Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by cecilia L
Luy, unde este poza cu Vladi de Aniast?????/// nu am gasit......

In casuta comuna de email, in Inbox, este un mail numit "Disparitie", trimis de Andreea.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, imi pare rau sa aud ca iar va chinuiti cu trezirile nocturne. Uite aici multe pt tine !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Merg si eu sa ma uit la meci...cica, sigur adorm....la ce lipsa de somn am, iar s-a trezit baiatul meu din jumatate in jumatate de ora, cred ca iar il supara dintisorii.....zau daca mai stiu ce sa fac....azi i-am dat sirop, sper sa doarma mai bine.

noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mamica de cand am intrat eu pe forum tu te plangi de trezirile lui Cris si eu de nemancatullui Tudor...nu stiu Doamne cum de mai rezisti in stilul asta...al meu doarme toata noaptea adica de la 9 seara la 6,30dimineata si tot pic franta pt ca ma epuizeaza peste zi...

Multa putere iti doresc!!! O si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Fetelor o intrebare:
Nu a mai gasit tati lapte la punga in seara asta si maine tb sa-i fac baiatului branzica si nu am decat Dorna la cutie cu grasime 3,5...
A incercat cineva din lapte dasta? Iese ceva de capul branzei?
Eu am facut doar din Milli pana acum...nu stiu ce sa fac..sa caut maine alt lapte la prima ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Fetelor o intrebare:
Nu a mai gasit tati lapte la punga in seara asta si maine tb sa-i fac baiatului branzica si nu am decat Dorna la cutie cu grasime 3,5...
A incercat cineva din lapte dasta? Iese ceva de capul branzei?
Eu am facut doar din Milli pana acum...nu stiu ce sa fac..sa caut maine alt lapte la prima ora?

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

eu am folosit Dorna si mi-a iesit branzica super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si de la noi. Nu mi-a mers deloc forumul, noroc cu Luiza ca mi-a dat direct link la o pagina. Nu prea pricep de ce nu imi merge normal, insa nu mai pisez pe sotul meu ca azi ne-am tot certat din pricina computerului meu care tot nu merge cum trebuie.

Ce sa va spun, Andrei progreseaza exceptional, sunt tare incantata. L-am lasat mult liber zilele astea, nu imi place ca bona il cam tine in scoica sau in carut ca sa faca treaba si de aceea cred ca nu exersa baiatul. Merge de-a busilea super, se ridica pe genunchi pe orice, pica mai rar, dar pica. Chiar asa, voi ii lasati sa se cocoate sau ii restrictionati? Nu as vrea sa nu il las, dar se mai alege cu cucuie. Si, la capitolul confesiunile unei mame paranoice, baiatul sta din ce in ce mai bine in fundulet, inclusiv cu spatele perfect drept. Insa sta pentru putin timp asa. Dar se aseaza asa singurel. Este incredibil ce a progresat, pana ajung la neurolog ma trezesc ca nu mai am de ce sa ma vaicaresc.

In rest a fost mai linistit, nasul este infundat dupa somn dimineata si dupa pranz. Apropos, avem doar doua reprize de somn pe zi: de la 12.30 pana spre 2 si apoi de pe la 5 la 6 jumatate. Seara si-a cam decalat somnul spre 9.30.

Papa tot borcanele, l-am incercat cu piure de cartofi si supa de casa si a fost oripilat. Dar mai perseveram. Si la borcanele are unele preferinte. I-am dat si galbenus de ou si nu am avut probleme, insa nu am ajuns inca la un galbenus intreg.

Cam asta de la noi, acum sa recuperez.

Dar intre timp, pentru cine se plictiseste si mai are chef de clatit ochii cu toale, iata inca un link pe care nu apucasem sa il postez ultima data (astia au magazin si la noi):

http://shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=en

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am aparut si noi!
VAd ca ati petrecut si calatorit binisor. Am vazut ca avem si bolnaviori. Pupam pe toti! Sa treaca repede. SI noi bolim in grup, dar ne descurcam cu siguranta (suntem invatati cu divesi virusi).
Rapid despre noi. Am fost si noi la drum, la Oradea la rude. Piciulika, ne-am uitat dupa voi, dar intre atatea vizite pe la neamurile noastre/ prieteni etc, nu v-am zarit. Am calatorit noaptea cu masina, cu ambii copii relativ adormiti. Cam dificil ca barbatul meu e un sofer minunat, cu singura mentiune ca are prostul obicei de a adormi. Asadar eu sunt vigilenta langa el. Nu mai reusesc sa tin socoteala noptilor in care nu dorm deloc. Ca de cele aproximativ nedormite, nu mai indraznesc sa amintesc. Fii-miu facu reactie horror la vaccinul de 6 luni. Dar ma asteptam. 24 de ore febra peste 38 cu 5, cu toate antitermicele la 4 ore si cu toate sosetele cu otet. SI seara ne-am pus la drum cu febra, dar stiam eu ca trece! De mancat? Ar manca al meu si cu ochii, dar il tin din scurt ca mi se pare ca ar avea oarece probleme de tranzit accelerat exagerat. Scoate rapid tot ce baloteaza! Si daca ar fi dupa el, ar balota. Momentan, clar tolereaza cerealele. SI fructele, dar......le cam scoate repede. Legume, am inceput din nou de vreo 3 zile si pare sa le tolereze (la sistemul lui digestiv ma refer mereu, ca gurita lui Razvi ar inghiti tot ce vede) mai bine, ca acum 2-3 saptamani. Am incercat si branzica, 2 lingurite in mar, dar a fost rau de tot (colici), asa ca mai asteptam.
Melania, daca nu-l stii sensibil la diferentele de lapte, eu zic ca poti sa faci branza cu orice. EU i-am facut baiatului si cu MilLi rosu UHT, ca pe ala il aveam pt fata mea. A iesit.
la toata lumea

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

sunt tare suparata,dar tot STELISTA raman hai STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!!!
Eu una recunosc, profit de supermeciul cu Steaua...

Vreau in primul rand sa urez

tuturor sarbatoritilor zilelor acestea sa creasca mari, sanatosi si frumosi si sa-i bucure pe parintii lor!!!

Noi la fel vorbareti si miscareti, cu papica ce sa zic nu ne laudam pentru ca mancam cate ceva, dar nu mai mult de 80 g. Mai demult zicea cineva (Sabina, tu parca) de schimbatul periodic al papilelor gustative. E posibil: al meu a trecut de la "forever in love" de legume la "pasiunea mea" fructul cu branzica...asta e bine ca mananca. In greutate nu am mai crescut avem 9,4 kg in continuare si 71 cm...

Maria, Betty, Luiza multumesc mult de aprecieri. Sinceri sa fim nu speram sa ajungem la inima mamicii dulcetzei ochioase!
Am admirat si eu pe curajoasa Teo iesita la plimbare prin parcul Chindiei...si pe umblaretul Stefan de Sim si nu in ultimul rand pe papusica dulce cu palarioara Eliza de Ramonaiani!

Off s-a termina si meciul...ma duc la somn...maine incepe o saptamana grea la munca...Noapte buna iubitelor si o saptaman usoara daca nu reusesc sa mai intru!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Este incredibil ce a progresat, pana ajung la neurolog ma trezesc ca nu mai am de ce sa ma vaicaresc.

Pai ce soro, ai jurat pe drapel ca te duci? Daca simti ca nu mai e cazul.. anuleaza

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput