Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Buna seara si de la noi. Nu mi-a mers deloc forumul, noroc cu Luiza ca mi-a dat direct link la o pagina. Nu prea pricep de ce nu imi merge normal, insa nu mai pisez pe sotul meu ca azi ne-am tot certat din pricina computerului meu care tot nu merge cum trebuie.

Ce sa va spun, Andrei progreseaza exceptional, sunt tare incantata. L-am lasat mult liber zilele astea, nu imi place ca bona il cam tine in scoica sau in carut ca sa faca treaba si de aceea cred ca nu exersa baiatul. Merge de-a busilea super, se ridica pe genunchi pe orice, pica mai rar, dar pica. Chiar asa, voi ii lasati sa se cocoate sau ii restrictionati? Nu as vrea sa nu il las, dar se mai alege cu cucuie. Si, la capitolul confesiunile unei mame paranoice, baiatul sta din ce in ce mai bine in fundulet, inclusiv cu spatele perfect drept. Insa sta pentru putin timp asa. Dar se aseaza asa singurel. Este incredibil ce a progresat, pana ajung la neurolog ma trezesc ca nu mai am de ce sa ma vaicaresc.

In rest a fost mai linistit, nasul este infundat dupa somn dimineata si dupa pranz. Apropos, avem doar doua reprize de somn pe zi: de la 12.30 pana spre 2 si apoi de pe la 5 la 6 jumatate. Seara si-a cam decalat somnul spre 9.30.

Papa tot borcanele, l-am incercat cu piure de cartofi si supa de casa si a fost oripilat. Dar mai perseveram. Si la borcanele are unele preferinte. I-am dat si galbenus de ou si nu am avut probleme, insa nu am ajuns inca la un galbenus intreg.

Cam asta de la noi, acum sa recuperez.

Dar intre timp, pentru cine se plictiseste si mai are chef de clatit ochii cu toale, iata inca un link pe care nu apucasem sa il postez ultima data (astia au magazin si la noi):

http://shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=en

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

unde au la noi?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROX ai simtit vreo durere cand ti-a pus steriletul? maine dimineata merg si eu la doctor sa pun sterilet ,am vorbit cu o cunostinta si asa s-a vaitat ca a durut-o f tare cand i-a pus steriletul ,eu am mai avut acum ceva vreme si sincera sa fiu nu imi mai aduc aminte sa ma fi durut ceva .Am ceva emotii ,fix acum 8 luni pe 5 septembrie mergeam la spital sa nasc ,au trecut deja 8 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, eu am luat rochiile de birou. Dar sa stii ca si pe afara cand ies cu copiii tot la rochie/fusta -evident mai sport - ies, ca nu prea gasesc pantaloni sa ma incapa sau sa imi vina cat de cat bine.

Simona, pai te astept la un shopping la Baneasa. Moaaaama ce s-a distrat Stefan pe la munte. Vad ca l-a si doborat aerul la un moment dat. De unde aveti device-ul ala de carat bb pe munte? Super cool. Legat de plante, la noi obsesia este in toi. Tocmai a smotocit asta seara si Yuca primita cadou de la cumatra mea. Macar aia nu si-o darama in cap, insa ficusul japonez este ditamai copacul si parca il vad ca il adun pe Andrei de sub el. Felicitari pentru progresele lui Stefan, atatea lucruri deodata si la el. Ia sa il duc si eu pe al meu la munte.

Papanash, eu nu ii dau ceai, ca nu ii place. Nici nu am perseverat. Ii dau apa si atat. Cat despre mall, eu am fost cand era pustiu, rar mai nimeream pe cineva pe la cabine. La fast food nici tipenie. Cred ca am avut super noroc. Imi imaginez plouand inauntru si ma apuca rasul. Deh, s-au grabit sa deschida de Paste, asta era ideea, sa atraga publicul in plina nebunie a cumparaturilor.

Andreea11, ii tai unghiile cat este treaz. Nu plange, dar se foieste rau. Ii mai tai o unghie, il mai las. Oricum numai in pozitie sezand, in scoica sau in scaunul de masa, altfel ar fi o lupta.

Cecilia, 50 de kg? De la 58? Pai eu am 65 nenica si sunt si mai mica de inaltime. Daca as avea eu 58 de kile as fi super super fericita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Bee, bine ati revenit. mamica obosita, sper sa recuperezi la odihna.

Carpatina, as putea sa nu ma duc, desigur, dar dupa aia cine stie ce mi se mai nazareste. Mai bine sa imi dea mie trimitere la aia de se ocupa de capete bolnave decat sa raman cu o grija.

Melania, felicitari si lui Tudor pentru progresele motrice si pentru papat. Copiii sunt sanatosi, noi suntem mai panicoase. Oricum al meu chiar e in plina eruptie dentara, inca nu pot sa ma pronunt ce va iesi mai intai, incisiv central de sus sau incisiv lateral de jos, ca sunt la concurenta. Saracul Andrei, ce l-or chinui.

Betty, la mall-ul ala de ploua in el. In Baneasa.

Maria, mergi linistita. Nu am avut nici o durere, nici o jena, nici la montaj, nici dupa, nici la contact. In afara de afurisitele alea de sangerari spotting, un ciclu mai ametit putin si ceva mai lung decat de obicei, este o minunatie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata va las, ca eu mai am de invatat, maine am examen. Si asa m-a prins sotul in flagrant pe forum, si eu ma dadeam studioasa nevoie mare. Maine zi grea: serviciu, ORL cu Andrei, si examen. Pupici si noapte buna. O saptamana usoara!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXmultumesc mult ,ma duc si eu la nani ,maine dimineata la 8 merg la ginecolog ,iar apoi la servici ,asa ca NOAPTE BUNA tuturor .
Sa aveti o saptamana minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu la schimbul 3.

Luy, te sun marti cand ies de la dentist.

Andreea (Aniast), felicitari pentru . Ce punctual e Vladi, fix la 8 luni!

Cecilia, catzeii sunt innebuniti dupa copii. Toata ziua s-ar juca.

Bee, ati avut ceva de tras.

Andreea11, te anunt daca reusesc sa ajung. In ultima vreme m-am plimbat prin Brancoveanu mai mult din cauza vizitelor dese la dentist. Unghiutele le tai cu unghiera speciala pt bb.

Andries, sanatate lui Mirciu.

Rox, device-ul ala e un rucsac Chicco Caddy special pentru asa ceva. Legat de progrese - acum am alta grija, cade pe spate si se poate lovi. Pana acum am stat cu geana pe el, dar mi-e teama ca se va ridica in patut si se loveste de marginile de lemn. Sa vad cand ajung la Baneasa la un shopping, te anunt. Poate o corup si pe cumatra ta si ne vedem acolo.

Pai bine, Maria, ne ameninti asa cu schimbul 3 si acum fugi?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, ma bag la nani. Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Am terminat si eu studiul si ma bag la somn. Sim, si Andrei pica pe spate rau, a dat la tartacute de parchet bietul de el. Acum e ceva mai indemanatic si nu mai pica asa des, dar trebuie mai mereu sa stau dupa el cand il vad cocotat.

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineatza tuturor.
sunt suparata dupa meciul de aseara, dar asta e!si-au facut-o cu mana lor!
rox - deocamdata se impaca foarte bine, ca eliza e inca mica si nu misuna!om vedea mai tarziu cum va fi!
sim - pupam dulce un stefan smecheros!
andreea - pupici lui vladi cel dintos!
la multe luni sarbatoritilor de azi!sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa-i iubiti mult pe parinti!
va pup.
a devenit cam maraita daca o las singura....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput