Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
Melania cum este piticutul tau?cum papa acum lapticul??
cat a durat inapetenta aceasta dupa vaccin?
eu nu reusesc sa-i dau la fata decat 120 lapte maxim la o masadar o las in pace nu o stresez in schimb papa bine mancarea solida.
si sunt suparata ...i sa facut un nodul la piciorus si saumflat putin locul vaccinului...desi am pus compresa imediat dupa vaccin.
imediat merga sa caaresc fata sa vad cat a mai pus in greutate.
acum ma gandeam ca ea deobicei cand avea rosu in gat nu papa lapte sper ca nu e cu aceasta problema si ia facut dr vaccinul...desi sa uitat in gat si a zis ca e curat gatul ,dar daca e cu rosu in gat e problema mare??
febra nu are,nu-i curge nasul...nu are nici un simtom de raceala.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
4 zile dupa vaccin a papat f prost...lapte slabut de tot...bine ca nu a avut si febra.Acum mananca mai bine...pb ramane tot laptele ca in rest, cum spui si tu,papa solida merge f bine...
Azi mi-a facut surpriza ca la 4 dimineata ca pape 240 ml de lapte si la 9,30 alte 170 dar asta se intampla rar. Ii ofer lapte simlpu mereu dimineata...daca refuza ii pun cereale si asa papa dar numai cu lingurita
Cu greutatea stam slabut de 2 luni luam intre 250-300 nu pot sa-ti spun sigur pt ca se misca continuu pe cantar.
Pe 12 vine pediatra din concediu si mergem sa-l vada...sa vedem ce zice...parca vad iar ca ma bate la cap ca nu ia in greutate pt ca nu bea lapte suficient
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by papanash
hello dragelor,
noi nu suntem prea bine, Andreiutz este foarte mucios, de aseara de la vremea aia ploioasa cred ca i se trage. Si tati e racit, mult mai tare , cu durere in gat si stari febrile.
noi am avut-o pe bunica aici 2 zile si ne-am plimbat si ne-am distrat, n-am mai avut timp sa intru pe DC .
Multumim mult pentru urari, am sarbatorit si noi cele 7 luni cu un tort diplomat si multa multa veselie.
Azi-noapte l-am tinut pe Ghighi vreo 4 ore in brate fiindca adormea si se trezea imediat ca nu putea respira la orizontala. I-am dat Panadol si n-a facut temperatura, dar are stare de agitatie, s-a combinat si cu dintisorul nr. 2 care-i gata sa iasa ( langa nr. 1), nu prea mai mananca ( cred ca tot din cauza de nasuc infundat), nu am putut sa-l aspir ca s-a speriat rau de aspirator si a inceput sa tipe isteric....of, i-as lua niste picaturi de nas dar mai stau putin sa se trezeasca sa-l vad cum mai e. Poate mergem la Medlife daca e tot asa.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cred ca toti bebeii sunt terorizati de batista bebelusului.
Mititelul!!! Pupam bolnaviorul si speram sa treaca repede!!
sim_stoian spune:
Am revenit de la munte, a fost excelent. Am pus cateva poze www.flickr.com/photos/15009148@N07/2464291834/" target="_blank">aici pentru cine vrea sa ne vada. Stefan cuminte, a dormit muuuuul, a mancat de a spart. A gustat putin din cascavela de Doftana, din supa de pui si niste pulpa. Citesc din urma, revin mai acusi cu povestiri si impresii.
Carpatino, sa nu cumpar eu nimic o luna intreaga? Poate azi sa spun ca luna asta nu am cumparat nimic pt ca am fost plecata, dar o sa recuperez cu siguranta maine
Greyeras, eu prin Dristor deocamdata, insa eram la plimbare pe langa Budimex, trebuia sa ma duc la dentist.
Marta, sanatate prietenei tale, a mai aflat ceva?
Sabinelu, ce precoce e Gheorghe! Bravos, pupam Sofia si 'snitelul' ei.
Mada28, nici Stefan nu prea sta fara mine, il iau cam peste tot.
Urmy, uite www.elvila.ro/produs/715/Hol_SOFIA_colt/" target="_blank">aici coltarul care l-am luat noi.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
betty78 spune:
quote:
Originally posted by melaniatudquote:
Originally posted by bikmaria
PICIULE bine ai revenit "acasa" .Cu rabdare o sa se reanvete zulufatul sa doarma la el in patut .Bafta marti la interviu ,sigur nu te vei face de "bafta".
ROX sunt superbe rochitele .
MOLDOVEANCA sa stapaniti sanatosi casuta voastra .
Cat priveste kg in plus ,si eu m-am oprit ,nu am mai slabit si mai am vreo 4-5 kg de dat jos ,bine nici nu am mai facut nimic in aceasta privinta ,dar de luni intru la cura ,luni merg sa-mi pun si sterilet ,nu mai iau AC ,asa ca nu mai am nici o scuza (am tot dat vina pe anticonceptionale )
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
si eu tot de luni la cura si tot 5 kg mai am de dat jos.
Teoretic nu sunt multe dar practic cred ca toate sunt la burta ...pt ca blugii vechi ma incap dar se revarsa frate sunculita rau de tot...yac...bine ca nu merg la serviciu ca eu sunt si stilul mulat la toale...
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
si eu am aceeasi problema...zici ca sunt o curca
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Rox, sanatate Andreiutzului. De Mozilla habar nu am, nu folosesc. Stefan nu mai e atras decat de cele 2 yucca, dar nu il las la ele. Oricum le smotoceste cand le prinde. M-ai omorat cu review-ul de la Baneasa Shopping City, trebuie sa ajung si eu pe acolo.
Piciule, bafta la interviu. Aceeasi impresie am avut-o si eu la Bacau - nimeni cunoscut, totul strain deodata. Acasa e aici.
Sanatate bebelusilor bolnaviori.
Ma duc sa execut un pangasius pane, revin mai pe seara.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
luy spune:
Papanash, multa sanatate pt Andreiutz, sa scapati de mucisori...
Sim, vad ca Stefan a fost fericit la munte, are o fata asa satisfacuta in poze... Cu papa si cu baia cum v-ati descurcat ? Cand ne mai intalnim trebuie neaparat sa-mi povestesti, poate mergem impreuna la vara, macar intr-un weekend, ca din poze imi pare tare frumos.
Rox, multumim mult pt linkurile catre rochitze. Foarte frumoase, imi plac tare mult. Sa le porti cu placere ! Si mie mi-ar place pt mine cateva, dar nu ar avea sens sa-mi iau acum, ca n-am unde sa le port. Cand ies cu Maria ma imbrac in pantaloni. Oricum, mi-am mai clatit si eu ochii. Nici macar nu stiu ce se mai poarta anul asta, prin magazine nu ajung decat cand merg la Mall Vitan ( 1 data -2 ori pe luna ) si atunci in fuga, doar in cateva intru. Nici reviste pt femei nu mi-am mai luat, ca n-am mai avut timp sa le "citesc".
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Piciulika, pupam calatorii reintorsi in cuib . Sunt convinsa ca o sa te descurci de minune la interviul ala.
Maria, e o scumpa Teuta ta, vad ca sta in picioruse... Vezi, nu degeaba papa atat, are nevoie de forta !
Gabitz, imi pare tare rau ca ai bolit, sper ca acum ti-ai revenit
Melania, eu am revenit la nr de kg de dinainte de sarcina, dar am ramas cu burtica. Si nici o parte din camasi nu ma mai incap
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
melaniatud spune:
Sim e frumos foc Stef...acolo unde doarme e mortal...eu am facut o pasiune din a-l poza pe Tudor dormind in toatea ipostazele.
Chiar asa vreau sa fac un montaj ce program imi recomandati??
Luy nu mai vb cu tine!! Cat aveai inainte de sarcina zici? Pai daca numai burtica e de vina e mai simplu..impachetari cu parafango, masaj,creme si abdomene...
papanash spune:
Andrei e un pic mai bine, a dormit 4 ore, si-a facut panadolul efectul si a putut respira normal, saracutul..
A si mancat, mai putin lapte, a halit un borcan cu morcov si pui, dupa o ora i-am dat jumatate iaurt cu jumatate banana.
Si un ceai, baby drink. Chiar, voi ce fel de ceai le dati puiutilor ?
Sim, am vazut pozele, ai un baietel frumos foc. Se vede pe el ce hranace e si ce fericire.....N-a plouat deloc acolo ? Aici a fost frumos doar de 1 mai, a fost chiar zi de vara. Am pus si eu cateva poze, ne-am plimbat prin IOR si la Palatul Mogosoaia.
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
betty78 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor din zilele acestea!!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti cat mai multe bucurii de-a lungul vietii!
Magdaz bine ai revenit .... Chastia cu suptul din cate stiu eu o sa dispara.....eu am avut problema asta...si chiar bunica-mea a oprit niste cearceafuri care sunt mancate la colturi de mine...am facut asa pana la 5 ani
Andreea11 ideea este ca si nepotelul meu trebuie corectat...si din pacate are in jur de 6-7 ani....si asta din cauza premergatorului. Cu toate ca mama m-a pus pe mine in premergator eu totusi nu o sa-l pun pe Mario, mai ales ca intentionez sa imi i-au bona cat de curand si nu sunt sigura daca o sa-i corecteze pozitia picioarelor
Urmy parca tu ai spus ceva de baveticile de la Ikea...mi-am luat si eu pt Mario si sunt fenomenale...nu si-a mai patat nici o hainutza
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario