Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello dragelor,
noi nu suntem prea bine, Andreiutz este foarte mucios, de aseara de la vremea aia ploioasa cred ca i se trage. Si tati e racit, mult mai tare , cu durere in gat si stari febrile.
noi am avut-o pe bunica aici 2 zile si ne-am plimbat si ne-am distrat, n-am mai avut timp sa intru pe DC .
Multumim mult pentru urari, am sarbatorit si noi cele 7 luni cu un tort diplomat si multa multa veselie.

Azi-noapte l-am tinut pe Ghighi vreo 4 ore in brate fiindca adormea si se trezea imediat ca nu putea respira la orizontala. I-am dat Panadol si n-a facut temperatura, dar are stare de agitatie, s-a combinat si cu dintisorul nr. 2 care-i gata sa iasa ( langa nr. 1), nu prea mai mananca ( cred ca tot din cauza de nasuc infundat), nu am putut sa-l aspir ca s-a speriat rau de aspirator si a inceput sa tipe isteric....of, i-as lua niste picaturi de nas dar mai stau putin sa se trezeasca sa-l vad cum mai e. Poate mergem la Medlife daca e tot asa.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ce se intampla ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!

La multi ani bebelusilor aniversati zile astea
Cred ca acesta e week-endul de refacere de dupa vacanta de paste si minivacanta de 1 mai.

Am citit despre bebelusi raciti, dorim sanatate la toti.
Intoarcere placuta acasa celor care au fost in tara.
Sa poarte sanatosi toate achizitiile mamicile si bebelusii care s-au innoit de Paste.
Si Daria are garderoba noua, chiar o bluzita delicioasa pe care scrie I love shopping.

Daria e bine. Nu ne laudam prea bine cu papatul in rest vrea numai alintata, e mofturoasa destul de des de la gingiute si face vture tiris.
Azi dimineata si-a incheiat si tati vacanta asa ca am ramas din nou singurele.:)

Am vazut ca se discuta despre curele de slabire. Eu incerc de miine (oare a cita luni?). Am golit dulapurile de ciocolata si alte dulciuri.
Mai sunt doua luni si vine vacanta de vara...
Am vazut subiectul cu pastilutele si ar fi interesant de aflat exact cum actioneaza si daca au reactii adverse.

Am vazut poze cu fetite vesele si baietei somnorosi sau cu gropite mortale.
Daria trimite pupici dulci tuturor dulcetelelor si papanasilor.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Luy te pupic cu drag.Esti formidabila.
Erika iti multumeste tare multpentru rasfat si dedicatie asa frumoasa.

Noi suntem bine,am fost intr-o mica excursie...Erika a fost tare cumintica...in afara faptului ca umbla peste tot:)Cumintica ca nu a plans.
Acum sunt tare obosita,sper sa prind si eu cateva clipe sa ma odihnesc.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Si iata rochitele dragute de la Xanaka, multe le gasiti si la noi, dar mai scumpe decat ce vedeti pe site. http://www.xanaka.com/fr/collection/affiche_produits.php?type=Robes

Iata pe cele pe care mi le-am luat eu:
http://www.xanaka.com/fr/collection/affiche_produits.php?produit_id=&ref_prod=710011-060&type=Robes&tendance=tendance&page=1&nouv=

http://www.xanaka.com/fr/collection/affiche_produits.php?produit_id=&ref_prod=710016-060&type=Robes&tendance=tendance&page=1&nouv=

De fapt daca va plictisiti merita sa aruncati un ochi pe toata colectia lor, eu sunt fascinata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

F frumoase rochiile

Eu ar tb sa scap de colacelul de salvare ca altfel s-ar vedea tooooot

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Servus trupa!
Am revenit joi noapte acasa si e tare bine.
Ieri am nasit la Berna - mumoos - si azi am vazut de ale casei si familiei: dus Michael la control la dr (inca tuseste si expectoreaza, mai are ceva muci - putzini, doar de decor in nas) si a spus ca nu e bronsita, doar o raceala urata si sa avem rabdare (avem de 10 zile).
Si am gatit. Si ne-am plimbat.

Suntem f happy ca vremea e superba, Michael e incantat de stat pe paturica in iarba si plimbat pe sub pomi in floare.
Si ne revenim dupa vizita la patria muma - inca rumeg impresii si ne revenim din boli si noptzi albe (si Radu a racit, tot aspirand muci virusatzi, si alarmele alea la magazine si masini ma scot din mintzi... Dar asta e alta poveste.) Nu am mai ajuns la Cluj, ca era prea avariat piticul. Acuma incerc sa-l reinavatz sa (a)doarma singur, ca la Oradea tot cu mine in pat a fost (am carat degeaba patul de voiaj) si acuma asteapta continuarea rasfatzului... Cred ca reusesc, cu muuulta rabdare. Astea-s cu Michael.

In rest, inca tot nu intzeleg de ce costa cam tot mai mult decat aici, Kashkavalia fiind o tzara f scumpa, spun europenii... si nu numai.
Si plimbandu-ne pe acolo pe floashter nu am salutat decat vecinii de bloc: nu mai stiu pe nimeni. Colegii de liceu au disparut parca... in afara de parintzi + Buni, nu ma mai leaga oameni de Oradea - doar amintiri, parcuri, cladiri... Ciudat. Prietenii de atunci sunt emigratzi si ne vedem cu drag pe diverse meleaguri, iar restul sunt aici.

Intreba cineva unde e acasa: Aici.

Va las pentru azi ca stau cu Radu - luni iar o taie peste mari si zari... dar doar o saptamana. Ce bine!

Revin si citesc din urma pe luni.
Martzi cica dau un interviu la TV local cu cresa... Patroana ma vrea musai-musai. Sper sa nu ma fac de bafta.

Pup U all!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Bafta la interviu!!!
Nu-i asa ca nu te mai leaga nimic de tara asta cand vezi cata lipsa de bun simt?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria

PICIULE bine ai revenit "acasa" .Cu rabdare o sa se reanvete zulufatul sa doarma la el in patut .Bafta marti la interviu ,sigur nu te vei face de "bafta".
ROX sunt superbe rochitele .
MOLDOVEANCA sa stapaniti sanatosi casuta voastra .
Cat priveste kg in plus ,si eu m-am oprit ,nu am mai slabit si mai am vreo 4-5 kg de dat jos ,bine nici nu am mai facut nimic in aceasta privinta ,dar de luni intru la cura ,luni merg sa-mi pun si sterilet ,nu mai iau AC ,asa ca nu mai am nici o scuza (am tot dat vina pe anticonceptionale )

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

si eu tot de luni la cura si tot 5 kg mai am de dat jos.
Teoretic nu sunt multe dar practic cred ca toate sunt la burta ...pt ca blugii vechi ma incap dar se revarsa frate sunculita rau de tot...yac...bine ca nu merg la serviciu ca eu sunt si stilul mulat la toale...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria

am si eu vreo cateva poze ,daca vreti sa ne vedeti :
http://good-times.webshots.com/album/563291731mqjCpS

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Sa va traiasca falcoasa plimbareata....mananca mult zici...arata f bine iti vine s-o mananci tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Va rog sa nu va panicati,
La 112 sa nu sunati;
E drept c-am disparut de-o luna,
Dar am o motivatie – si-i buna:
De cand pe Sofia am admirat-o
Ma tot gandesc la dansa,
Ba chiar am si visat-o
Simt in mine fior de meloman
Si-am inceput intens studiul la pian.
Ba chiar sunt hotarat sa scriu o simfonie
( Pai da, cat de greu poate ca sa fie ? )

Va rog frumos de-aceea sa nu ma disturbati...
Desi un La multi ani ! puteti sa imi urati ,
Ca de ieri numar 8 luni la purtator
Iar in gurita s-a ivit sfios un dintisor

Speram sa primeasca si azi urarile noastre sincere
cuceritorul pianist Vladi de aniast72
micutza pariziana Sara de alinamuller
voinicul Gabriel de adrianaolimpia

Va uram sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa fiti cuminti si sa va ascultati parintii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cine vrea sa se convinga de pasiunea lui Vladi pt muzica, poate sa intre pe mailul comun si va gasi acolo dovada

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput