cicibebe, tin sa va zic ca-i savureaza cu placere maxima!! Si cand se termina plange!!! Cand il vad cum mananca el singurel imi vine sa-l mananc si eu pe el!!!! MARE BAIATU' MAMEI!!!!!

Chiar voiam sa va intreb: CUM TAIATI UNGHIILE BEBICILOR????
Cris nu mai sta nici macar sa ii tai o unghiuta, urla de zici ca i tai degetele!!!! Am incercat in somn dar se trezeste!!!! Ajutati-ma cui un sfat va rog!!!

BETTY dc nu ai incredere in bona cel mai bine evita premergatorul. Eu il folosesc insa ponderat!!! Si sunt atenta la pozitia picioarelor.

Va pupam dulce si va uram o seara cat mai placuta!!!!
Si sa dea Dumnezeu sa se schimbe vremea asta.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozici cu Teuta de Maria, Vladut de Isabeluta, Eliza de Ramonaiani, Cristian de Cecilia, sunt niste scumpi. Sper ca nu am uitat pe cineva.

Cecilia, unde ati fost la leagane? In IOR? Sunt altfel decat cele din sect 4, parca imi plac mai mult acelea.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Ma pregatesc sa ma uit la meci

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput