Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna dimineata. Se pare ca azi dau eu
Rosim si va multumim pt complimente Sim, Roxana, Luy, Isabeluta, Cecilia (sper sa nu fi uitat pe cineva )
Ieri ne-am ridicat in picioare la marginea patului. Era assaaa fericita

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Hristos a inviat!!!!! imi pare tare rau ca nu am putut sa vorbesc cu voi, dar nu am avut laptop, si acum am trecut doar sa va salut si sa va spun ca imi lipsiti, si abia astept sa citesc din urma!!!1
pupici la cei mici si la cei mari!
sper sa fi petrecut bine de pasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dimineata! ma rog, sper sa fie buna pentru voi.
Sofia de ieri e mucioasa. Nu f grav....dar tot de ieri e mucios si Gheorghe.
lui p[area sa-i fi trecut...cand aseara, in masina Sofiei i s-a facut rau. A trebuit sa tinem geamul deschis toata calatoria in speranta ca nu va vomita.
Cand am ajuns la Universitate a umplut ditai punga! in urma geamului deschis Ghoerghe s-a chinuit toata noaptea cu muci, iar eu pe langa el.
Femeia a anuntat ca nu vine azi, si casa e un dezastru. Sunt absolut disperata, imi vine sa ma duc undeva si sa plang.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata !
Ghighi are muci curgatori, stau langa el sa-i sterg mereu.
n-a vrut ceai , in afara de baby drink nu vrea nimic. I-am dat iar panadol si azi-noapte am pus karvol si a dormit bine, s-a trezit doar de 3 ori sa pape.In rest e vioi, are chef de joaca, nu are temperatura.Eu cred ca a racit de la aerul conditionat din masina.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Sunt absolut disperata, imi vine sa ma duc undeva si sa plang.

Hei, si noi astealalte care nu avem absolut nici un alt ajutor trecem prin stari de-astea. Si daca nu-i curat in casa, ce?? ( motiv pt care eu nu prea pun pe net poze facute in casa). Tu trebuie sa fii linistita si odihnita. Trage un pui de somn langa Gheo, si cand te scoli, o sa vezi lumea mai frumoasa. Pentru ca este cand iti zambeste Gheo...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Sabina multa sanatate micutilor si tie multi , nu te lasa daramata de curatenie.........nu merita.

papanash sanatate multa si voua.....posibil sa fie sensibil la aerul din masina...

Melania de la 4luni jumatate Cristi se trezeste noaptea aproape din ora in ora sau chiar mai des, cum a facut si zilele astea, mai noi plange in somn.

Luy

ce bine ca a iesit soarele in dimineata asta, sper sa o tina tot asa....nu mai vreau sa ploua

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, usor usor o sa stea si in poponet Andrei, deja ti-a demonstrat ca poate, felicitari.
Legat de kg, nu cred ca sunt mai inalta ca tine, am 1.62cm......iar eu chiar vreau sa ma apropii de 50kg, vreau sa intru iar in haine...
O sa caut o poza de cand aveam 50kg.....daca nu scanez una si tot pun....dar sa nu radetri de mine....nu sunt fotogenica deloc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Mariana, cand zic dezastru stiu eu ce stiu. si sunt si nesimtita, in loc sa sterg prafu (incredibil ce se strange in 10 zile fara sa locuiasca nimeni!) stau aici cu ditai cafeaua sub nas

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Cecilia, ooof, te inteleg asa bine cu nedormitu, ca la Sofia am patit la fel. Gheorghe e un cpil f cumintel, nu se scoala decat odata pe noapte de obicei, dar acuma cu mucii saracutu s-a perpelit incontinuu.
Acuma vad ca doarme linistit.

Piciulik, bine-ati revenit. A fost o mare incantare pt mine sa stam de vorba! mai vreau!
:))

Andries, imi cer un milion de scuze ca nu ne-am mai vazut. dar joi Sofia a fost cu studiatul la pian, vineri am fost cu totii irascibili si ne-am certat nonstop , iar sambata am asteptat niste musafiri care n-au mai venit
Las ca vine ea vara si poate o sa mai stati la Buysteni mai mult, il luam pe Victor la excursii. Sofia m-a innebunit ca vrea sa se joace cu el :)) Sanatate lui Mirciulic , poate ca totusi va fi reversibila alergia asta. Am o prietena cu alergie doar la lapte, dar de exemplu branza olandeza (gouda) mananca fara probleme.
daca nu,. sa vezi faza. Cica laptele de vaca e bun doar pt vitelusi :))), sunt multe voci care sustin ca lactatele nu-s chiar asa necesare , calciu se ia si din alte alimente, mai ales din legume.

Mergi la inceput

Roxana, Bafta azi la examen! o sa fie bine cu Andrei, ai sa vezi. ma refer la mica viroza/otita/dintita , ca la restu cine ti-a zis acu o saptamana ca te vei duce la neurolog cu un copil stand perfect in fund si eventual ridicat in picioare?

Yaia, hihihi, da, asa se da de mancare la copil :)). Altfel pica totul pe langa. Uite ca la cum se tine lingurita nu m-am gandit ca ar intra la sfaturi, mamici la bb 2, aspectu asta ne-a cam scapat (desi bineinteles ca am devenit experte DUPA ce s-a terminat faza asta )

Mergi la inceput