Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Buna seara si de la noi. Nu mi-a mers deloc forumul, noroc cu Luiza ca mi-a dat direct link la o pagina. Nu prea pricep de ce nu imi merge normal, insa nu mai pisez pe sotul meu ca azi ne-am tot certat din pricina computerului meu care tot nu merge cum trebuie.

Ce sa va spun, Andrei progreseaza exceptional, sunt tare incantata. L-am lasat mult liber zilele astea, nu imi place ca bona il cam tine in scoica sau in carut ca sa faca treaba si de aceea cred ca nu exersa baiatul. Merge de-a busilea super, se ridica pe genunchi pe orice, pica mai rar, dar pica. Chiar asa, voi ii lasati sa se cocoate sau ii restrictionati? Nu as vrea sa nu il las, dar se mai alege cu cucuie. Si, la capitolul confesiunile unei mame paranoice, baiatul sta din ce in ce mai bine in fundulet, inclusiv cu spatele perfect drept. Insa sta pentru putin timp asa. Dar se aseaza asa singurel. Este incredibil ce a progresat, pana ajung la neurolog ma trezesc ca nu mai am de ce sa ma vaicaresc.

In rest a fost mai linistit, nasul este infundat dupa somn dimineata si dupa pranz. Apropos, avem doar doua reprize de somn pe zi: de la 12.30 pana spre 2 si apoi de pe la 5 la 6 jumatate. Seara si-a cam decalat somnul spre 9.30.

Papa tot borcanele, l-am incercat cu piure de cartofi si supa de casa si a fost oripilat. Dar mai perseveram. Si la borcanele are unele preferinte. I-am dat si galbenus de ou si nu am avut probleme, insa nu am ajuns inca la un galbenus intreg.

Cam asta de la noi, acum sa recuperez.

Dar intre timp, pentru cine se plictiseste si mai are chef de clatit ochii cu toale, iata inca un link pe care nu apucasem sa il postez ultima data (astia au magazin si la noi):

http://shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=en

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Cred ca azi s-a intamplat ceva cu site-ulpt ca nici eu nu am reusit sa intru decat prin Google pe o pagina cu articole si de acolo mai departe.
Ref la calc si sotul meu ma piseaza la cap ca am luat nu stiu ce virusi pt ca intru pe DC si ne tot contrazicem pe tema asta...
Acu ca ai spus tu de Andrei ca sta in fund tb sa recunosc si eu ca sunt in aceeasi situatie cu tine...pana merg la doctor baiatu sta in fund si papa din ce in ce mai bine.
Ieri si azi l-am pus in fundulet cu jucarii in fata si a stat din ce in ce mai bine ca astazi era maestru nu alta...a stat cam 15 min fara sa cada si cand se clatina isi gasea echilibrul repede sau se sprijinea in manuta...
M-a dat pe spate...vb ta...cat de repede a progresat in 2 zile...
Si sta si cu spatele destul de drept....sunt f f fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai ce s-a schimbat pachetul salarial in Romania... Auzi, faci curat pe scara si ai masina de serviciu.... ma rog, tanc de serviciu...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, sanatate ursuletului, sa scapati de tot de muci. Voi ce ii dadeati? E foarte bine ca acolo te simti acasa, asta e cel mai important. Impresii de la nasit? Bafta la interviul cu pricina, tinem pumnii.

Betty, ba Reserved aia au magazin in Romania, la Baneasa, ca tocmai fusei eu la ei si mi-am luat una alta. De fapt de aceea am si pus link. La fel si Orsay si Xanaka, sunt cei care m-au incantat la mall-ul asta nou. Insa site-urile lor nu sunt actualizate.

Isabeluta, cred ca Vlad s-a cherchelit de atata bere dar il iertam ca e frumusel.

Maria, m-a indragostit de Teuta. Eu, ca Andrei nu s-a uitat la poze, a zis ca respecta pe Mihnea finutul si nici nu ridica ochii la partenera lui.

Ramona, am vazut fata frumoasa foc, ce dulce e cu palariuta. Si eu il recunosc pe Andrei, nu numai la faza cu iarba, ci si la ros totul, la drumul pre bucatarie (care este fascinatia lui), cu plansul la iesitul altora din camera. Este clar, asta e perioada.
Multa sanatate, sa va refaceti dupa racelile de Paste.

Andreea, felicitari iepurasului Vladi. Ce bine ca ne mai dai cate un semn. Imi era dor de voi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ISABELA multumim ,poate ne intalnim la un sfarsit de saptamana la o plimbare in parc .
ROX felicitari lui ANDREI pentru progrese ,
NANA voi cum sunteti? cum se simte ANDREIUT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

SIM eu ajung prin IOR mai mereu, dc vrei sa facem cunostiinta bebicilor anunta-ma.

Fetelor cum taiati unghiutele ???? Sa nu-mi raspundeti ca folositi forfecuta!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

buna seara mai DUAMNA C ,cum va simtiti in concediu? Trandafirasul ce face?
ROX,multumim de complimente .

Mergi la inceput

Aoleu Annisia am o restanta la tine...
Deci masina e a noastra pt ca si firma e a noastra si daca ma intrebai acu 3 ani de masina de serviciu a sotului raspunsul era tot tanc dar a renuntat pt ca vb lui....multe restrictii...putini bani....
Asa ca iata-ne de la Capitala am venit la Iasi si si-a pus omu meu o afacere pe picioare care merge chiar daca munceste f f mult ...macar munceste pt noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEA11

SIM eu ajung prin IOR mai mereu, dc vrei sa facem cunostiinta bebicilor anunta-ma.

Fetelor cum taiati unghiutele ???? Sa nu-mi raspundeti ca folositi forfecuta!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Cu forfecuta pt bebei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, bine ati revenit din perindari si distractii. Cum se impaca Stefan cu Eliza in perioada asta? La noi e cam scandal ca Andrei se cam urca pe Alex, vrea sa o apuce, ea il imbranceste si el face buf. Si uite asa iese scandal la dublu.

Maria, ce bine ca am nimerit-o cu numele. Cat despre cuscra ta, a avut computerul virusat si apoi nu i-a mers nici ei forumul.

Andries, m-am cam intristat cand am citit de Mircea. Mare belea cu intoleranta asta, of saracul de el. Multa sanatate va dorim!

Lavinia, poate o dor si pe fata dintii de se trezeste. Si al meu mai plange si in somn. Cat despre kg, felicitari pentru slabit. Eu disociatul nu il suport, nici nu a dat rezultate. In zilele de legume si fructe fac crize de gastrita si colon iritabil, si oricum nu suport sa mananc numai un tip de mancare. Eu de Paste nu am facut deloc excese, dar zilele astea da. De ex azi am mancat pizza. Imi pare rau de calculator, si mie imi vine sa imi iau unul nou ca nu mai suport, si era un laptop ultimul racnet. Dar deh...l-am aranjat noi de tot. Cat despre papucei, sa stii ca pot sa isi indoaie degetele si in ei, ca si Andrei tot asa face.

Erina,succes la cura de slabit de maine.

Papanash, multa sanatate tuturor. Sigur nasul infundat il chinuie, aveti grija sa il curatati bine chiar daca plange, sa nu ajungeti cu probleme mai complicate cum sunt la noi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Si in poze la botezul lui Tudor erau oameni...ma intelegi...dar asta e riscul meseriei...eu am pus cateva in albume ...daca nu vroiau nu se pozau da ce ei nu au viata privata? le scrie in frunte ce si cum?
Asta e.... oameni suntem, sprituri bem , petreceri facem!!!

Mergi la inceput