Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 14
prisi spune:
buna dimineata,
eu va scriu de birou, azi e prima zi si e de acomodare
am asa o strangere de inima, sa vad cum se descurca mamaie azi cu Miru, ca e prima data lasata asa mult timp , oricum pe la 4 o sa ajung acasa
noi suntem bine , am fost la ziua mamei mele, Miru a fost super cuminte, pe drum a stat numai in scaunul ei si la dus si la intors, iar la petrecere a adormit de pe la 9 pana pe la 12, s-a trezit la fix pentru tort , apoi am plecat acasa , avem cateva poze puse in album
Rox multa sanatate lui Andreiutzu, sa se faca repede bine, iar tu sa porti sanatoasa toate lucrurile frumoase pe cate le-ai cumparat , mai convins, cred ca in weekend bag o tura
Sim super dulce Stefanutz, ma bucur ca a fost frumos la munte si ca v-ati relaxat, si Miru e innebunita dupa caini si pisici, are la curte un lup , o corcitura, un terrier si 3 pisici si e in extaz cand le vede trage niste chiuituri
Sabina nu te stresa de luni dimineata , termina cafeaua, ralaxeaza-te ca se face ea si curatenia, lui Sofia si sanatate multa
am mai vazut si poze noi , niste dulci cu totii , nu nominalizez sa nu uit pe cineva
va doresc sa aveti o zi buna
mai intru mai tarziu
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Neata!!!!
Ma laudam ca, Cris nu se mai trezeste peste noapte, insa nu stiu ce e cu el!!! De vreo 2 seri se trezeste din 2 in 2 ore dupa suzi .
ROX merci de sfatul cu taiatul unghiilor!!!!Am incercat si eu in scaunul de masa. A mers mai binisor a plans, insa nu a urlat!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
papanash spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Neata!!!!
Ma laudam ca, Cris nu se mai trezeste peste noapte, insa nu stiu ce e cu el!!! De vreo 2 seri se trezeste din 2 in 2 ore dupa suzi .
ROX merci de sfatul cu taiatul unghiilor!!!!Am incercat si eu in scaunul de masa. A mers mai binisor a plans, insa nu a urlat!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ref. taiat unghiute: prima data am incercat cu clestisorul din trusa bebe, i-am agatat putin pielea si a dat sangele asa ca n-am mai repetat. acum i le tai numai in somn, cand doarme la mine pe picioare, numai cu forfecuta, am cumparat o forfecuta pe care o tin numai pt. el, ascutita, pt. ca aia de bebe era sub orice critica, boanta si grosolana si mai mult il chinuiam.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
gabitz78 spune:
sabina - multa sanatate puilor, sa le treaca mucisorii.si daca tot ai chef de curatenie, nu dai si pe la mine o tura?ai grija...stii cum se zice....cum incepi saptamana, asa continui....drept pentru care eu am inceput ziua la calculator!
andreea11 - eu ii tai unghiutele pe masutza de infasat in tim ce fluier!saracuta, sta nemiscata!imi imaginez in ce hal fac!
prisi - bafta la munca, acomodare usoara si sa fie miru cuminte cu bunica.
ana - pe unde umbli?????mi-e dor de tine!!!!!!!!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Roxana, bafta la examen.
Nu am reusit sa caut poze, se pare ca nu mai am prin calculator, tb sa caut pe CD-uri si sincer mi-e lene....
Sabina
Eu nu pot sa ies momentan afara...ii astept pe cei de la Cargus sa trimit un colet, sper sa vina pana in ora 12.........intre timp am pus ciorbita lui Cristi la foc, sper sa pape ciorbita ca piureutul de legume nu-l mai agreaza......merg sa scimb si sa culc u baiat care vrea sa-mi fure stik-ul, are documente de salvat pe el....hihi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Neatza!
Marta, acomodare usoara.
Sabina, nu te mai stresa atata, si ce daca nu sunt toate la loc? Mai importanti sunt 'snitelul' si Sofia.
Citeam aseara un subiect despre povestea numelui si discutam cu sotul ce nume sa punem urmatorului copil daca e fata, la care sotul spune: mie imi place Mierinana, putem sa ii spunem asa? Am mai citit un subiect interesant despre orgasm, l-am pus si pe el sa citeasca de dimineata
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Mai Gabitz, asa faci tu plamani, fluierand fetei?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
cecilia L spune:
Am vazut poza lui Vladi pianistul, eu cred ca o sa o intreaca pe Sofia, daca exerseaza de acum.
Sofia nu a auzit, sa nu-i spui Sabina, spune-i doar ca o
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
danuta36 spune:
Neata!
Yaia asa e si la mine,eu is cu ticu de cand ma stiu,adica mama mea s-a stins cand aveam eu 1 an si 11 luni,iar eu n-o tin minte deloc,noroc cu fotografiile...el nu s-a mai recasatorit,m-a crescut de unul singur..Probabil ca viata noastra ar fi fost cu totul altfel,daca ea ar fi trait...asta e..
Nu mai continui ca pic in butoi..
prisi spune:
Yaia multumim de informatiile legate de avion, dar cum l-ai tinut, in brate sau ai avut loc platit pt el
Andreea11 eu ii tai unghiutele cu o unghiera mica , am cumparat un set cu forfecuta, unghiera si pila, mai intai am folosit forfecuta, dar i le taiam stramb rau apoi am incercat cu unghiera si merge super in timpul reclamelor de la tv, asta la maini , ca la picioare nici nu sesizeaza
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)