Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
mandarinutza spune:
Annisia, felicitari, arati tare bine!Si Yannis e un dulce, poza cu viking e superba!
Am admirat si pozele cu adventurierul Stefan de Sim, dragalasa Eliza de Ramonaiani, cocheta si plimbareata Teuta de Bikmaria,dragutul Andrei de papanash in explorare pe iarba.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Aaaa, uitasem. Carpatina, Mierinana e din Aventurile lui Habarnam.
Habar n-am de aventurile alea... cred ca atunci cand au aparut eu aveam propriile mele aventuri
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mandarinutza spune:
Am adaugat si eu cateva poze din ultimele 2 saptamani, daca vreti sa ne vedeti: http://good-times.webshots.com/photo/2113859830101136023dOVyVd
Felicitari noului iepuras din club: Vladi de Aniast!
Poze
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi fetele.Eu am scapat in magazinele pt copii si nu ma mai opresc din cumparaturi.Ma omoara sotul cand se uita pe card Hi hi hi Va pup ma duc sa calc rufele
teo
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Am adaugat si eu cateva poze din ultimele 2 saptamani, daca vreti sa ne vedeti: http://good-times.webshots.com/photo/2113859830101136023dOVyVd
Felicitari noului iepuras din club: Vladi de Aniast!
Poze
ce fetita frumoasa !!! si ce plimbareata este ea
Roxali spune:
Buna si de la noi!
Am fost plecati la mare in ture, de cate 2 mini vacante la mare...super ultimele 4 zile soare cu putin vant,dar ok.
Am ramas in urma cu 2 capitole...asa ca daca rusesc sa citesc revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bikmaria spune:
M-am intors de la servici ,dimineata am rezolvat si cu steriletul ,ROX ,ai avut perfecta dreptate nu m-a durut deloc ,partea nasoala e ca am uitat sa intreb medicul pt cati ani este steriletul ,oricum merg la un eco peste o luna ,sper sa nu uit atunci sa intreb .Am inceput marea cura de slabire ..
cecilia L spune:
Danielle, unde esti?????????????? v-ati intoars acasa???????? Cristi intreaba de Ebonee, a zis ca ii este dor de ea.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze