Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 18

Annisia spune:
Daaa, am vazut si io Cecilico, la intalneala, ce privire jucausa are Cris. Ochisorii aia ageri si pusi pe sotii. Cunosccccc...
Fug, e plangaceala in dormitor la Pishtone....
Micul Yannis creste mare

cecilia L spune:
Meiiiiiiiii si la mine merge aiurea DC, nu pot sa intru in despre copii.com...........noroc ca aveam un mesaj privat nesters si asa intru de 2 zile
Ce se intampla????????????
nu ne mai vor??????????
scriem prea mult?????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

sim_stoian spune:
Carpatina, muncesc de zor mesterii, dar de mutat primavara urmatoare ca nu am chef sa raman inzapezita pe acolo la iarna (sau in noroaie in toamna). Inca se construieste langa noi si o sa asteptam sa termine si ei ca sa putem pune niste pietris pe drum. Toate bune la revizie?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

sim_stoian spune:
Aaaa, uitasem. Carpatina, Mierinana e din Aventurile lui Habarnam.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

greyeras spune:
Salutare fetelor!
Abia am reusit sa intru pe forum, de vreo doua zile ma chinui si nu reusesc. Am vazut ca nu sunt singura care intampin probleme.
Noi suntem bine, acum am veint din a doua tura de iesit afara, prima oara ne-a prins ploaia asa ca am intrat rapid in casa, acum am stat putin si iar s-a innorat. M-am saturat de atata ploaie, vreau soare.....
In rest cu Aduta prin casa, care nu sta locului nici 5 min. Se plictiseste foarte repede si ar vrea sa iesim mereu la plimbare. Vineri am fost la o onomastica la o prietena care i-a dat sa manance pepene galben. Urasc oamenii care ii dau copilului meu sa manance ceva fara sa ma intrebe inainte. Abia m-am abtinut sa nu-i zic vreo doua, ca de era sarbatorita, dar nu ma mai vede pe acolo prea curand. Eu am evitat sa-i dau pentru ca mi se par oribili in perioada asta, astept sa se faca la mamaie la tara ca sa ii dau.
Sambata ne-a scos tati in oras la restaurant, aveam o mare pofta sa mananc ce altceva decat papanasi. O bunatate.... Adutei i-a placut tare mult iesirea si s-a comportat exemplar.
Acum stam in casa cumintele, tati e la serviciu.
Am vazut si eu pozici frumoase, nu enumar sa nu uit pe cineva, mai am si de recuperat din acest capitol.
Sim am vazut bine. Eu stau foarte aproape de Budimex, de aceea mi se parea cunoscuta zona.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

ANDREEA11 spune:
Annisia arati super!!! Insa Y m-a dat pe spate tare trendy imbracat!!!! Super sepcaliile de unde le-ai achizitionat??????
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo

sim_stoian spune:
Greyeras, trebuia sa ii atragi macar atentia. Daca esti amatoare de plimbari sa spui, eventual trimite-mi PM cu nr de telefon si vorbim.
Am biruit si eu micul terorist, nu mai are stare deloc. Se ridica in genunchi si apoi in picioare folosindu-se de tot ce poate: canapea, scaun, masuta, etc. Mai nou nu prea mai vrea sa suga de la mine, vrea Milumilu crocodilu. Doar noaptea serveste, in rest urla cand se vede cu tzitzi in gura. Si sa nu mai spun ca ma sperie cat mananca de cand am fost la munte.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

melaniatud spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Ehhh, nu mai gasesc mesajul Carpatinei, ca vroiam sa-i raspund... Poate pana atunci o sa slabesc si eu, sa intru in carapacea broastelor mele... Hihihihii...
Melania, ai si nu ai dreptate... Persoanele publice au viata privata, desigur. Dar poate vor sa ramana chiar privata. Desi nu mi s-a atras atentia, ma simt eu aiurea sa le pun pozele pe net... O sa fac o selectie si se rezolva treaba...
Micul Yannis creste mare
Iti dai seama ca glumeam intr-un fel...mai sunt unii care ma toaca la cap ca sa nu fac poze sau cui le arat?Parca atunci cand arat pozele ii si spun unde lucreaza...bai ma lesi??

mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Nu am mai scris de o saptamana cred, dar v-am citit.Multumim pentru urarile la implinirea a 8 lunite.
Uram multa sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori!
Noi nu am fost plecati din Bucuresti, intrucat sotul a lucrat pe 30 si pe 2 mai. In schimb, am colindat aproape toate parcurile din Buc cu gaza:Cismigiu,IOR, Herastrau,Carol,Tineretului, am iesit la restaurant, am avut musafiri,am fost in vizite, o saptamana plina.
Antonia ca de obicei nu sta locului deloc, acum se ridica peste tot in picioare si in patutul ei merge usurel tinandu-se de gratii.In parc o pun pe o patrica pe iarba, si merge de-a busilea printre flori, e super incantata. In rest, cablurile si cd-urile sunt la mare cautare, cotrobaie prin toata casa.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

melaniatud spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Melania, uite de la Paste... Dai next, next, next... E tot ce-am putut sa scot... Hihihihi...
http://good-times.webshots.com/photo/2032603420101620375JRlykw
Micul Yannis creste mare
Mi-au placut puiul de viking,mamaica lui cu chi[pul f expresiv, somul lui Yannis cu degetelul in gura si....tot