Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 15
danuta36 spune:
Roxana bafta la examen!Sa porti sanatoasa noile achizitii!
Aniast felicitari pt. iepuras!
Sim v-am admirat pozele,se vede ca i-a priit lui Stefan iesirea!
Bee citind ce ai scris de Razvanel,cred ca si Miru tot asa,are digestia rapida...are zile in care face kk imediat ce a papat
Andreea11 si eu cu forfecuta de bb tai unghiile,cel mai bine cand doarme
papanash multa sanatate lui Andrei!eu ii mai dadeam lui Miru ceai babycalm,acum nu mai bea deloc..
danuta36 spune:
Am mai vazut poze cu Teuta Mariei,ce bine sta ea in picioare,e tare dulcica! Si cu Tudorica al Melaniei,mi se pare ca a mai crescut frumosul okios,asa ca nu te mai plange mamico..
Fug sa fac supica pt. bebelina ca acusi se trezeste si n-am papa sa-i dau...Am testat spanacul cu cartofi de la hipp,dar nu i-a placut deloc..
Pupici la mamici si bebici!
papanash spune:
mi-am facut nervi cu astia de la medlife, nu reusesc sa vb cu nimeni pe hotline.
voi ce ati dat pentru mucutzi? in afara de panadol la 6 ore, ati dat si picaturi pt. nas ? sau altceva in afara de sirop ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Sabina spune:
papanash , eu nu-i dau nimica. I-am aspirat (da....sunt o criminala care-si incalca principiile ) si good bye.
Cu ce ajuta panadolul la muci? ca-mi scapa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
Prisi, acomodare usoara la serviciu!
Legat de transportul aerian, pana la 2 ani parca nu platesti bilet pentru ei (doar taxe de aeroport).. da' nici loc nu ai... il tii in brate, cu centura de bb legata de centura ta.
Contrar experientelor povestite, noua ne-au dat locuri in fata, si la dus si la intors...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by Sabina
papanash , eu nu-i dau nimica. I-am aspirat (da....sunt o criminala care-si incalca principiile ) si good bye.
Cu ce ajuta panadolul la muci? ca-mi scapa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
panadolu-i paracetamol si desfunda caile respiratorii, cred ca de-asta nu e infundat si curg mucii.....si mucii-s de la raceala, inflamarea sinusurilor, zic si io asa la bunul simt, ca e prima oara cand patescs asta si asa m-a dus capul sa-i dau.
nici pediatru nu rasp. la telefon.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
carpatina spune:
Mario.. ti-ai cumparat covoras in locul celui care si-a luat lumea in cap?
Concediul.. nu-i chiar concediu... au trecut doar 4 zile de cand a plecat mama (amr 14 ) si ma simt epuizata... Drept e ca am si umblat zilele astea, ca prea a fost soare si cald...
=====================
carpatina spune:
Andriesule, cum se manifesta intoleranta la lactoza?
Sanatate multa!
=====================
carpatina spune:
Bernix, cum mai esti? Ai inceput sa te duci la sala?
Sabinescu, da' si mie din cafeaua ta.. ca nici eu nu am chef sa fac curat
=====================
carpatina spune:
Yaia, cand ziceai ca incepi serviciul? In august?
Nana, cum mai sunteti?
Sim, cum mai e casa? Cand e planuit sa va mutati? Zau daca am auzit vreodata de numele care-i place sotului tau.. e inventat de el?
Slippers, ce-ti mai fac puisorii?
=====================