Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 17

Annisia spune:
Hihihihihi... Uite cine a lasat garda jos de sarbatori... Io ajunsei cu succes la 70. Dar de la creierii mei, ca regimul m-a ingrasat si pastilele m-au stagnat la cantar. Cum am renuntat si am trecut pe regimul budist, am dat fuga fuga jos. Tot mai sunt 10, dar acum arat a om vere. Poci pentru ca sa ies pe strada cu fruntea sus (ei nu chiar, mai am pana acolo). Ba mai indraznesc si la cate o mulaciune. Adevarul e ca depinde mult tzoala, cel putin la mine asa e. In unele chestii arat acceptabil, dar altele imi amintesc clar cate kile am... Va pun imediat poze de la botez, ca sa intelegeti ce zic. Mai bine nu ma schimbam, cum imi e obiceiul...
Micul Yannis creste mare

Sabina spune:
si eu am burta cu pricina, ameliorata acuma de impachetari, dar nu total :((
prisi, daca tii dieta aia cu dimineata nimic, la pranz prima zi 2 oua, spanac si rosi, seara friptura de vita, o sa primesti bataita de la mine. este extrem de dezechilibrata si f f daunoatoare la alaptat. daca slabesti mai mult de 2,3 kile pe luna la alaptat, se duc toate toxinele in lapte :(
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

mihailescu teodora spune:
Stati asa ca va spune mandea peste un timp daca se intimpla ceva cu minunatele proceduri:sooooooooo,tin dieta sanatoasa si echilibrata data de dr si fac zilnic,alternand bineinteles:electrostimulari la termocuverta,impachetari pt slabire forte cu cafea si masaj anticelulitic,zilnic,ma repet!Da-le naibi,la cati bani am investit+respectarea cu strictete a dietei,ar trebui sa se cunoasca neica!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii

Annisia spune:
Ehhh, nu mai gasesc mesajul Carpatinei, ca vroiam sa-i raspund... Poate pana atunci o sa slabesc si eu, sa intru in carapacea broastelor mele... Hihihihii...
Melania, ai si nu ai dreptate... Persoanele publice au viata privata, desigur. Dar poate vor sa ramana chiar privata. Desi nu mi s-a atras atentia, ma simt eu aiurea sa le pun pozele pe net... O sa fac o selectie si se rezolva treaba...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Iote de la botezul nasicii...
http://good-times.webshots.com/album/563301456AVeifd
Micul Yannis creste mare

Sabina spune:
arati f bine, Annisia!
pana la urma cred ca asta a fost cel mai bine, sa revii la regimul tau obisnuit de viata.
teo, procedurile nu te slabesc neaparat, dar tonifica si nu atarna pielea pe tine de la regim.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Annisia spune:
Exact Sabina! La mine asta a functionat cel mai bine. Organismul meu nu s-a pus pe treaba, pana nu s-a regasit in programul de dinainte de sarcina.
Deja imi comandasem niste pastile de slabit, dar i le voi pasa mamei, ca o sa fie soacra mare si tre' sa incapa intr-o rochie pe masura functiei...
Trebuie sa ajung si eu la electrostimulare. Mi-am cautat pe net salon in zona mea de actiune si mai ramane sa-mi fac avant, ca pana ma urnesc eu...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Melania, uite de la Paste... Dai next, next, next... E tot ce-am putut sa scot... Hihihihi...
http://good-times.webshots.com/photo/2032603420101620375JRlykw
Micul Yannis creste mare

cecilia L spune:
Anisia ai aratat superb la botez, dar mie tot de Y imi place, super tare cu sapca pe cap, iar in pozele in bady parca seamana la privire cu Cristi, au aceeasi privire smechereasca....hihi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

cecilia L spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2821358700101620375lSdxpQ
si
http://good-times.webshots.com/photo/2032603420101620375JRlykw
sunteti superbiiiiiiiiiiiiiii
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze